Facebook Pixel Sportdog.gr | Με διπλές ευκαιρίες και αποδοσάρες ο Μωβάκιας - Τετράδα-φωτιά σήμερα - Πάνω από 2.500 η κάβα!
| 2020-10-17 11:05:00

Με διπλές ευκαιρίες και αποδοσάρες ο Μωβάκιας - Τετράδα-φωτιά σήμερα - Πάνω από 2.500 η κάβα!

Sportdog Team
Με διπλές ευκαιρίες και αποδοσάρες ο Μωβάκιας - Τετράδα-φωτιά σήμερα - Πάνω από 2.500 η κάβα!

Καλημέρα και να έχουμε ένα καλό Σαββατοκύριακο

Έχει επιστρέψει η πλήρη αγωνιστική δράση στα κουπόνια μας και μαζί και οι πάρα πολλές προτάσεις για ποντάρισμα είτε εδώ στην στήλη είτε στο σιτε μας . Μπορείτε να παρακολουθείτε πιο αναλυτικά τις επιτυχίες μας στην ομάδα μας κάνοντας like στο https://www.facebook.com/thebetexpert/

Έχουμε βάλει νέο στόχο η μπάνκα μας να ξεπεράσει τα τρία χιλιάρικα στο επόμενο χρονικό διάστημα κι έτσι με υπομονή και καλά μελετημένες προτάσεις νομίζουμε θα το καταφέρουμε .Στην τελευταία μας πρόταση εδώ στην στήλη κάναμε το 4/4 με σπουδαίες αποδόσεις που πολύ δύσκολα άλλοι μπορούν να τις κάνουν έστω και δυάδα ενώ εμείς εδώ τολμούμε να κυνηγήσουμε την τετράδα με αποτέλεσμα τα μεγάλα κέρδη .Στο σιτε μας τώρα www.thebetexpert.com είχαμε σημαντικά κέρδη  και χτες  από το livebet chat μας όπου σε όλη την διάρκεια της ημέρας ανεβαίνουν νέες προτάσεις αλλά και στις στήλες των συνεργατών μας με κορυφαία στην χτεσινή ημέρα την στήλη των όβερ όπου κερδίσαμε 7/8  με πολύ μεγάλες αποδόσεις , στην στήλη των εκπλήξεων κάναμε 10/12 , ενώ κερδίσαμε και πάλι το μονό αποδεκτό της ημέρας , στην στήλη των βασικών σημείων είχαμε 6/8  με μεγάλες αποδόσεις ,  ενώ τέλος κερδίσαμε και πολλά σπουδαία σημεία  στο live . Για σήμερα νωρίς το μεσημέρι θα ενημερωθούν όλες μας οι στήλες και παράλληλα σε όλη την διάρκεια της ημέρας θα ενημερώνεται το livebet chat μας με ότι ευκαιρία θα βρίσκουμε για τα μέλη μας και όπου πολλές φορές έχουμε βγάλει πολύ μεγάλες αποδόσεις .

Το στοιχηματικό μας μενού και σήμερα έχει αρκετές αναμετρήσεις και έτσι θα πάμε με ένα σύστημα με τέσσερις επιλογές μεσαίου ρίσκου που αξίζει να κυνηγήσουμε στην  σημερινή ημέρα με χαλαρό ποντάρισμα :

ΙΤΑ  15:00    AC Monza Brianza vs Vicenza    Χ2  Δ.Ε   ( 2.30 απόδοση  OΠΑΠ )

ΡΩΣ  17:00    Dynamo Bryansk vs Akron Tolyatti Χ2 Δ.Ε     ( 2.10   απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΔΑΝ  17:00    FC Midtjylland vs Odense BK Χ2  Δ.Ε  (  2.40  απόδοση  ΟΠΑΠ )

ΝΟΡ   21:30    Molde vs Bodø/Glimt    1  ( 1.90 απόδοση  ΟΠΑΠ )

Ποντάρουμε τις επιλογές μας σε σύστημα 2-3-4  με ότι πολλαπλασιαστή μπορείτε να διαθέσετε. Το  δικό μου θα είναι ( 4 ευρώ η τετράδα - 2 ευρώ οι τριάδες - 3 ευρώ οι δυάδες. Συνολικό κόστος 30 ευρώ )

Για περισσότερα προγνωστικά αλλά  και επιλογές πονταρίσματος μπορείτε να επιλέξετε το δικό σας συνδρομητικό πακέτο στο www.thebetexpert.com/register κι αρχίστε τις ημέρες κερδών  μαζί μας με πάρα πολύ χαμηλό κόστος , λιγότερο και από τιμή πώλησης μιας εφημερίδας ή ενός περιοδικού.

Καλή επιτυχία!  

ΑΡΧΙΚΗ ΚΑΒΑ: 1.000 ευρώ

ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΒΑ: 2.540  ευρώ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags