31/07/20 - 10:35

"Χαϊδεύει" το 2χίλιαρο η κάβα - 2,20 στο σημερινό ποντάρισμα - Λίγα βάζεις, πολλά παίρνεις!

του MΩΒΑΚΙΑ
"Χαϊδεύει" το 2χίλιαρο η κάβα - 2,20 στο σημερινό ποντάρισμα - Λίγα βάζεις, πολλά παίρνεις!
2.510views

Καλημέρα και καλό τριήμερο σε όλη την στοιχηματική μας παρέα.

Έχει επιστρέψει η πλήρη αγωνιστική δράση στα κουπόνια μας και μαζί και οι πάρα πολλές προτάσεις για ποντάρισμα είτε εδώ στην στήλη είτε στο σιτε μας . Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/. 

Συνεχίζουμε σήμερα με την  κάβα μας να χαιδεύει τα δύο χιλιάδες ευρώ και ο στόχος μας είναι να την ανεβάσουμε πολύ παραπάνω με χαλαρά πονταρίσματα όπως πάντα. Στο σιτε μας τώρα www.thebetexpert.com είχαμε σημαντικά κέρδη  και χτες  από το livebet chat μας όπου σε όλη την διάρκεια της ημέρας ανεβαίνουν νέες προτάσεις αλλά και στις στήλες των συνεργατών μας με κορυφαία στην χτεσινή ημέρα την στήλη του μονού αποδεκτού σε απόδοση όπως πάντα πάνω από διπλασιασμό , κερδίσαμε 9/14 εκπλήξεις ,στην στήλη των βασικών σημείων κερδίσαμε 6/8 με πολύ μεγάλες αποδόσεις , στην στήλη των όβερ κάναμε κι εκεί 6/8 ενώ τέλος κερδίσαμε και πολλά σπουδαία σημεία  στο live . Για σήμερα νωρίς το μεσημέρι θα ενημερωθούν όλες μας οι στήλες και παράλληλα σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα ενημερώνεται το livebet chat μας με ότι ευκαιρία θα βρίσκουμε για τα μέλη μας και όπου πολλές φορές έχουμε βγάλει πολύ μεγάλες αποδόσεις .

Το στοιχηματικό μας μενού και σήμερα έχει αρκετές αναμετρήσεις και έτσι θα πάμε και πάλι με ένα σύστημα με τέσσερις επιλογές που ξεχωρίζουν στην σημερινή ημέρα  για χαλαρό ποντάρισμα :

ΙΡΛ  19:45    Derry City vs Sligo Rovers    Χ2  Δ.Ε   ( 2.00  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΑΥΤ   21:30    FC Juniors OÖ vs SV Horn   1  ( 2.10  απόδοση  OΠΑΠ )

ΠΑΡ    23:00    Sportivo Luqueño vs River Plate Asunción    1  ( 2.20  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΙΤΑ   22:00    Venezia vs Perugia   1 ( 2.15  απόδοση  ΟΠΑΠ )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας σε σύστημα 2-3-4  με ότι πολλαπλασιαστή μπορείτε να διαθέσετε. Το  δικό μου θα είναι ( 4 ευρώ η τετράδα - 2 ευρώ οι τριάδες - 3 ευρώ οι δυάδες. Συνολικό κόστος 30 ευρώ )

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού.

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 1.830 ευρώ

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις για τις κορυφαίες ομάδες και σπόρ, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ