Facebook Pixel Sportdog.gr | Θέλεις να βγάλεις λεφτά από τον καναπέ; Ψαγμένο ποντάρισμα με απόδοση 2.90 - Παίξε τώρα!
| 2020-03-17 11:02:00

Θέλεις να βγάλεις λεφτά από τον καναπέ; Ψαγμένο ποντάρισμα με απόδοση 2.90 - Παίξε τώρα!

Sportdog Team
Θέλεις να βγάλεις λεφτά από τον καναπέ; Ψαγμένο ποντάρισμα με απόδοση 2.90 - Παίξε τώρα!

Το έβλεπες, το έπαιξες...

Καλημέρα και καλό κουράγιο σε όλους τους φίλους.

Για μια ακόμη ημέρα πήγαμε στο ταμείο με 1/2 στις επιλογές μας εδώ αφού κερδίσαμε το ποντάρισμα στο Ρωσικό ματς ενώ στο Τουρκικό χάθηκε στο γκολ μιας και έληξε με 1-0 υπέρ των γηπεδούχων .Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία πλέον από τα πρωταθλήματα που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο .

Όσον αφορά την κάβα μας παραμένει πολύ ψηλά με λίγα χρήματα ποντάρισμα μέσα σε ένα μήνα που σας δίνουμε προτάσεις εδώ και όσο μπορούμε βοηθάμε στο προσωπικό σας εισόδημα. Στο σιτε τώρα www.thebetexpert.com σημειώσαμε και πάλι κέρδη αφού στην στήλη με τα δυνατά όβερ κερδίσαμε 4/6 με πολύ μεγάλες αποδόσεις, στις εκπλήξεις είχαμε  7/9 με μ.ο απόδοσης πάνω από 3.50 και τέλος κερδίσαμε το μονό αποδεκτό της ημέρας με απόδοση διπλασιασμού . Παράλληλα συνεχίζουμε να δίνουμε στο livebet chat μας έτοιμα συστήματα με ζητούμενα  ημίχρονα τελικά αλλά και ακριβή σκορ για όλα τα μέλη και με πολύ υψηλές αποδόσεις ώστε με λίγα χρήματα να κερδίσουμε πάρα πολλά .

Συνεχίζουμε λοιπόν σήμερα με δύο σημεία που παρουσιάζουν αρκετή  κινητικότητα στις ασιατικές αγορές

ΤΟΥ 1 19.00 ΓΚΕΤΖΕΠΕ - ΡΙΖΕΣΠΟΡ   2-3 ΓΚΟΛ   ( 2.05 απόδοση  διαδίκτυο)

ΑΡΓ 2  22.45 ΧΙΜΝΑΣΙΑ ΜΕΝΤΟΖΑ - ΣΑΡΜΙΕΝΤΟ ΟΒΕΡ  ( 2.90  απόδοση  διαδίκτυο )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας μονά με 10 ευρώ το καθένα αλλά και 10 ευρώ στη δυάδα.

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού. Παράλληλα ετοιμάσαμε μια ειδική προσφορά για όλους τους φίλους του Sportdog όπου για κάθε σας εγγραφή σε κάποιο συνδρομητικό μας πακέτο θα διπλασιάζουμε τον χρόνο παραμονής σας εντελώς δωρεάν , απλώς στο username που θα φτιάξετε να έχετε στο τέλος τα γράμματα sd ώστε να μπαίνετε σε αυτή την κατηγορία προσφοράς .

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 1.475 ευρώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags