Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο… τελικός του Ολυμπιακού, η εκδίκηση, το safe στοίχημα και το ρίσκο στο 2.25!
| 2020-02-06 19:14:00

Ο… τελικός του Ολυμπιακού, η εκδίκηση, το safe στοίχημα και το ρίσκο στο 2.25!

Sportdog Team
Ο… τελικός του Ολυμπιακού, η εκδίκηση, το safe στοίχημα και το ρίσκο στο 2.25!

Την τελευταία του… ζαριά για πρόκριση στα πλέι οφ της Euroleague παίζει απόψε στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Οι Πειραιώτες προέρχονται από τη βαριά ήττα στη Λιθουανία από τη Ζάλγκιρις με 94-69 και πλέον οι πιθανότητες να προλάβουν την οκτάδα έχουν μειωθεί πάρα πολύ. Βρίσκονται πλέον στη 13η θέση με ρεκόρ 9-14 και 6-5 εντός έδρας, ενώ η όγδοη Αρμάνι που κάνει τη μία ήττα μετά την άλλη, έχει ρεκόρ 11-12! Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν τεράστια κενά στο ρόστερ τους, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μοιάζει ανήμπορος να βοηθήσει αυτή τη στιγμή την ομάδα, ενώ στο ματς με την Ζαλγκίρις έχασε με τραυματισμό τον Ρότσεστι που θα λείψει για τρεις εβδομάδες και τον Σπανούλη για απόψε, ενώ εξαιρετικά αμφίβολος είναι και ο Πρίντεζης που είχε μείνει στην Αθήνα. Ο Ολυμπιακός είναι τραγικός στην άμυνά του, δέχεται πολλά και εύκολα τρίποντα σχεδόν από όλες τις ομάδες, ενώ αν ανοίξει η διαφορά συνήθως… καταρρέει. Πολύ ανησυχητικό και επικίνδυνο ότι θα κατέβει με οκτώ παίκτες απέναντι σε έναν τόσο δυνατό αντίπαλο!

Η ΤΣΣΚΑ στην αντίπερα όχθη έρχεται στο ΣΕΦ για να πάρει… εκδίκηση για την ήττα στον πρώτο γύρο, αλλά και για να πάρει τη νίκη ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος. Την Τρίτη ηττήθηκε στη Μόσχα από την Εφές με 80-82 και είναι πλέον τέταρτη, αλλά μόλις μία νίκη μπροστά από τη Μακάμπι. Οι Ρώσοι δεν εντυπωσιάζουν φέτος, έχουν επίσης σημαντικά κενά στο ρόστερ τους, ωστόσο έχουν μεγαλύτερη σταθερότητα από τον Ολυμπιακό και φυσικά έχουν και παίκτες που μπορούν να… καθαρίσουν σε κάποιες βραδιές μόνοι τους. Ένας εξ αυτών είναι και ο Μάικ Τζέιμς ο οποίος τυχαίνει τα τελευταία χρόνια όποτε επισκέπτεται τον Πειραιά να κάνει ματσάρες. Μονόδρομος η νίκη για την «Ρωσική Αρκούδα», υποχρεωμένοι να μπουν πλέον με το… μαχαίρι στα δόντια.

Οι αποδόσεις πάντως είναι αστείες, καθώς ο Ολυμπιακός είναι πάνω από 3.00 και η ΤΣΣΚΑ κάτω από το 1.45! Δεν αξίζει να ασχοληθούμε ιδιαίτερα με νικητή, εκτός και αν ρισκάρουμε με χάντικαπ στους Ρώσους. Καλύτερα πηγαίνουμε στους πόντους, ποντάροντας κυρίως στην κάκιστη περιφερειακή άμυνα των γηπεδούχων.

[21.00] Ολυμπιακός – ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Εκτίμηση: Over 156.5 (1.55)
και over 81.5 ΤΣΣΚΑ Μόσχας (1.60)

Fun Bet: 2 και χάντικαπ ΤΣΣΚΑ -10.5 (2.25)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags