Facebook Pixel Sportdog.gr | Μοιράζουν λεφτά οι Betarades! "Ζουμερό" το κουπόνι της Πέμπτης - Απόδοσεις στο 2.00!
| 2021-01-21 11:58:00

Μοιράζουν λεφτά οι Betarades! "Ζουμερό" το κουπόνι της Πέμπτης - Απόδοσεις στο 2.00!

Sportdog Team
Μοιράζουν λεφτά οι Betarades! "Ζουμερό" το κουπόνι της Πέμπτης - Απόδοσεις στο 2.00!

Μικρό αλλά ζουμερό το κουπόνι της Πέμπτης (21/01) με ενδιαφέρουσα ποδοσφαιρική και μπασκετική αγωνιστική δράση στην Ευρώπη και την άλλη όχθη του Ατλαντικού. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές από το Copa Del Rey, την Clausura του Μεξικό και την Euroleague. Επιπλέον, στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε έγκυρα για τις βαθμολογίες όλων των πρωταθλημάτων, όπως για τη βαθμολογία Σούπερ Λιγκ. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

 

Πάρτι με γκολ στην Ίμπιζα!

 

Ξεκινάμε τις σημερινές μας επιλογές από την εξωτική Ίμπιζα, όπου στις 20:00, η τοπική Εϊβίσα υποδέχεται την Αθλέτικ Μπιλμπάο για τους "32" του Κυπέλλου Ισπανίας. Πρόκειται για νοκ άουτ αγώνα με παράταση και πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. 

 

Οι νησιώτες αγωνίζονται στην 3η κατηγορία της Ισπανίας, όπου είναι πρωτοπόροι στον 6ο όμιλο με ρεκόρ 8-2-0 και συντελεστή τερμάτων 15-1! Έχουν ήδη χτίσει διαφορά 7 πόντων από την Χέρκουλες και με τη φόρα που έχουν πάρει δύσκολα θα χάσουν τα μπαράζ ανόδου για τη Segunda Division. Έγιναν γνωστοί όμως στο ευρύ κοινό με την πρόκριση στον προηγούμενο γύρο του θεσμού και το εντυπωσιακό 5-2 επί της Θέλτα!!! 

 

Η Μπιλμπάο προέρχεται επίσης από πολύ σπουδαίο αποτέλεσμα! Την Κυριακή επικράτησε της Μπαρσελόνα 2-3 στην παράταση και κατέκτησε το Σούπερ Καπ Ισπανίας! Σε πελάγη ευτυχίας η ομάδα του Μαρθελίνο, η οποία ισοφάρισε στο τελευταίο λεπτό της κανονικής διάρκειας με τον Βιγιαλίμπρε και πήρε το προβάδισμα στο 3ο λεπτό της παράτασης με τον Ινιάκι Ουίλιαμς. Στην 13η θέση της Πριμέρα βρίσκονται οι Βάσκοι, που παραδοσιακά δίνουν μεγάλη σημασία στους θεσμούς των Κυπέλλων. Τελευταίο τους δείγμα για το πρωτάθλημα μία ακόμη αναμέτρηση με τους Καταλανούς, από τους οποίους ηττήθηκαν αυτή τη φορά εντός έδρας με 2-3.

 

Η Ίμπιζα παίζει με ενθουσιασμό και ένταση, ειδικά εντός έδρας και θα θελήσει να κάνει ένα ακόμη μίνι θαύμα! Θα παίξει με άγνοια κινδύνου και μπορεί να απειλήσει την άμυνα της Μπιλμπάο που δεν πείθει μακριά από το Σαν Μαμές. Κουρασμένοι, αλλά και με σούπερ ψυχολογία οι Βάσκοι, μοιάζει απίθανο να μείνουν στο μηδέν. Επιλέγουμε το Over 2.5, σε απόδοση 2.00. 


Αμφίσκορο στο Μεξικό

 

Περνάμε στην άλλη όχθη του Ατλαντικού και το Σαν Λουίς ντε Ποτόσι, όπου τα ξημερώματα (05:00) η τοπική Ατλέτικο υποδέχεται την Γουαδαλαχάρα για την 3η αγωνιστική της Κλαουσούρα στο Μεξικό. 

 

Με δύο ήττες ξεκίνησαν τη διοργάνωση οι γηπεδούχοι, που μετρούν 7/8 σε συνέχεια της Απερτούρα! Δεν άντεξαν στις έδρες της Κλαμπ Αμέρικα (2-1) και της Νεκαξα (1-0) και απόψε κάνουν το εντός έδρας ντεμπούτο για το 2021. 

 

Η Γουαδαλαχάρα από τη μεριά της μπήκε στην Κλαουσούρα με δύο ισοπαλίες 1-1 στην έδρα της Πουέμπλα και εντός έδρας με την Τολούκα. Σε αμφότερες το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί ως το 47ο λεπτό. 

 

Η Ατλέτικο Σαν Λουίς οφείλει να αντιδράσει για κάνει σεφτέ, την ώρα που η Γουαδαλαχάρα σκοράρει με συνέπεια και εκτός έδρας. Επιλογή το Goal/Goal σε απόδοση 1.90.  

 

Ρολάρει η Αρμάνι

 

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από την Euroleague και τον αγώνα Αρμάνι Μιλάνο - Μπάγερν Μονάχου (21:45). 

Εντυπωσιακοί οι Ιταλοί στην αφετηρία του 2021 με 6/6 νίκες και μερικά εντυπωσιακά αποτελέσματα! Πέρασαν από τη Μαδρίτη, επικράτησαν άνετα των Βαλένθια και Άλμπα και με ρεκόρ 12-7 βρίσκονται στην 5η θέση της διοργάνωσης. 

 

Η Μπάγερν από την άλλη έχει σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της. Μετά το 82-80 επί της Ζενίτ, ηττήθηκε από τη Ρεάλ στο Μόναχο (76-81), ενώ στην τελευταία της έξοδο έχασε από τον Ολυμπιακό στο "ΣΕΦ". 

 

Φορτσάρει η Αρμάνι, αποδίδει ωραίο μπάσκετ και κάνει άνετες νίκες. Θα την στηρίξουμε και σήμερα στον άσο με -4.5 χάντικαπ, σε απόδοση 2.00


ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags