Facebook Pixel Ταμείο με Betarades: "Πυρ" κατά βούληση στο Μάντσεστερ, αντέχει ο Άρης - 4αδα "φωτιά" στο 14,29!
| 2021-02-21 13:20:00

Ταμείο με Betarades: "Πυρ" κατά βούληση στο Μάντσεστερ, αντέχει ο Άρης - 4αδα "φωτιά" στο 14,29!

Sportdog Team
Ταμείο με Betarades: "Πυρ" κατά βούληση στο Μάντσεστερ, αντέχει ο Άρης - 4αδα "φωτιά" στο 14,29!

Το κυριακάτικο (21/02) κουπόνι είναι γεμάτο με αγώνες που έχουν τεράστιο ενδιαφέρον. Το Betarades.gr το μελέτησε και κατέληξε σε μία σούπερ στοιχηματική τετράδα για ταμείο. Οι δυνατές επιλογές μας προκύπτουν από την Premier League, αλλά και τη Super League, την Bundesliga και τα προκριματικά του Eurobasket. Ακόμη, μπορείτε να βρείτε τα κορυφαία φρουτάκια για παιχνίδι στο site μας. Ας δούμε, επομένως, τι επιλέξαμε!

Με τα γκολ στην Αγγλία

Αρχίζουμε τις προτάσεις μας με την Αγγλία και την Premier League, εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται στις 21:00 τη Νιουκάστλ για την 25η αγωνιστική.

Οι γηπεδούχοι πραγματοποίησαν εντυπωσιακή εμφάνιση και συνέτριψαν με 4-0 τη Σοσιεδάδ, εξασφαλίζοντας ουσιαστικά την πρόκρισή τους στην επόμενη φάση του Europa League. Μεγάλος πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σόλσκιερ ο Φερνάντες, που σημείωσε δύο γκολ. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από δύο συνεχόμενες ισοπαλίες, με την Έβερτον (3-3) και τη Γουέστ Μπρομ (1-1). Ισοβαθμεί στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με τη Λέστερ με 46 βαθμούς.

Προέρχεται από εκτός έδρας ήττα με 2-0 από την Τσέλσι η Νιουκάστλ. Παρά τις δύο νίκες που έχει σημειώσει στις τέσσερις αναμετρήσεις της, επί της Έβερτον (2-0) και της Σαουθάμπτον (3-2), συνεχίζει να βρίσκεται χαμηλά στη βαθμολογία. Συγκεκριμένα, στη 17η θέση και μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Διαθέτει μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος, έχοντας δεχτεί 40 γκολ σε 24 παιχνίδια. 

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, είναι σαφώς καλύτερη ομάδα και το φαβορί για τη νίκη. Σκοράρει εύκολα και αναμένεται να το κάνει και απέναντι σε μία ομάδα με αμυντικές αδυναμίες, που είναι, μάλιστα υποχρεωμένη να παίξει ανοιχτά για να διεκδικήσει τους βαθμούς της νίκης. Επιλέγουμε το Over 3 (ασιατικό) σε απόδοση 1.91.

Μπορεί να σταθεί όρθιος ο Άρης

Περνάμε στο ελληνικό πρωτάθλημα και την αναμέτρηση στο "Γ. Καραϊσκάκης" , όπου ο Ολυμπιακός φιλοξενεί στις 19:30 τον Άρη για την 23η αγωνιστική.

Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς προέρχεται από τη σπουδαία νίκη με 4-2 επί της Αϊντχόφεν. Αποτέλεσμα που της έδωσε και προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ενόψει και του δεύτερου αγώνα στην Ολλανδία. Την προηγούμενη αγωνιστική της Super League έχασε με 2-1 εκτός έδρας από τον Παναθηναϊκό. Ήττα η οποία ήταν και η πρώτη για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα. Διαθέτει την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος, έχοντας σημειώσει 55 γκολ, αλλά και την καλύτερη άμυνα, με παθητικό μόλις 10. Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Μπα. 

Δεν κατάφερε να δώσει συνέχεια ο Άρης στην εκτός έδρας νίκη του με 2-0 στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς ... "κόλλησε" (0-0) στον δύσκολο για διεξαγωγή παιχνιδιού αγωνιστικό χώρο - λόγω χιονόπτωσης - του "Κλεάνθης Βικελίδης", απέναντι στον Παναιτωλικό. Μια αναμέτρηση στην οποία, πάντως, η ομάδα του Μάντζιου έχει πολλά παράπονα από τη διαιτησία. Συνεχίζει να εντυπωσιάζει με την ανασταλτική του λειτουργία, έχοντας δεχτεί μόλις δύο γκολ στα τελευταία οχτώ παιχνίδια. Σημαντικές οι απουσίες του τιμωρημένου Γκάμα και του τραυματία Ματίγια, με τον Άρη, όμως, να έχει βάθος στο ρόστερ για να τις καλύψει.

Ο Ολυμπιακός είναι λογικό να έχει το μυαλό του στο δεύτερο παιχνίδι με την Αϊντχόφεν, καθώς θέλει να προχωρήσει όσο το δυνατόν περισσότερο στο Europa League. Ο Άρης βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και έχει την ποιότητα να σταθεί όρθιος σε μια δύσκολη έδρα. Θα πάμε με το το Άρης +1 (ασιατικό) σε απόδοση 1.90.

Ανώτερη η Λειψία

Περνάμε στη Γερμανία, εκεί όπου η Χέρτα Βερολίνου αντιμετωπίζει στην έδρα της στις 16:30 τη Λειψία για την 22η αγωνιστική.

Προέρχεται από εκτός έδρας ισοπαλία με 1-1 η Χέρτα απέναντι στην Στουτγκάρδη. Είχαν προηγηθεί τέσσερις συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα από τις Χόφενχαϊμ (3-0), Βέρντερ Βρέμης (4-1), Άιντραχτ Φρανκφούρτης (3-1) και Μπάγερν Μονάχου (1-0). Αποτελέσματα που τη διατηρούν πολύ χαμηλά στη βαθμολογία, καθώς συγκατοικεί στη 15η θέση με την Αρμίνια Μπίλεφελντ. Σημείωσε την τελευταία της νίκη στις 2 Ιανουαρίου με 3-0 επί της Σάλκε.

Η Λειψία δεν τα κατάφερε και γνώρισε την ήττα με 2-0 από τη Λίβερπουλ στο πρώτο παιχνίδι της σειράς και πλέον το έργο της για πρόκριση στην προημιτελική φάση του Champions League έγινε εξαιρετικά δύσκολο. Αντίθετα, τα πάει πολύ καλύτερα στο γερμανικό πρωτάθλημα, καθώς προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες, απέναντι στην Μπάγερ Λεβερκούζεν (1-0), την Σάλκε (3-0) και την Άουγκσμπουργκ (2-1). Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της κατάταξης, πέντε βαθμούς κάτω από την πρωτοπόρο Μπάγερν Μονάχου, από την οποία έχει μάλιστα και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Χρειάζεται τη νίκη η Λειψία για να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή και μπορεί να τα καταφέρει, καθώς βρίσκεται σε σαφώς καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την Σάλκε και είναι γενικά καλύτερη ομάδα. Θα ποντάρουμε στο Λειψία -1 (Ασιατικό) σε απόδοση 2.12.

Για άνετη νίκη η Ισπανία

Κλείνουμε τα προγνωστικά μας για σήμερα με παιχνίδια για τα προκριματικά του Eurobasket 2022 και τον πρώτο όμιλό του, με την Ισπανία να κοντράρεται με το Ισραήλ στις 18:30.

Από νίκη κόντρα στην Πολωνία έρχεται η Ισπανία με 89-88 την περασμένη Παρασκευή. Αν κερδίσει δε σήμερα, ή εναλλακτικά η Πολωνία χάσει, θα κατακτήσει τη δεύτερη θέση στον όμιλό της.

Δεν έχει γνωρίσει ήττα ακόμη στα προκριματικά το Ισραήλ. Κυρίαρχος στόχος της είναι να διατηρήσει αυτό το αήττητο μέχρι τέλους. Τελευταία επικράτησε επί της Ρουμανίας πριν δύο μέρες με το 79-71.

Η πρόκριση είναι εξασφαλισμένη και για τις δύο ομάδες πλέον. Πιο μεγάλο ενδιαφέρον έχει η Ισπανία, που θέλει να καταταγεί δεύτερη με πιθανή νίκη. Θα στηρίξουμε λοιπόν Ισπανία στο -4,5 σε απόδοση σε απόδοση 1.94.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags