Facebook Pixel Sportdog.gr | Τριάδα στο 4.50: Τα… τριτο-τέταρτα της Λίβερπουλ, οι 5αρες της Ντόρτμουντ και ο άσος στη Γαλλία!
| 2020-02-04 11:28:00

Τριάδα στο 4.50: Τα… τριτο-τέταρτα της Λίβερπουλ, οι 5αρες της Ντόρτμουντ και ο άσος στη Γαλλία!

Sportdog Team
Τριάδα στο 4.50: Τα… τριτο-τέταρτα της Λίβερπουλ, οι 5αρες της Ντόρτμουντ και ο άσος στη Γαλλία!

Πλούσιο είναι το κουπόνι της Τρίτης με πολλές και δυνατές επιλογές από όλη την Ευρώπη. 

Ξεχωρίσαμε μία καλή τριάδα, με επιλογές για όλα τα γούστα.

[21.45] Λίβερπουλ – Σριούσμπερι

Το ματς είναι ρεβάνς για τον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας μετά το 2-2 στην πρώτη τους συνάντηση, αλλά χωρίς να μετράνε τα εκτός έδρας γκολ και η Λίβερπουλ μπήκε σε μπελάδες, αφού σήμερα με απόφαση του Γιούργκεν Κλοπ για λόγους ξεκούρασης θα κατέβει με την ομάδα Νέων! Το ίδιο είχε γίνει και στο Λιγκ Καπ κόντρα στην Άστον Βίλα, όπου οι «κόκκινοι» έλειπαν για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων, έπαιξαν με τους μικρούς και αποκλείστηκαν με 5-0. Η Σριούσμπερι είναι ομάδα από την Α’ Αγγλίας (δύο κατηγορίες κάτω) και μάλιστα χωρίς ελπίδες για άνοδο, ωστόσο μετά το απίστευτο 2-2 από 0-2 στο πρώτο ματς με τη Λίβερπουλ, έχει πλέον ελπίδες για να πάρει την πρόκριση και να γράψει ιστορία. Στο πρωτάθλημα δεν τα πηγαίνει βέβαια καλά, αγνοεί τη νίκη εδώ και επτά αγωνιστικές, ωστόσο το αποψινό είναι κάτι διαφορετικό. Έχουν την ευκαιρία απέναντι στους μικρούς της Λίβερπουλ να πάρουν μία επική πρόκριση και ίσως πλέον οι πιθανότητες να είναι και υπέρ τους. Αν ήταν κάποια καλύτερη ομάδα θα πηγαίναμε και με το διπλό, τώρα επιλέγουμε το goal-goal.

Εκτίμηση: goal-goal (1.55)

[21.45] Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ

Συνεχίζουμε με Κύπελλο και πηγαίνουμε στη Γερμανία και στην αναμέτρηση της Βέρντερ με τη Ντόρτμουντ. Οι γηπεδούχοι στο πρωτάθλημα είναι απογοητευτική και δίνουν μάχη για να σωθούν, καθώς αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη θέση που οδηγεί στα πλέι άουτ. Εντός έχουν ρεκόρ 1-2-6, έχουν έξι ήττες στα τελευταία επτά παιχνίδια τους, ενώ προέρχονται από την ήττα με 2-1 στην Άουγκσμπουργκ. Η Ντόρτμουντ αντίθετα βρίσκεται σε τρομερή κατάσταση, είναι στο -3 από την κουφή και προέρχεται από τρεις σερί νίκες με σκορ 5-3, 5-1 και 5-0! Πετάνε… φωτιές και μοιάζουν ασταμάτητοι, ωστόσο το ροτέισον που θα γίνει ίσως να τους επηρεάσει. Δεν αξίζουν οι αποδόσεις στο διπλό, θα το αγοράσουμε με combo bet.

Εκτίμηση: Χ2 και over 2.5 (1.65)

[22.05] Λοριάν – Λε Μαν

Συνεχίζουμε το πρωτάθλημα της Β’ Γαλλίας, όπου η πρωτοπόρος Λοριάν υποδέχεται τη Λε Μαν που δίνει μάχη για να μείνει πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Οι γηπεδούχοι είναι στο +5 από τους διώκτες και κρατάνε την απευθείας άνοδο στα χέρια τους, εντός έχουν ρεκόρ 8-1-2 και μετράνε τρεις σερί νίκες, με τελευταία το διπλό στη Σοσό με 4-0. Εντός έχουν πέντε σερί νίκες, 4/5 με goal-goal και over 2.5! Οι φιλοξενούμενοι είναι στο +2 από την επικίνδυνη ζώνη, εκτός έχουν ρεκόρ 2-1-7 και αγνοούν τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, παρότι έπαιξαν με ομάδες στα μέτρα τους. Έχουν δεχθεί γκολ στα 8/10 παιχνίδια τους εκτός έδρας και παρότι βρίσκονται χαμηλά, συνηθίζουν να παίζουν ανοιχτά και να κυνηγάνε το γκολ. Το ίδιο θα κάνουν και σήμερα, όμως η Λοριάν είναι ανώτερη, θέλει τους βαθμούς και επιθετικά δεν χαρίζεται.

Εκτίμηση: 1 και over 1.5 (1.80)

Η τριάδα της Τρίτης:

[21.45] Λίβερπουλ – Σριούσμπερι: goal-goal
[21.45] Βέρντερ Βρέμης - Ντόρτμουντ: Χ2 και over 2.5
[22.05] Λοριάν – Λε Μαν: 1 και over 1.5

Απόδοση τριάδας: 4.50

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags