29/05/20 - 08:36

Κάβα στις 2000+ ευρώ - Βγάλε εύκολα λεφτά από το σπίτι - Σημερινό ποντάρισμα με 2,15 απόδοση!

του MΩΒΑΚΙΑ
Κάβα στις 2000+ ευρώ - Βγάλε εύκολα λεφτά από το σπίτι - Σημερινό ποντάρισμα με 2,15 απόδοση!
2.195views 0shares

Καλημέρα και καλό στοιχηματικό τριήμερο να έχουμε   .

Επιστρέψαμε σιγά-σιγά στα παλιά μεγάλα κουπόνια με τις πολλές  στοιχηματικές επιλογές . Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/.  Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που έχουμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία πλέον από τα πρωταθλήματα που διεξάγονται σε όλο τον κόσμο.

Στην τελευταία μας πρόταση  εδώ στη στήλη  κάναμε το 2/4 χάνοντας δύο επιλογές μας στο γκολ αλλά διατηρήσαμε σε υψηλά επίπεδα την κάβα μας .Στο σιτε μας τώρα www.thebetexpert.com είχαμε σημαντικά κέρδη από το livebet chat μας όπου σε όλη την διάρκεια της ημέρας ανεβαίνουν νέες προτάσεις αλλά και στις στήλες των συνεργατών μας  με βασικά σημεία ημέρας όπου κάναμε και πάλι το απόλυτο, προτεινόμενα όβερ , το δυνατό μονό αποδεκτό της ημέρας που καθημερινά πληρώνει, καθώς επίσης και αρκετές εκπλήξεις με μεγάλη απόδοση . Για σήμερα νωρίς το μεσημέρι θα ενημερωθούν όλες μας οι στήλες και παράλληλα σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα ενημερώνεται το livebet chat μας με ότι ευκαιρία θα βρίσκουμε για τα μέλη μας και όπου πολλές φορές έχουμε βγάλει πολύ μεγάλες αποδόσεις .

Το στοιχηματικό μας μενού και σήμερα έχει αρκετές αναμετρήσεις και έτσι θα πάμε και πάλι με ένα σύστημα με τέσσερις επιλογές που ξεχωρίζουν στην σημερινή ημέρα  για χαλαρό ποντάρισμα :

ΣΕΡ  18:00    Vojvodina Novi Sad vs Cukaricki   1   ( 1.85  απόδοση  OΠΑΠ )

ΛΕΥΚ  18:00    Zhodino vs Smolevichi STI   ΟΒΕΡ    ( 2.15  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΠΟΛ   21:30    MKS Pogon Szczecin vs Zaglebie Lubin  ΟΒΕΡ   (  1.95  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΓΕΡ  21:30    SC Freiburg vs Bayer 04 Leverkusen    2  ( 2.10  απόδοση  ΟΠΑΠ )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας σε σύστημα 2-3-4  με ότι πολλαπλασιαστή μπορείτε να διαθέσετε. Το  δικό μου θα είναι ( 4 ευρώ η τετράδα - 2 ευρώ οι τριάδες - 3 ευρώ οι δυάδες. Συνολικό κόστος 30 ευρώ )

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού.

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 2.012 ευρώ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ