Facebook Pixel Sportdog.gr | Πέντε επιλογές για το Ολυμπιακός – Λαμία: Το… δώρο στο 1.70, ο σκόρερ και το fun bet στο 3.85!
| 2020-02-12 17:18:00

Πέντε επιλογές για το Ολυμπιακός – Λαμία: Το… δώρο στο 1.70, ο σκόρερ και το fun bet στο 3.85!

Sportdog Team
Πέντε επιλογές για το Ολυμπιακός – Λαμία: Το… δώρο στο 1.70, ο σκόρερ και το fun bet στο 3.85!

Ολυμπιακός και Λαμία αναμετρώνται την Τετάρτη (18.00) στο Γ. Καραϊσκάκης στη ρεβάνς του 0-0 για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας.

Το… πάθημα της περσινής σεζόν και ο αποκλεισμός από τη Λαμία σε διπλούς αγώνες στο Κύπελλο, δεν έγινε μάθημα για τον Πέδρο Μαρτίνς. Ο Ολυμπιακός θεωρητικά βρίσκεται σε χειρότερη θέση από πέρυσι, όπου το πρώτο ματς είχε λήξει 3-3 και σήμερα θέλει μόνο νίκη. Γι’ αυτό και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ ο Πορτογάλος δεν θα κάνει πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα του. Θα ξεκινήσουν σίγουρα βασικοί οι Μασούρας, Γκιγιέρμε και Τσιμίκας που θα λείψουν την Κυριακή από το πρωτάθλημα λόγω καρτών, ενώ βασικός ενδέχεται να ξεκινήσει και ο Ελ Αραμπί, ώστε να ξεκουραστεί και αυτός κόντρα στον Πανιώνιο για να είναι έτοιμος για τα ματς που ακολουθούν με την Άρσεναλ. Οι Πειραιώτες θυμούνται τι έγινε πέρυσι, θα μπουν φουριόζοι και μέσα στην έδρα τους είναι αλήθεια δεν έχουν νικήσει στην Ελλάδα μόνο τον ΠΑΟΚ.

Η Λαμία στην αντίπερα όχθη κυνηγάει άλλο μία υπέρβαση, την οποία έχει επαναλάβει στα προηγούμενα χρόνια τόσο κόντρα στον Παναθηναϊκό όσο και στον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει ιδιαίτερο άγχος, ενώ και η ψυχολογία είναι καλή μετά την εμφάνιση στο πρώτο παιχνίδι. Ο Άκης Μάντζιος αποφάσισε να αφήσει εκτός τους Θεοδωρόπουλο, Βύντρα, Μπεχαράνο, Δημούτσο και Μπιανκόνι, ώστε να ξεκουραστούν ενόψει της δύσκολης συνέχειας στο πρωτάθλημα, ενώ δεν έχει επίσης στη διάθεσή του τους τραυματίες Πλιάτσικα και Τσούκαλο. Στο πρωτάθλημα η Λαμία είναι τρίτη από το τέλος και σε απόσταση ασφαλείας για την ώρα από τον Παναιτωλικό, εκτός έχει ρεκόρ 2-3-6, ενώ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της ανεξαρτήτως διοργάνωσης έχει πετύχει μόλις ένα γκολ.

Η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων είναι τεράστια, ωστόσο το 0-0 είναι επικίνδυνο και για αυτό ο Μαρτίνς δεν θα ρισκάρει. Θα ξεκινήσει με αρκετούς βασικούς και στόχος είναι να καθαρίσουν το ματς από νωρίς. Η Λαμία δύσκολα θα σκοράρει και πρώτος της στόχος θα είναι να κρατήσει το μηδέν. Οι Πειραιώτες αν ανοίξουν το σκορ, μετά θα έχουν εύκολο έργο, ενώ αξίζει να κυνηγήσουμε ως σκόρερ τον Ελ Αραμπί και τον Λοβέρα, εάν είναι στην αρχική ενδεκάδα.

[18.00] Ολυμπιακός – Λαμία

Εκτίμηση: 1 και over 2.5 (1.65)

Ειδικά στοιχήματα:

Σκορ οποιαδήποτε στιγμή 2-0 (1.55)
1 ημίχρονο και No Goal (1.70)

Fun Bet:

Σκόρερ Ελ Αραμπί (1.70)
Σκόρερ Λοβέρα (3.85)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags