Facebook Pixel Sportdog.gr | Κλικ από τον καναπέ και βγάζεις λεφτά - Παιχνίδι με απόδοση 2,70 - Η χαρά της καραντίνας!
| 2020-03-29 10:33:00

Κλικ από τον καναπέ και βγάζεις λεφτά - Παιχνίδι με απόδοση 2,70 - Η χαρά της καραντίνας!

Sportdog Team
Κλικ από τον καναπέ και βγάζεις λεφτά - Παιχνίδι με απόδοση 2,70 - Η χαρά της καραντίνας!

Τα παιχνίδια που ποντάρουμε σήμερα!

Καλημέρα σε όλη την παρέα και να έχετε μια όμορφη Κυριακή με τις οικογένειες σας.

Όταν όλα τα σιτε στοιχήματος έχουν κατεβάσει ρολά και δεν έχουν τι να προτείνουν , εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να σας δίνουμε μεγάλα ταμεία με τις επιλογές μας  .Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/ .  Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία πλέον από τα πρωταθλήματα που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο .

Στην χτεσινή ημέρα πιάσαμε 2/4 σημεία στο σύστημα που σας πρότεινα αφού οι ρεζέρβες της Λευκορωσίας μας πρόδωσαν στις εκτιμήσεις μας .Στο σιτε μας τώρα www.thebetexpert.com σημειώσαμε και πάλι κέρδη με πολλά σημεία που δώσαμε στα μέλη μας στο livebet chat μας με τρομερές αποδόσεις αλλά και από την στήλη των όβερ καθώς επίσης και το μονό αποδεκτό μας . Παράλληλα συνεχίζουμε να δίνουμε στο livebet chat μας έτοιμα συστήματα με ζητούμενα  ημίχρονα τελικά αλλά και ακριβή σκορ για όλα τα μέλη και με πολύ υψηλές αποδόσεις ώστε με λίγα χρήματα να κερδίσουμε πάρα πολλά .

Για σήμερα το στοιχηματικό μας μενού έχει περισσότερες αναμετρήσεις και έτσι θα πάμε και πάλι με ένα σύστημα με τέσσερις αγώνες :

BLR 15:00 Smolevichi STI vs Isloch Minsk 2 ( 1.85  απόδοση  διαδίκτυο)

ΙΝΤ  14:30 IF Sylvia vs Assyriska IK JKPG 1 (  1.95  απόδοση  διαδίκτυο )   

BLR 17:00 Neman Grodno vs FC Vitebsk OVER (  2.70  απόδοση  διαδίκτυο )

INT  18:00 Sodra Sandby IF vs Kosova IF X2 Δ.Ε  (  2.15  απόδοση  διαδίκτυο ) 

Ποντάρουμε τις επιλογές μας σε σύστημα 2-3-4  με ότι πολλαπλασιαστή μπορείτε να διαθέσετε. Το  δικό μου θα είναι ( 4 ευρώ η τετράδα - 2 ευρώ οι τριάδες - 3 ευρώ οι δυάδες . Συνολικό κόστος 30 ευρώ )

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού. Παράλληλα ετοιμάσαμε μια ειδική προσφορά για όλους τους φίλους του Sportdog όπου για κάθε σας εγγραφή σε κάποιο συνδρομητικό μας πακέτο θα διπλασιάζουμε τον χρόνο παραμονής σας εντελώς δωρεάν , απλώς στο username που θα φτιάξετε να έχετε στο τέλος τα γράμματα sd ώστε να μπαίνετε σε αυτή την κατηγορία προσφοράς .

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 1.735 ευρώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags