27/03/20 - 09:30

Παίξε όπως είσαι! Αραχτός από τον καναπέ θα βγάλεις λεφτά - Τα σημερινά πονταρίσματα

Μην το σκεφτείς δεύτερη φορά!

του MΩΒΑΚΙΑ
Παίξε όπως είσαι! Αραχτός από τον καναπέ θα βγάλεις λεφτά - Τα σημερινά πονταρίσματα
5.588views 0shares

Καλημέρα σε όλη την παρέα του Sportdog και να έχετε μια όμορφη Παρασκευή στο σπιτάκι σας ε μην ξεχνιόμαστε.

Όταν όλα τα σιτε στοιχήματος έχουν κατεβάσει ρολά και δεν έχουν τι να προτείνουν , εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να σας δίνουμε μεγάλα ταμεία με τις επιλογές μας  .Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/ .  Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία πλέον από τα πρωταθλήματα που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο .

Όσον αφορά την κάβα μας απογειώθηκε πολύ ψηλά με λίγα χρήματα ποντάρισμα μέσα σε ένα μήνα που σας δίνουμε προτάσεις εδώ και όσο μπορούμε βοηθάμε στο προσωπικό σας εισόδημα.Στο σιτε μας τώρα www.thebetexpert.com σημειώσαμε και πάλι κέρδη με πολλά σημεία που δώσαμε στα μέλη μας στο livebet chat μας με τρομερές αποδόσεις αλλά και από τα σημεία σε όλες τις στήλες μας . Παράλληλα συνεχίζουμε να δίνουμε στο livebet chat μας έτοιμα συστήματα με ζητούμενα  ημίχρονα τελικά αλλά και ακριβή σκορ για όλα τα μέλη και με πολύ υψηλές αποδόσεις ώστε με λίγα χρήματα να κερδίσουμε πάρα πολλά .

Για σήμερα το στοιχηματικό μας μενού έχει περισσότερες αναμετρήσεις και έτσι θα πάμε και πάλι με ένα σύστημα με τέσσερις αγώνες :

BUR  13:30 Rukinzo vs Musongati 2  ( 1.80  απόδοση  διαδίκτυο) 

BUR 16:00 Inter Star vs Ngozi City 1 (  1.80  απόδοση  διαδίκτυο ) 

BLR 17:00 Zhodino vs Belshina Bobruisk OVER  (  2.00  απόδοση  διαδίκτυο ) 

BLR 19:00 Rukh Brest vs Energetik-BGU Minsk 2 (  2.40  απόδοση  διαδίκτυο )    

Ποντάρουμε τις επιλογές μας σε σύστημα 2-3-4  με ότι πολλαπλασιαστή μπορείτε να διαθέσετε. Το  δικό μου θα είναι ( 4 ευρώ η τετράδα - 2 ευρώ οι τριάδες - 3 ευρώ οι δυάδες . Συνολικό κόστος 30 ευρώ )

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού. Παράλληλα ετοιμάσαμε μια ειδική προσφορά για όλους τους φίλους του Sportdog όπου για κάθε σας εγγραφή σε κάποιο συνδρομητικό μας πακέτο θα διπλασιάζουμε τον χρόνο παραμονής σας εντελώς δωρεάν , απλώς στο username που θα φτιάξετε να έχετε στο τέλος τα γράμματα sd ώστε να μπαίνετε σε αυτή την κατηγορία προσφοράς .

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 1.750 ευρώ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ