19/03/20 - 09:48

Θα τρελαθείτε στα ευρώ! Δύο πονταρίσματα που θα σας πάνε στο ταμείο - Παίξε από τον καναπέ!

Τινάζει τη μπάνκα!

του MΩΒΑΚΙΑ
Θα τρελαθείτε στα ευρώ! Δύο πονταρίσματα που θα σας πάνε στο ταμείο - Παίξε από τον καναπέ!
3.050views 0shares

Καλημέρα σε όλους τους φίλους του Sportdog.

Όταν όλα τα σιτε στοιχήματος έχουν κατεβάσει ρολά και δεν έχουν τι να προτείνουν , εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να σας δίνουμε μεγάλα ταμεία με τις επιλογές μας .Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/ .  Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία πλέον από τα πρωταθλήματα που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο .

Όσον αφορά την κάβα μας παραμένει πολύ ψηλά με λίγα χρήματα ποντάρισμα μέσα σε ένα μήνα που σας δίνουμε προτάσεις εδώ και όσο μπορούμε βοηθάμε στο προσωπικό σας εισόδημα. Στο σιτε τώρα www.thebetexpert.com σημειώσαμε και πάλι κέρδη αφού κερδίσαμε 5/8 βασικά σημεία , 4/8 δυνατά όβερ, 5/11 εκπλήξεις και όλα σε πολύ δυνατές αποδόσεις σε όλες τις κατηγορίες . Παράλληλα συνεχίζουμε να δίνουμε στο livebet chat μας έτοιμα συστήματα με ζητούμενα  ημίχρονα τελικά αλλά και ακριβή σκορ για όλα τα μέλη και με πολύ υψηλές αποδόσεις ώστε με λίγα χρήματα να κερδίσουμε πάρα πολλά .

Συνεχίζουμε λοιπόν σήμερα με δύο σημεία που παρουσιάζουν αρκετή  κινητικότητα στις ασιατικές αγορές

ΛΕΥΚ 16.00  ΖΒΕΖΝΤΑ ΜΙΝΣΚ -  ΜΠΑΤΕ ΜΠΟΡΙΣΟΦ   2 και ΟΒΕΡ  ( 2.05 απόδοση  διαδίκτυο)

ΛΕΥΚ  18.00  ΣΑΧΤΑΡ ΣΟΛΙΓΚΟΡΣΚ - ΤΟΡΠΕΝΤΟ ΖΟΝΤΙΝΟ 2-3 ΓΚΟΛ ( 2.00  απόδοση  διαδίκτυο )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας μονά με 10 ευρώ το καθένα αλλά και 10 ευρώ στη δυάδα.

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού. Παράλληλα ετοιμάσαμε μια ειδική προσφορά για όλους τους φίλους του Sportdog όπου για κάθε σας εγγραφή σε κάποιο συνδρομητικό μας πακέτο θα διπλασιάζουμε τον χρόνο παραμονής σας εντελώς δωρεάν , απλώς στο username που θα φτιάξετε να έχετε στο τέλος τα γράμματα sd ώστε να μπαίνετε σε αυτή την κατηγορία προσφοράς .

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 1.580 ευρώ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ