Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ροντέο» στην Ιταλία με ντερμπάρα στο Μιλάνο – Αποδόσεις «φωτιά»
| 2020-02-09 18:07:00

«Ροντέο» στην Ιταλία με ντερμπάρα στο Μιλάνο – Αποδόσεις «φωτιά»

Sportdog Team
«Ροντέο» στην Ιταλία με ντερμπάρα στο Μιλάνο – Αποδόσεις «φωτιά»

Μεγάλες μάχες έχουμε σήμερα στην Ιταλία και την Serie A με την αναμέτρηση της Ίντερ με τη Μίλαν να ξεχωρίζει.

Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν τη νίκη για να πιάσουν τη Γιουβέντους στην πρώτη θέση, ωστόσο και οι φιλοξενούμενοι κυνηγούν την 6η θέση. Θα ασχοληθούμε και με την αναμέτρηση της Πάρμα με τη Λάτσιο.

[19:00] Πάρμα – Λάτσιο

Η Πάρμα στην προηγούμενη αγωνιστική κατάφερε και πήρε ένα σημαντικό βαθμό στην έδρα της Κάλιαρι (2-2) συνεχίζοντας έτσι να βρίσκεται στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας. Οι γηπεδούχοι σήμερα θα έχουν δύσκολο έργο, αφού έχουν πολλές απουσίες βασικών παικτών. Αναμένεται να δώσει περισσότερο χώρο στην αντίπαλο της και αν βρει κενούς χώρους θα προσπαθήσει να τους εκμεταλλευτεί. Η Λάτσιο δυσκολεύτηκε πολύ στην εξ αναβολής αναμέτρηση της 17ης αγωνιστικής απέναντι στη Βερόνα και απέσπασε την ισοπαλία με 0-0 και έτσι έχασε την ευκαιρία να περάσει μόνη της στη 2η θέση και βρίσκεται στο -1 από την Ίντερ. Ωστόσο κρατάει το γεγονός ότι παρέμεινε αήττητη για 17ο σερί παιχνίδι.

Εκτίμηση: 2 (1.78)

[21:45] Ίντερ – Μίλαν

Η Ίντερ δυσκολεύτηκε πολύ στην έδρα της Ουντινέζε την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά ο Λουκάκου καθάρισε γι αυτή πετυχαίνοντας δύο γκολ και έτσι πήρε τη νίκη και συνεχίζει να καταδιώκει τη Γιουβέντους. Έχει την ευκαιρία σήμερα με νίκη να ισοβαθμήσει ξανά με τη Γιουβέντους στην πρώτη θέση βάζοντας ξανά φωτιά στο πρωτάθλημα. Την Τετάρτη υποδέχεται την Νάπολι για τον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Ιταλίας. Η Μίλαν έσπασε το σερί των θετικών αποτελεσμάτων και παρόλο που αγωνίστηκε για πάνω από 20 λεπτά με παίκτη παραπάνω έμεινε στην εντός έδρας ισοπαλία με 1-1 απέναντι στη Βερόνα. Δείχνει να αποκτάει σιγά σιγά μία σταθερότητα, χωρίς όμως να εντυπωσιάζει ακόμα με την απόδοση της.

Εκτίμηση: Χ2 (1.90)

Bonus Bet: Να σκοράρει ο Ζλ. Ιμπραχίμοβιτς (2.85)

 

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags