03/07/20 - 11:42

Τετράδα με μεγάλη απόδοση πάλι από Μωβάκια - Κάλυψη με σύστημα - Να τι θα παίξεις!

του MΩΒΑΚΙΑ
Τετράδα με μεγάλη απόδοση πάλι από Μωβάκια - Κάλυψη με σύστημα - Να τι θα παίξεις!
2.025views

Καλημέρα  σε όλη την παρέα .

Επιστρέψαμε σιγά-σιγά στα παλιά μεγάλα κουπόνια με τις πολλές  στοιχηματικές επιλογές . Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/.  Σ αυτό το σημείο να σας θυμίσω ότι είμαστε ίσως από τις ελάχιστες σελίδες που είχαμε την δυνατότητα να παρακολουθούμε και να προτείνουμε σημεία με μεγάλη κερδοφορία σε όλη την διάρκεια του lock down από τον κορωνοιό .

Έχουμε πλέον σε κανονικούς στοιχηματικούς ρυθμούς με πληθώρα επιλογών από διάφορα πρωταθλήματα του κόσμου και με ιδιαίτερα ελκυστικές αποδόσεις .Συνεχίζουμε σήμερα με την  κάβα μας να είναι πολύ κοντά στα δύο χιλιάδες ευρώ και ο στόχος μας είναι να την ανεβάσουμε πολύ παραπάνω. Στο σιτε μας τώρα www.thebetexpert.com είχαμε σημαντικά κέρδη  και χτες  από το livebet chat μας όπου σε όλη την διάρκεια της ημέρας ανεβαίνουν νέες προτάσεις αλλά και στις στήλες των συνεργατών μας με κορυφαία στην χτεσινή ημέρα την στήλη των εκπλήξεων όπου κάναμε  το 9/12  καθώς επίσης και στα οβερ με 9/12 τελικό απολογισμό  , αλλά και στην στήλη των βασικών σημείων όπου κάναμε  το 9/12 ενώ τέλος κερδίσαμε και πολλές ανατροπές στο live . Για σήμερα νωρίς το μεσημέρι θα ενημερωθούν όλες μας οι στήλες και παράλληλα σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα ενημερώνεται το livebet chat μας με ότι ευκαιρία θα βρίσκουμε για τα μέλη μας και όπου πολλές φορές έχουμε βγάλει πολύ μεγάλες αποδόσεις .

Το στοιχηματικό μας μενού και σήμερα έχει αρκετές αναμετρήσεις και έτσι θα πάμε και πάλι με ένα σύστημα με τέσσερις επιλογές που ξεχωρίζουν στην σημερινή ημέρα  για χαλαρό ποντάρισμα :

ΝΟΡ   19:00    KFUM Fotball Oslo vs Jerv    1  ( 2.00 απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΠΟΡ   21:15    Santa Clara vs Marítimo   ΟΒΕΡ ( 2.15  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΙΤΑ   22:00    Virtus Entella vs Chievo    2 ( 2.55  απόδοση  OΠΑΠ )

ΙΣΛ  22:15    Keflavík vs Leiknir Reykjavik   1   ( 1.95  απόδοση  ΟΠΑΠ )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας σε σύστημα 2-3-4  με ότι πολλαπλασιαστή μπορείτε να διαθέσετε. Το  δικό μου θα είναι ( 4 ευρώ η τετράδα - 2 ευρώ οι τριάδες - 3 ευρώ οι δυάδες. Συνολικό κόστος 30 ευρώ )

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού.

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 1.940 ευρώ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ