Facebook Pixel Sportdog.gr | Η επιλογή που… φωνάζει στο Τσέλσι-Γιουνάιτεντ!
Ποδόσφαιρο
| 2020-02-17 18:25:00

Η επιλογή που… φωνάζει στο Τσέλσι-Γιουνάιτεντ!

Sportdog Team
Η επιλογή που… φωνάζει στο Τσέλσι-Γιουνάιτεντ!

Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κοντράρονται τη Δευτέρα το βράδυ (22.00) για την 26η αγωνιστική της Premier League.

Η Τσέλσι είναι στην τέταρτη θέση με 41 βαθμούς και οριακά στο +1 πλέον από την Τότεναμ, με συνέπεια να κινδυνεύει το εισιτήριο του Champions League. Οι Λονδρέζοι προέρχονται από δύο σερί ισοπαλίες με 2-2 εντός με Άρσεναλ και εκτός με Λέστερ, ενώ έχουν συμπληρώσει τρεις αγωνιστικές χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα. Βρίσκονται πλέον σε οριακή κατάσταση κι εάν δεν νικήσουν, θα μπουν σε σοβαρούς μπελάδες.

Κάτι ανάλογο βέβαια ισχύει και για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία προέρχεται από το 0-0 με την Μπέρνλι εντός. Οι «κόκκινοι διάβολοι» είναι στην 9η θέση με 35 βαθμούς και στο -5 από τις θέσεις της Ευρώπης. Εκτός είναι κάκιστοι φέτος με ρεκόρ 3-3-6, αγνοούν τη νίκη εδώ και τρεις αγωνιστικές, ενώ μακριά από το γήπεδό τους έχουν δύο σερί ήττες από Λίβερπουλ και Άρσεναλ με 2-0. Η Τσέλσι συνολικά φέτος είναι καλύτερη ομάδα και στα ντέρμπι έχει θετική παρουσία. Καίγονται για βαθμούς και μπορούν να πάρουν το τρίποντο και να πληρώσουν σε σούπερ απόδοση.

Από εκεί και πέρα, εάν κάποιος δεν θέλει να πάρει το ρίσκο, αξίζει και μία πιο… Safe επιλογή στο 1Χ και με λίγα γκολ, καθώς η Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να κλείσει τους χώρους και να κρατήσει τον ρυθμό χαμηλά, ενώ η Τσέλσι παρότι συνηθίζει να σκοράρει πολύ, μόνο σε ματς που αποκτούν τρελό ρυθμό.

 [22.00] Τσέλσι – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Εκτίμηση: 1 (1.95)

Πηγή: onlinebet24.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags