06/06/20 - 10:25

Το έβλεπες; Το έπαιξες! Βγάλε λεφτά με τον ΜΩΒάκια από τον καναπέ - Απόδοση στο 2,30

του MΩΒΑΚΙΑ
Το έβλεπες; Το έπαιξες! Βγάλε λεφτά με τον ΜΩΒάκια από τον καναπέ - Απόδοση στο 2,30
2.804views

Καλημέρα και όμορφο Σάββατο να έχουμε .

Επιστρέψαμε σιγά-σιγά στα παλιά μεγάλα κουπόνια με τις πολλές  στοιχηματικές επιλογές . Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/.  Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που είχαμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία με μεγάλη κερδοφορία σε όλη την διάρκεια του lock down από τον κορωνοιό .

Στην χτεσινή μας πρόταση  εδώ στη στήλη  κάναμε το 2/4 χάνοντας δύο σημεία το ένα σχετικά εύκολα και το άλλο παρέμεινε στην ισοπαλία παρόλα αυτά όμως ανεβάσαμε και πάλι την κάβα μας . Στο σιτε μας τώρα www.thebetexpert.com είχαμε σημαντικά κέρδη  και χτες  από το livebet chat μας όπου σε όλη την διάρκεια της ημέρας ανεβαίνουν νέες προτάσεις αλλά και στις στήλες των συνεργατών μας με κορυφαία στην χτεσινή ημέρα την στήλη των βασικών σημείων όπου κάναμε το 3/4   , στην στήλη των εκπλήξεων  είχαμε  6/12 κερδισμένες με πολύ υψηλές αποδόσεις ,  αλλά και πολλές ανατροπές στο live . Για σήμερα νωρίς το μεσημέρι θα ενημερωθούν όλες μας οι στήλες και παράλληλα σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα ενημερώνεται το livebet chat μας με ότι ευκαιρία θα βρίσκουμε για τα μέλη μας και όπου πολλές φορές έχουμε βγάλει πολύ μεγάλες αποδόσεις .

Το στοιχηματικό μας μενού και σήμερα έχει αρκετές αναμετρήσεις και έτσι θα πάμε και πάλι με ένα σύστημα με τέσσερις επιλογές που ξεχωρίζουν στην σημερινή ημέρα  για χαλαρό ποντάρισμα :

ΚΟΡ  13:00    Pohang Steelers vs Ulsan Hyundai  2 ( 2.30  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΓΕΡ  15:00    Duisburg vs Chemnitzer FC   Χ2  Δ.Ε   ( 1.90  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΓΕΡ  15:00    Eintracht Braunschweig vs Bayern II  2 ( 1.95  απόδοση  OΠΑΠ )

ΕΣΤ  16:00    Legion vs Narva   2   ( 1.90  απόδοση  ΟΠΑΠ )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας σε σύστημα 2-3-4  με ότι πολλαπλασιαστή μπορείτε να διαθέσετε. Το  δικό μου θα είναι ( 4 ευρώ η τετράδα - 2 ευρώ οι τριάδες - 3 ευρώ οι δυάδες. Συνολικό κόστος 30 ευρώ )

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού.

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 2.033 ευρώ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ