05/06/20 - 08:30

"Ρεφάρει" σήμερα ο Μωβάκιας - "Τρελαίνει" η απόδοση στην τετράδα που δίνει - Ξεφεύγει η κάβα!

του MΩΒΑΚΙΑ
"Ρεφάρει" σήμερα ο Μωβάκιας - "Τρελαίνει" η απόδοση στην τετράδα που δίνει - Ξεφεύγει η κάβα!
2.792views 0shares

Καλημέρα και καλό στοιχηματικό τριήμερο να έχουμε .

Επιστρέψαμε σιγά-σιγά στα παλιά μεγάλα κουπόνια με τις πολλές  στοιχηματικές επιλογές . Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/.  Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που είχαμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία με μεγάλη κερδοφορία σε όλη την διάρκεια του lock down από τον κορωνοιό .

Στην χτεσινή μας πρόταση  εδώ στη στήλη  κάναμε το 2/4 χάνοντας δύο σημεία το ένα στην λήξη του αγώνα και το άλλο από την αρχή αφού έγινε η έκπληξη . Στο σιτε μας τώρα www.thebetexpert.com είχαμε σημαντικά κέρδη  και χτες  από το livebet chat μας όπου σε όλη την διάρκεια της ημέρας ανεβαίνουν νέες προτάσεις αλλά και στις στήλες των συνεργατών μας με κορυφαία στην χτεσινή ημέρα την στήλη των βασικών σημείων όπου κάναμε το 4/4   , στην στήλη των εκπλήξεων  είχαμε 7/9 κερδισμένες με πολύ υψηλές αποδόσεις , , κερδίσαμε ακόμη το μονό αποδεκτό της ημέρας με 2.40 απόδοση  !!!!!!!! αλλά και πολλές ανατροπές στο live . Για σήμερα νωρίς το μεσημέρι θα ενημερωθούν όλες μας οι στήλες και παράλληλα σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα ενημερώνεται το livebet chat μας με ότι ευκαιρία θα βρίσκουμε για τα μέλη μας και όπου πολλές φορές έχουμε βγάλει πολύ μεγάλες αποδόσεις .

Το στοιχηματικό μας μενού και σήμερα έχει αρκετές αναμετρήσεις και έτσι θα πάμε και πάλι με ένα σύστημα με τέσσερις επιλογές που ξεχωρίζουν στην σημερινή ημέρα  για χαλαρό ποντάρισμα :

ΚΟΡ  13:30    Incheon United vs Gangwon FC   2 ( 1.90  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΑΥΤ  19:30    Austria Wien II vs BW Linz   2   (  2.50  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΑΥΤ   19:30    SV Horn vs FC Liefering   2 ( 1.95  απόδοση  OΠΑΠ )

ΓΕΡ  20:00    1. FC Magdeburg vs KFC Uerdingen 05   Χ   ( 3.10  απόδοση  ΟΠΑΠ )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας σε σύστημα 2-3-4  με ότι πολλαπλασιαστή μπορείτε να διαθέσετε. Το  δικό μου θα είναι ( 4 ευρώ η τετράδα - 2 ευρώ οι τριάδες - 3 ευρώ οι δυάδες. Συνολικό κόστος 30 ευρώ )

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού.

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 2.015 ευρώ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ