Facebook Pixel Στοίχημα: Πιάνεις 2 ματς και παίρνεις πίσω 3 φορές τα λεφτά σου!
| 2020-11-19 11:59:00

Οι Betarades γεμίζουν το πορτοφόλι σου: Πιάνεις 2 ματς και παίρνεις πίσω 3 φορές τα λεφτά σου!

Sportdog Team
Οι Betarades γεμίζουν το πορτοφόλι σου: Πιάνεις 2 ματς και παίρνεις πίσω 3 φορές τα λεφτά σου!

Αρκετά περιορισμένο είναι το κουπόνι της Πέμπτης (19/11), ωστόσο το Betarades.gr έχει επιλέξει και σήμερα δύο δυνατές προτάσεις για εσάς! Από το πρωτάθλημα της Β’ Ολλανδίας θα μας απασχολήσει το παιχνίδι μεταξύ της Ντε Γκράαφτσαπ και της Καμπούρ, ενώ η μπασκετική μας στοιχηματική επιλογή προκύπτει από την Ευρωλίγκα και το ματς της Μπάγερν Μονάχου με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Και τα δύο παιχνίδια μπορείτε να βρείτε στη winmasters με ευρεία γκάμα αγορών. Ας περάσουμε, λοιπόν, στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Χορταστικό παιχνίδι στην Ολλανδία

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από την Ολλανδία, όπου στις 22:00 η Ντε Γκράαφτσαπ φιλοξενεί την Καμπούρ για τη 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας.

Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα φιγουράρει η Ντε Γκράαφτσαπ με έναν περισσότερο από τη δεύτερη Αλμέρε Σίτι. Ο νούμερο ένα στόχος της φέτος είναι η άνοδος και προς το παρόν δείχνει αποφασισμένη να τον κατακτήσει. Προέρχεται από δεύτερη συνεχόμενη νίκη, με αντίπαλο τη Ντόρντρεχτ εκτός έδρας και σκορ 2-0. Έδειξε πολύ φορμαρισμένη και προηγήθηκε ήδη από το 10ο λεπτό, ενώ θα μπορούσε να είχε πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα. Απουσιάζει λόγω τραυματισμού ο Φερμπέικ, αμφίβολος ο  Φαν Ντε Πάφερτ.

Η Καμπούρ έδειξε τις δυνατότητές της την προηγούμενη αγωνιστική, νικώντας και ρίχνοντας από την πρώτη θέση την Αλμέρε Σίτι με το εμφατικό 7-2. Άνοιξε το σκορ στο 3’ και ήταν σε θέση οδηγού σε όλο το ματς. Είναι μόλις δύο βαθμούς πίσω στην κατάταξη από θέση που φέρνει απευθείας άνοδο, που είναι ο απώτερος σκοπός της. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία με 42 γκολ. Μόνη πιθανή απουσία της απόψε είναι αυτή του Καλόν.

Το παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες αναμένεται ανοιχτό και πλούσιο σε θέαμα. Τόσο η Ντε Γκράαφτσαπ όσο και η Καμπούρ είναι ομάδες που σκοράρουν και θα κυνηγήσουν τη νίκη, αφού έχουν και κοινό τον στόχο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία. Γι’ αυτό και επιλέγουμε το Over 3 (Ασιατικό) σε απόδοση 1.88.

Με την ποιότητα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας

Συνεχίζουμε με την Ευρωλίγκα, όπου η Μπάγερν Μονάχου υποδέχεται στις 21.30 την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τη 10η αγωνιστική. 

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση και διατηρούν σερί με πέντε συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις που έχουν πάρει μέρος. Τελευταία τους ήττα ήταν αυτή στις 29 Οκτωβρίου στη Μαδρίτη από τη Ρεάλ με 100-82. Για την πιο πρόσφατη αγωνιστική της Euroleague, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε εκτός έδρας της Αναντολού Εφές με 74-71, ανατρέποντας στη τέταρτη περίοδο το εις βάρος της σκορ.

Με ηγέτη έναν εκπληκτικό Τζέιμς, που έκανε πράγματα και θαύματα και σταμάτησε στους 27 πόντους, η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πέτυχε την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της στη διοργάνωση, επί της Ζαλγκίρις στο Κάουνας. Καλές εμφανίσεις είχαν και οι Κλάιμπερν και Χίλιαρντ. Την προηγούμενη αγωνιστική η ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη είχε επικρατήσει δύσκολα επί της Μπασκόνια με 89-86.

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι σαφώς πιο ποιοτική ομάδα και μπορεί να φύγει με τη νίκη από τη Γερμανία. Η Μπάγερν δείχνει επιπλέον κουρασμένη απο την υπερπροσπάθεια του προηγούμενου αγώνα. Ποντάρουμε στο διπλό (-2.5) σε απόδοση 1.74

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags