01/04/20 - 11:43

Βγάλε και σήμερα λεφτά από τον καναπέ σου - Κάβα τα 705 ευρώ - Απόδοση στο 2,90!

του MΩΒΑΚΙΑ
Βγάλε και σήμερα λεφτά από τον καναπέ σου - Κάβα τα 705 ευρώ - Απόδοση στο 2,90!
2.992views 0shares

Καλημέρα και καλό μήνα σε όλους τους φίλους.

Όταν όλα τα σιτε στοιχήματος έχουν κατεβάσει ρολά και δεν έχουν τι να προτείνουν , εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να σας δίνουμε μεγάλα ταμεία με τις επιλογές μας  .Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/ .  Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία πλέον από τα πρωταθλήματα που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο .

Στην τελευταία μας πρόταση ήταν η πρώτη φορά που είχαμε χασούρα μιας και κάναμε το 1/4 και έτσι δεν καταφέραμε να έχουμε επιστροφές .Στο σιτε μας τώρα www.thebetexpert.com σημειώσαμε και πάλι κέρδη με πολλά σημεία που δώσαμε στα μέλη μας στο livebet chat μας με τρομερές αποδόσεις αλλά και από την στήλη των όβερ καθώς επίσης και το μονό αποδεκτό μας . Παράλληλα συνεχίζουμε να δίνουμε στο livebet chat μας έτοιμα συστήματα με ζητούμενα  ημίχρονα τελικά αλλά και ακριβή σκορ για όλα τα μέλη και με πολύ υψηλές αποδόσεις ώστε με λίγα χρήματα να κερδίσουμε πάρα πολλά .

Για σήμερα το στοιχηματικό μας μενού έχει  αναμετρήσεις από την Νικαράγουα  και έτσι θα πάμε και πάλι με ένα σύστημα με τέσσερις αγώνες :

NIC  21:30 Chinandega U20 vs Juventus Managua U20 2 ( 1.70  απόδοση  διαδίκτυο)

NIC 00:00 Chinandega vs Juventus Managua 2   (  2.20  απόδοση  διαδίκτυο )  

NIC 01:00 Deportivo Ocotal vs CD Jalapa 2  (  2.90  απόδοση  διαδίκτυο ) 

NIC 03:00 Diriangen vs Walter Ferretti 1 (  1.75  απόδοση  διαδίκτυο )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας σε σύστημα 2-3-4  με ότι πολλαπλασιαστή μπορείτε να διαθέσετε. Το  δικό μου θα είναι ( 4 ευρώ η τετράδα - 2 ευρώ οι τριάδες - 3 ευρώ οι δυάδες . Συνολικό κόστος 30 ευρώ )

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού. Παράλληλα ετοιμάσαμε μια ειδική προσφορά για όλους τους φίλους του Sportdog όπου για κάθε σας εγγραφή σε κάποιο συνδρομητικό μας πακέτο θα διπλασιάζουμε τον χρόνο παραμονής σας εντελώς δωρεάν , απλώς στο username που θα φτιάξετε να έχετε στο τέλος τα γράμματα sd ώστε να μπαίνετε σε αυτή την κατηγορία προσφοράς .

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 1.705 ευρώ

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ