Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποντάρισμα σε σίγουρη απόδοση στο 2.30 - Βγάλε λεφτά από το κρεβάτι - Πάμε στοίχημα;
| 2020-03-22 10:09:00

Ποντάρισμα σε σίγουρη απόδοση στο 2.30 - Βγάλε λεφτά από το κρεβάτι - Πάμε στοίχημα;

Sportdog Team
Ποντάρισμα σε σίγουρη απόδοση στο 2.30 - Βγάλε λεφτά από το κρεβάτι - Πάμε στοίχημα;

Διαβάζεις ΜΩΒAKIA και πηγαίνεις στο ταμείο!

Καλημέρα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή , στα σπίτια σας εννοείται.

Όταν όλα τα σιτε στοιχήματος έχουν κατεβάσει ρολά και δεν έχουν τι να προτείνουν , εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να σας δίνουμε μεγάλα ταμεία με τις επιλογές μας .Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/ .  Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία πλέον από τα πρωταθλήματα που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο .

Όσον αφορά την κάβα μας παραμένει πολύ ψηλά με λίγα χρήματα ποντάρισμα μέσα σε ένα μήνα που σας δίνουμε προτάσεις εδώ και όσο μπορούμε βοηθάμε στο προσωπικό σας εισόδημα.Στην χτεσινή ημέρα εδώ στην στήλη μας κερδίσαμε τον άσο της Βίτεμπσκ με σπουδαία απόδοση και χάσαμε στο γκολ την δυάδα αφού η Ίσλοτς κέρδισε με 1-0 και με πάρα πολλές χαμένες ευκαιρίες για περισσότερα  γκολ . Στο σιτε τώρα www.thebetexpert.com σημειώσαμε και πάλι κέρδη με πολλά σημεία που δώσαμε στα μέλη μας στο livebet chat μας αλλά και από τα σημεία σε όλες τις στήλες μας . Παράλληλα συνεχίζουμε να δίνουμε στο livebet chat μας έτοιμα συστήματα με ζητούμενα  ημίχρονα τελικά αλλά και ακριβή σκορ για όλα τα μέλη και με πολύ υψηλές αποδόσεις ώστε με λίγα χρήματα να κερδίσουμε πάρα πολλά .

Συνεχίζουμε λοιπόν σήμερα με δύο σημεία που παρουσιάζουν αρκετή  κινητικότητα στις ασιατικές αγορές από το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας που στην επανέναρξη του έχει δώσει τέσσερις πολύ μεγάλες εκπλήξεις με αποτελέσματα πέρα από κάθε λογική . Οπότε πάμε σήμερα χαλαρά έτσι για να έχουμε κάτι να παρακολουθούμε μέσα στην ημέρα και γιατί όχι να κερδίσουμε 

ΛΕΥ 13.00  ΣΛΟΥΣΚ - ΣΛΑΒΙΑ ΜΟΖΙΡ 2-3 ΓΚΟΛ    ( 2.05  απόδοση  διαδίκτυο)

ΛΕΥΚ  15.00 ΜΠΕΛΣΙΝΑ ΜΠΟΜΠΡΟΥΙΣΚ - FC ΜΙΝΣΚ   ΟΒΕΡ  (  2.30  απόδοση  διαδίκτυο )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας μονά με 10 ευρώ το καθένα αλλά και 10 ευρώ στη δυάδα.

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού. Παράλληλα ετοιμάσαμε μια ειδική προσφορά για όλους τους φίλους του Sportdog όπου για κάθε σας εγγραφή σε κάποιο συνδρομητικό μας πακέτο θα διπλασιάζουμε τον χρόνο παραμονής σας εντελώς δωρεάν , απλώς στο username που θα φτιάξετε να έχετε στο τέλος τα γράμματα sd ώστε να μπαίνετε σε αυτή την κατηγορία προσφοράς .

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 1.543 ευρώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags