Facebook Pixel Sportdog.gr | Δυάδα σε απόδοση 3.00: Ο άσος της ημέρας και ψάχνοντας ένα γκολ εκτός έδρας!
| 2020-02-07 18:43:00

Δυάδα σε απόδοση 3.00: Ο άσος της ημέρας και ψάχνοντας ένα γκολ εκτός έδρας!

Sportdog Team
Δυάδα σε απόδοση 3.00: Ο άσος της ημέρας και ψάχνοντας ένα γκολ εκτός έδρας!

Υπάρχουν και την Παρασκευή στοιχηματικές ευκαιρίες.

Παρασκευή σήμερα και θα ασχοληθούμε και πάλι με το αγαπημένο πρωτάθλημα από τη δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Έχουμε φτιάξει μία δυνατή δυάδα σε απόδοση 2.00.

[21.00] Χάβρη – Καέν

Εκτός πεντάδας πλέι οφ έπεσε η Χάβρη, η οποία έδωσε τρία δύσκολα παιχνίδια με Τρουά – Λανς εντός (1-0 και 0-0 αντίστοιχα) και Γκρενόμπλ εκτός (1-1) και κατάφερε να μαζέψει πέντε βαθμούς. Παρότι είναι αήττητη εδώ και πέντε αγωνιστικές, πρέπει άμεσα να επιστρέψει και στις νίκες για να ξαναμπει στην πεντάδα. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 4-6-1 και στα τελευταία πέντε ματς μπροστά στο κοινό της έχει τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Η Καέν βρίσκεται στη 13η θέση και είναι από τις ομάδες που ούτε θα κινδυνέψουν, αλλά ούτε και θα ανέβουν πιο ψηλά. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 3-4-4 και έχει ηττηθεί στις δύο από τρεις τελευταίες εξόδους της, ενώ αντιμετωπίζει το σημερινό ματς χωρίς άγχος, αφού προέρχεται από δύο σερί νίκες κόντρα σε ομάδες που είναι από τη 15η θέση και κάτω. Η Χάβρη δεν θα έχει εύκολη αποστολή, όμως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση, μπορεί να κρατήσει το μηδέν και να βρει έστω κι ένα γκολ για να πάρει το τρίποντο.

[21.00] Σαμπλί – Παρί FC

Μία τεράστια νίκη με 3-0 στην έδρα της Σατορού πανηγύρισε την προηγούμενη αγωνιστική η Σαμπλί, η οποία ξέφυγε οκτώ πόντους από την γραμμή του υποβιβασμού και απέκτησε πλέον μαξιλαράκι ασφαλείας για την παραμονή. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 3-3-6 και αξίζει να σημειώσει πως έχει δεχθεί έστω ένα γκολ στα 7/9 τελευταία παιχνίδια μπροστά στο κοινό της. Η Παρί στην αντίπερα όχθη δίνει τεράστια μάχη για να βγει από τη ζώνη του υποβιβασμού, αλλά ακόμα δεν τα έχει καταφέρει. Δείχνει σημάδια βελτίωσης το τελευταίο διάστημα, αλλά χρειάζεται και βαθμούς. Εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-4-6, έχει σκοράρει και στις δύο τελευταίες εξόδους της, ενώ προέρχεται από το 4-4 στη Νιόρτ και την ήττα εντός από την Οσέρ με 3-2. Θα αποφύγουμε το σημείο και θα ψάξουμε το εκτός έδρας γκολ, με την Παρί να είναι ανεβασμένη και με την πλάτη στον τοίχο.

Η δυάδα της Παρασκευής:

[21.00] Χάβρη – Καέν: 1 (2.00)
[21.00] Σαμπλί – Παρί FC: over 0.5 Παρί (1.50)


Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags