Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτό το παιχνίδι πληρώνει καλά σήμερα - Απόδοση στο 2,00 - Βούιξε η πιάτσα για το σημείο!
| 2021-03-30 15:57:00

Αυτό το παιχνίδι πληρώνει καλά σήμερα - Απόδοση στο 2,00 - Βούιξε η πιάτσα για το σημείο!

Sportdog Team
Αυτό το παιχνίδι πληρώνει καλά σήμερα - Απόδοση στο 2,00 - Βούιξε η πιάτσα για το σημείο!

Σήμερα Τρίτη (30/03), στο στοιχηματικό κουπόνι δεσπόζουν τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου & η Euroleague.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρεις δυνατές επιλογές για εσάς, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην interwetten. Πάμε στην ανάλυσή τους:

Ισχυροί Τσέχοι!

Ξεκινάμε τις επιλογές μας από το Cardiff Stadium, όπου στις 21:45 η Ουαλία υποδέχεται την Τσεχία για την 3η αγωνιστική του 5ου ομίλου. 

Η Ουαλία στην πρεμιέρα είχε δύσκολη αποστολή κόντρα στο Βέλγιο, κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην πράξη, αφού γνώρισε εκτός έδρας ήττα με 3-1.Παρότι κατάφερε να προηγηθεί στο 10' με τον Γουίλσον, δεν μπόρεσε στη συνέχεια του ματς να περιορίσει το Βέλγιο, που με γκολ των Ντε Μπρούινε (22') και Αζάρ (28') πήρε το προβάδισμα, ενώ στο 73' διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Αυτό ήταν και το μοναδικό παιχνίδι της Ουαλίας στα Προκριματικά, ακολούθησε το φιλικό τεστ κόντρα στο Μεξικό, με την ομάδα του Πέιτζ να φτάνει στη νίκη με 1-0.

Η Τσεχία απέδειξε κόντρα στο ισχυρό Βέλγιο πως βρίσκεται σε καλή φόρμα και απέσπασε από τους "κόκκινους διαβόλους" τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο τελευταίο ματς. Δημιούργησε κινδύνους στην αντίπαλη περιοχή, είχε καλές στιγμές και σε γενικές γραμμές θα μπορούσε να διεκδικήσει περισσότερα αν ήταν πιο τυχερή.

Σε πολύ καλή κατάσταση οι Τσέχοι, κόντραραν στα ίσια το πανίσχυρο Βέλγιο και απόψε έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Επιλογή το διπλό με κάλυψη στο DNB, σε απόδοση 1.82. 

Με τα γκολ στην Ποντγκόριτσα

 Την ίδια ώρα (21:45), το Μαυροβούνιο φιλοξενεί στην Ποντγκόριτσα τη Νορβηγία για την 3η αγωνιστική του 7ου ομίλου. 

Το Μαυροβούνιο αγωνίστηκε απέναντι σε ομάδες χαμηλότερου επιπέδου, ωστόσο σημασία έχει ότι πήρε 2/2 νίκες, απέκτησε ψυχολογία και θέση ισχύος. Μετά το εκτός έδρας 1-2 επί της Λετονίας, ακολούθησε το εντός έδρας 4-1 επί του Γιβραλτάρ το Σάββατο. Κυριάρχησε απ' την αρχή ως το φινάλε το Μαυροβούνιο, τελείωσε με 31 τελικές προσπάθειες, οι 13 εντός στόχου, δεν απειλήθηκε ουσιαστικά απ' τον αντίπαλο, επικράτησε δίκαια, είχε αποτελεσματικότητα στις στατικές φάσεις.

Θλιβερή η εικόνα της Νορβηγίας στο εντός έδρας παιχνίδι με την Τουρκία το Σάββατο.  Υπέστη βαριά και δίκαιη ήττα. Κακή στο ανασταλτικό κομμάτι, δέχτηκε πολύ εύκολα τα πρώτα δύο γκολ μέχρι το 28' και ήταν φυσιολογικό να μην μπορεί να αντιδράσει όπως πρέπει. Ενδιάμεσα είχε δοκάρι, αλλά σε γενικές γραμμές δεν άξιζε κάτι. Το παιχνίδι τελείωσε οριστικά στο 58' με το 0-3.

Το Μαυροβούνιο έρχεται με καλή ψυχολογία στο παιχνίδι και μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην ασταθή άμυνα των Σκανδιναβών. Από την άλλη, θα είναι έκπληξη αν μείνει στο μηδέν η Νορβηγία με Χόλαντ και Σόρλοτ στην κορυφή. Επιλογή λοιπόν το Goal/Goal, σε απόδοση 2.00. 

Εμπιστοσύνη στην Εφές

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με Euroleague και τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Εφές (20:00) για την 32η αγωνιστική.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ρεάλ πέρασε από την έδρα της Βιλερμπάν και έφτασε τις 18 νίκες, ούσα στην 7η θέση. Σήμερα θα παραταχθεί ξανά δίχως του Γιουλ, Ρούντι και Ρούντολφ απέναντι σε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης. Ρολάρει η Εφές, την προηγούμενη εβδομάδα διέλυσε τον Παναθηναϊκό και θέλει να "κλειδώσει" τη θέση της στην 4αδα. 

Σε καλύτερη κατάσταση οι Τούρκοι, ελλιπείς οι Ισπανοί, θα πάμε στο διπλό με -2.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.90. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags