Facebook Pixel Sportdog.gr | Μάχη κόντρα στον… Ολυμπιακό για ΠΑΟ – «Ζόρια» σε Σερβία, ρίσκο σε απόδοση 2.50!
Μπάσκετ
| 2020-02-05 19:26:00

Μάχη κόντρα στον… Ολυμπιακό για ΠΑΟ – «Ζόρια» σε Σερβία, ρίσκο σε απόδοση 2.50!

Sportdog Team
Μάχη κόντρα στον… Ολυμπιακό για ΠΑΟ – «Ζόρια» σε Σερβία, ρίσκο σε απόδοση 2.50!

Μεγάλο ντέρμπι...
 

Με ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι ξεκινάει η διαβολοεβδομάδα για τον Παναθηναϊκό, καθώς στις 20.00 αντιμετωπίζει την Τετάρτη εκτός έδρας τον Ερυθρό Αστέρα. Η ατμόσφαιρα λόγω της σχέσης των Σέρβων με τον Ολυμπιακό θα είναι όπως κάθε χρόνο… κόλαση!

Ο Ερυθρός Αστέρας παίζει απόψε ίσως τη… μισή πρόκριση για τα πλέι οφ, καθώς έχει ρεκόρ 9-13 και είναι στη 10η θέση μαζί με τη Χίμκι, ενώ εντός έδρας έχει 5-7. Βέβαια προέρχεται από τέσσερις σερί ήττες, τρεις εξ αυτών εντός έδρας με Ζαλγκίρις, Άλμπα και Εφές τελευταία, ενώ ενδιάμεσα έχασε δύσκολα και στη Βαρκελώνη από την Μπάρτσα. Ο Αστέρας λοιπόν θέλει απόψε με τη βοήθεια της εξέδρας να κάνει ένα restart και για να το πετύχει θα στηριχθεί στην επίθεσή του. Κόντρα στην Εφές σταμάτησε στους 78 πόντους (δέχθηκε 85), ενώ νωρίτερα είχε βάλει 82 στην Μπαρτσελόνα, 85 στην Άλμπα, 70 στη Ζαλγκίρις και 83 στη Βιλερμπάν.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του ψάχνει ξανά μεγάλο διπλό μετά τη Μόσχα, προέρχεται από τη… σφαλιάρα στη Βαλένθια με 94-87, ενώ εκτός έχει ρεκόρ 4-6. Βρίσκεται πάντως στην έκτη θέση με ρεκόρ 13-9 και μία λιγότερη από τη Μακάμπι, αλλά και τρεις πίσω από την ΤΣΣΚΑ που είναι τέταρτη με ματς παραπάνω καθώς χθες έχασε εντός από την Εφές. Οι Πράσινοι με διπλό σφραγίζουν την οκτάδα και αποκτούν ψυχολογία για να κοιτάξουν ψηλότερα, ωστόσο η αλήθεια πως μακριά από το ΟΑΚΑ δεν πείθουν. Παρόλα αυτά είναι αξιόπιστοι επιθετικά και δεν είναι τυχαίο πως για έξι σερί ματς έχουν πετύχει από 87 πόντους και πάνω, ωστόσο αμυντικά όπως παραδέχθηκε και ο Ρικ Πιτίνο μετά τη Βαλένθια, σε πολλά σημεία των αγώνων θυμίζουν ομάδα… all star game!

Ο Αστέρας έχει το πλεονέκτημα της έδρας που θα θυμίζει… ΣΕΦ, όμως ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα και με καλύτερο ρόστερ. Οι Πράσινοι ωστόσο δεν πείθουν για να αγοράσουμε το διπλό στις τιμές που κυκλοφορεί, οπότε θα πάμε σε safe πονταρίσματα με πόντους, ενώ θα κυνηγήσουμε τα τρίποντα των φορμαρισμένων Φριντέτ και Παπαπέτρου.

[20.00] Ερυθρός Αστέρας – Παναθηναϊκός

Εκτίμηση: Over 162.5 (1.55)
και Παναθηναϊκός Over 84.5 (1.70)

Ειδικά στοιχήματα:

Φριντέτ over 1.5 τρίποντα (1.50)
Παπαπέτρου over 1.5 τρίποντα (2.50)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags