Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο… εφιάλτης του Ολυμπιακού και τα δύο "εύκολα" στοιχήματα!
| 2020-02-04 13:52:00

Ο… εφιάλτης του Ολυμπιακού και τα δύο "εύκολα" στοιχήματα!

Sportdog Team
Ο… εφιάλτης του Ολυμπιακού και τα δύο "εύκολα" στοιχήματα!

Πώς θα πάμε ταμείο σήμερα;

Με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ξεκινάει η «διαβολοεβδομάδα» του Ολυμπιακού στη Euroleague, καθώς οι Πειραιώτες αντιμετωπίζουν την Τρίτη στις 20.00 τη Ζαλγκίρις στη Λιθουανία.

Η Ζαλγκίρις βρίσκεται στη 13η θέση με ρεκόρ 8-14, δηλαδή μία νίκη λιγότερη από τους «Ερυθρολεύκους», ενώ στο… σπίτι της έχει ρεκόρ 4-7 και δύο σερί νίκες κόντρα σε Μακάμπι με 73-68 και Άλμπα 104-80. Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε ανοδική πορεία καθώς μετράει δύο συνεχόμενες νίκες, με τελευταία το διπλό στη Βιλερμπάν με 74-79, ενώ έχει τρεις νίκες στις τελευταίες τέσσερις αγωνιστικές έχοντας χάσει μόνο στο ΟΑΚΑ από τον Παναθηναϊκό με 96-94. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους θα προλάβει τα πλέι οφ μόνο… με θαύμα, ωστόσο είναι μαθημένη να παλεύει και το γήπεδό της σήμερα θα είναι κατάμεστο.

Ο Ολυμπιακός από την πλευρά του ψάχνει επιτέλους ηρεμία και δύο σερί νίκες, καθώς προέρχεται από το αγχωτικό 80-70 κόντρα στην Μπασκόνια στο ΣΕΦ. Οι Πειραιώτες έχουν ρεκόρ 9-13 και βρίσκονται με την πλάτη στον τοίχο, καθώς εάν χάσουν απόψε τότε λογικά αποχαιρετούν και την οκτάδα. Εκτός έχουν ρεκόρ 3-8, ενώ στην τελευταία έξοδό τους απογοήτευσαν γνωρίζοντας την ήττα στη Ζενίτ με 91-87. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας προσπαθεί να αλλάξει την ομάδα σε βασικούς τομείς, όμως ακόμα χρειάζεται δουλειά και παίκτες. Πήρε ψηλό (τον Έλις από τον Προμηθέα), ενώ ακόμα αναζητάει γκαρντ. Τουλάχιστον ο Ολυμπιακός κρατάει σταθερά ψηλά τα στατιστικά της επίθεσής του, αν και αμυντικά ειδικά εκτός έδρας, είναι συνήθως απογοητευτικός.

Οι αποδόσεις… προκαλούν να παίξουμε Ολυμπιακό καθώς είναι στο 3.00 το διπλό, ωστόσο δεν θα ρισκάρουμε, καθώς ο «Σάρας» είναι ο… εφιάλτης των Πειραιωτών τα τελευταία χρόνια και τον έχει πληγώσει ουκ ολίγες φορές. Θα πάμε λοιπόν με τους πόντους τόσο στο ματς όσο και των Λιθουανών, προτάσεις που περνάνε εύκολα στα εκτός έδρας των «Ερυθρολεύκων».

[20.00] Ζαλγκίρις – Ολυμπιακός

Εκτίμηση: over 153.5 πόντοι (1.60)

και Over 80.5 Ζαλγκίρις (1.80)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags