Facebook Pixel Sportdog.gr | Νάπολι με combo bet για… ασφάλεια και "μπόμπα" στο 2.50!
| 2020-02-03 15:50:00

Νάπολι με combo bet για… ασφάλεια και "μπόμπα" στο 2.50!

Sportdog Team
Νάπολι με combo bet για… ασφάλεια και "μπόμπα" στο 2.50!

Με την αναμέτρηση της Σαμπντόρια κόντρα στη Νάπολι συνεχίζεται τη Δευτέρα η 22η αγωνιστική της Serie A.

Οι γηπεδούχοι μετά και το 0-0 της προηγούμενης αγωνιστικής εντός με τη Σασουόλο παρέμειναν χαμηλά στη βαθμολογία, είναι στο +4 μόλις από την επικίνδυνη ζώνη κι εάν δεν βελτιωθούν άμεσα, θα μπουν σε περιπέτειες. Στην έδρα τους έχουν ρεκόρ 3-4-4, έχουν μία νίκη κόντρα στην τελευταία Μπρέσια στις τελευταίες πέντε αγωνιστικές, ενώ στο γήπεδό τους έχουν χάσει τα δύο από τα τρία τελευταία παιχνίδια.

Η Νάπολι στην αντίπερα όχθη προέρχεται από την τεράστια νίκη με 2-1 κόντρα στην πρωτοπόρο Γιουβέντους, η οποία ήρθε λίγες ημέρες μετά τη νίκη-πρόκριση επί της Λάτσιο για τα προημιτελικά του Κυπέλλου. Βρίσκονται πλέον στη μέση του βαθμολογικού πίνακα, ωστόσο αποκτούν ψυχολογία και αρχίζουν να ελπίζουν ακόμα και για Ευρώπη. Προφανώς και το ρόστερ τους είναι για πιο ψηλά, όμως το τελευταίο διάστημα είχαν τεράστια θέματα και λόγω ψυχολογίας. Ο Τζενάρο Γκατούζο σιγά-σιγά βελτιώνει την κατάσταση και μένει να δούμε αν μπορεί να κάνει… θαύματα.

Η Σαμπντόρια θέλει να πάρει θετικό αποτέλεσμα απόψε, ωστόσο η Νάπολι δείχνει σε καλή κατάσταση, ενώ και αυτή… καίγεται για το τρίποντο, ώστε να πλησιάσει σε απόσταση αναπνοής από την εξάδα. Περιμένω πάντως κλειστό ματς (η Νάπολι έχει 10/11 τελευταία Under 3.5) με τους γηπεδούχους να δίνουν… μάχη για να κρατήσουν το μηδέν και τους Ναπολιτάνους να πιέζουν για το διπλό. Πρώτη επιλογή το Χ2 και Under 3.5, αξίζει και το διπλό με Under 3.5 ή και… ξερό.

21.45 Σαμπντόρια – Νάπολι

Εκτίμηση: Χ2 και Under 3.5 (1.65) ή 2 και Under 3.5 (2.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags