05/04/20 - 09:51

Πάλι 3/4 οι προτάσεις του sportdog! Κάβα στα 1800+ ευρώ - Παίξε και κέρδισε από τον καναπέ

του MΩΒΑΚΙΑ
Πάλι 3/4 οι προτάσεις του sportdog! Κάβα στα 1800+ ευρώ - Παίξε και κέρδισε από τον καναπέ
4.664views 0shares

Καλημέρα και να έχουμε όμορφη Κυριακή παρόλο τον πολύ άσχημο καιρό που υπάρχει σε όλη την χώρα .

Όταν όλα τα σιτε στοιχήματος έχουν κατεβάσει ρολά και δεν έχουν τι να προτείνουν , εμείς είμαστε εδώ και συνεχίζουμε να σας δίνουμε μεγάλα ταμεία με τις επιλογές μας. Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/.  Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία πλέον από τα πρωταθλήματα που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Στην χτεσινή ημέρα  καταφέραμε να σας στείλουμε και πάλι στο ταμείο μιας και κάναμε το 3/4 κερδίζοντας τις τρείς από τις τέσσερις αναμετρήσεις και χάνοντας από έκπληξη στις ρεζέρβες της Λευκορωσίας το απόλυτο. Έτσι πια η κάβας μας εδώ στο Sportdog έφτασε τα 1.836 ευρώ με μικρά πάντα πονταρίσματα σε μεγάλες αποδόσεις και ελπίζω σύντομα να σπάσουμε το φράγμα των δύο χιλιάδων ευρώ . Στο σιτε μας τώρα www.thebetexpert.com σημειώσαμε και πάλι κέρδη με πάνω από 30 σημεία που δώσαμε στα μέλη μας στο livebet chat μας με τρομερές αποδόσεις αλλά και από την στήλη των βασικών σημείων  όπου κάναμε το 4/4 καθώς επίσης και στην ενότητα των εκπλήξεων με 6/8 .

Για σήμερα το στοιχηματικό μας μενού έχει κάμποσες αναμετρήσεις από άγνωστα μέχρι ένα μήνα πρωταθλήματα στο ευρύ κοινό και έτσι θα πάμε και πάλι με ένα σύστημα με τέσσερις αγώνες :

BLR  14:00 Energetik-BGU Minsk vs Minsk OVER (  1.70  απόδοση  ΟΠΑΠ ) 

BLR 18:00 FK Isloch Minsk  vs Slutsk  1 (  1.90  απόδοση  ΟΠΑΠ )

TAZ 14:00 Kuktosh vs Regar-Tadaz 2 ( 2.35  απόδοση  ΟΠΑΠ )

TAZ 14:00 Khatlon vs FK Istaravshan 2 (  2.40  απόδοση  ΟΠΑΠ )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας σε σύστημα 2-3-4  με ότι πολλαπλασιαστή μπορείτε να διαθέσετε. Το  δικό μου θα είναι ( 4 ευρώ η τετράδα - 2 ευρώ οι τριάδες - 3 ευρώ οι δυάδες . Συνολικό κόστος 30 ευρώ )

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού. Παράλληλα ετοιμάσαμε μια ειδική προσφορά για όλους τους φίλους του Sportdog όπου για κάθε σας εγγραφή σε κάποιο συνδρομητικό μας πακέτο θα διπλασιάζουμε τον χρόνο παραμονής σας εντελώς δωρεάν , απλώς στο username που θα φτιάξετε να έχετε στο τέλος τα γράμματα sd ώστε να μπαίνετε σε αυτή την κατηγορία προσφοράς .

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 1.836 ευρώ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ