27/06/20 - 09:54

Σημεία σε αποδόσεις διπλασιασμού από Μωβάκια - Βγάζει μεγάλο συντελεστή - Πολύ ψηλά η κάβα!

του MΩΒΑΚΙΑ
Σημεία σε αποδόσεις διπλασιασμού από Μωβάκια - Βγάζει μεγάλο συντελεστή - Πολύ ψηλά η κάβα!
1.994views 0shares

Καλημέρα  και καλό  Σαββατοκύριακο σε όλους.

Επιστρέψαμε σιγά-σιγά στα παλιά μεγάλα κουπόνια με τις πολλές  στοιχηματικές επιλογές . Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/.  Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που είχαμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία με μεγάλη κερδοφορία σε όλη την διάρκεια του lock down από τον κορωνοιό .

Συνεχίζουμε σήμερα με την  κάβα μας να είναι κοντά στα δύο χιλιάδες ευρώ. Στο σιτε μας τώρα www.thebetexpert.com είχαμε σημαντικά κέρδη  και χτες  από το livebet chat μας όπου σε όλη την διάρκεια της ημέρας ανεβαίνουν νέες προτάσεις αλλά και στις στήλες των συνεργατών μας με κορυφαία στην χτεσινή ημέρα την στήλη των εκπλήξεων όπου κάναμε  το 9/14  καθώς επίσης και στα οβερ με 6/8 τελικό απολογισμό  , αλλά και στην στήλη των βασικών σημείων όπου κάναμε  το 7/8 ενώ τέλος κερδίσαμε και πολλές ανατροπές στο live . Για σήμερα νωρίς το μεσημέρι θα ενημερωθούν όλες μας οι στήλες και παράλληλα σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα ενημερώνεται το livebet chat μας με ότι ευκαιρία θα βρίσκουμε για τα μέλη μας και όπου πολλές φορές έχουμε βγάλει πολύ μεγάλες αποδόσεις .

Το στοιχηματικό μας μενού και σήμερα έχει αρκετές αναμετρήσεις και έτσι θα πάμε και πάλι με ένα σύστημα με τέσσερις επιλογές που ξεχωρίζουν στην σημερινή ημέρα  για χαλαρό ποντάρισμα :

ΔΑΝ   14:00    Vejle vs FC Fredericia   Χ2  Δ.Ε   ( 1.90  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΡΩΣ   17:30    Rubin Kazan vs Lokomotiv Moscow    2  ( 2.10 απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΑΥΤ   18:00    FK Austria Wien vs SKN St. Polten  Χ2  Δ.Ε  ( 1.90  απόδοση  OΠΑΠ )

ΕΛΒ  21:30    FC Vaduz vs SC Krien   1  ( 2.00  απόδοση  ΟΠΑΠ )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας σε σύστημα 2-3-4  με ότι πολλαπλασιαστή μπορείτε να διαθέσετε. Το  δικό μου θα είναι ( 4 ευρώ η τετράδα - 2 ευρώ οι τριάδες - 3 ευρώ οι δυάδες. Συνολικό κόστος 30 ευρώ )

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού.

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 1.870 ευρώ


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ