Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο… μπομπάτος άσος της ημέρας – Διαφορά κλάσης!
| 2020-02-11 12:10:00

Ο… μπομπάτος άσος της ημέρας – Διαφορά κλάσης!

Sportdog Team
Ο… μπομπάτος άσος της ημέρας – Διαφορά κλάσης!

Ένα παιχνίδι αλλά με καλή απόδοση έχουμε ξεχωρίσει από το σημερινό πρόγραμμα. 

Είναι από τη δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας και συγκεκριμένα το Σπέτσια – Κρεμονέσε για την 24η αγωνιστική.

Η Σπέτσια βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, τρέχει αήττητο σερί 10 αγωνιστικών και πλέον έχει μπει στις θέσεις των πλέι οφ ανόδου και βρίσκεται συγκεκριμένα έκτη. Εντός έδρας έχει ρεκόρ 5-3-3, με τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, ενώ μετράει και τρία συνεχόμενα τρίποντα ανεξαρτήτως έδρας με τελευταίο το εντυπωσιακό διπλό στην Περούτζια με 3-0! Το κλίμα στην ομάδα είναι πλέον πολύ καλό, έχουν βρει ρυθμό σκοράρουν άνετα και τα πηγαίνουν περίφημα αμυντικά έχοντας δεχθεί ένα γκολ στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές, ενώ αν νικήσουν πιάνουν τις Κροτόνε και Φροζινόνε στην δεύτερη θέση!

Η Κρεμονέσε ακολουθεί αντίθετη πορεία, έχει συμπληρώσει έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και βρίσκεται πλέον στις θέσεις των πλέι άουτ και στο +3 από τη γραμμή του υποβιβασμού. Εκτός έδρας είναι κάκιστοι με ρεκόρ 1-4-6, προέρχονται από δύο άσχημες ήττες με γκολ στο τέλος από Πίζα (3-4) και Κροτόνε (1-0), ενώ μακριά από το γήπεδό τους έχουν χάσει στα 4/5 τελευταία παιχνίδια τους. Υπάρχουν και αγωνιστικά προβλήματα, καθώς εκτός αποστολής λόγω τραυματισμού βρίσκονται ο βασικός τερματοφύλακας Αγκάτσι, ο δεξιός μπακ-χαφ Μόγκος και ο μέσος Κίνγκσλεϊ.

Η Σπέτσι είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει ρυθμό – ψυχολογία και έδρα και μπορεί να πάρει μία ακόμα νίκη που θα την φέρει πιο κοντά στην άνοδο. Υπάρχει διαφορά ποιότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες, ενώ για τους φιλοξενούμενους το κλίμα δεν είναι καλό και υπάρχουν σενάρια ακόμα και για αλλαγή προπονητή.

[22.00] Σπέτσια – Κρεμονέζε

Εκτίμηση: 1 (2.05)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags