Facebook Pixel Betarades: Χορός των γκολ στο Λονδίνο, "καίγεται" η Νάπολι - Κυριακάτικη 5αδα στο 31Χ!
| 2021-04-11 12:22:00

Betarades: Χορός των γκολ στο Λονδίνο, "καίγεται" η Νάπολι - Κυριακάτικη 5αδα στο 31Χ!

Sportdog Team
Betarades: Χορός των γκολ στο Λονδίνο, "καίγεται" η Νάπολι - Κυριακάτικη 5αδα στο 31Χ!

Ποντάρουμε σε αγώνες από την Premier League, τη Serie A, τη Ligue 1, τη Super Lig και την ACB. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας.

Πλούσιο το Κυριακάτικο (11/04) πρόγραμμα, με συναρπαστική δράση σε όλη την Ευρώπη και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει πέντε δυνατές επιλογές για στοίχημα, τις οποίες μπορείτε να βρείτε σε πολύ ανταγωνιστικές αποδόσεις στην Vistabet.

Υψηλό τέμπο στο Λονδίνο

Ξεκινάμε το στοιχηματικό μας ταξίδι από το Λονδίνο, όπου στις 16:05 η Γουέστ Χαμ υποδέχεται τη Λέστερ για την 31η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ. 

Επιστροφή στις νίκες για τη Γουέστ Χαμ έπειτα από δύο αγωνιστικές, με το διπλό στην έδρα της Γουλβς (2-3) έρχονταν από το εντός έδρας 3-3 με την Άρσεναλ, σε ματς που προηγήθηκαν επίσης 3-0 στο 32'! Ανάμεικτα τα αποτελέσματα της ομάδας του Μόγιες το τελευταίο χρονικό διάστημα, έχει ρεκόρ 3-1-2 στις τελευταίες έξι αγωνιστικές, επιθετικά αφήνει καλές εντυπώσεις, όμως αναζητά αμυντική σταθερότητα. Ανέβηκε στους 52 βαθμούς και ανέβηκε στην 6η θέση, είναι στο -2 απ' την τετράδα.

Η Λέστερ αποδείχθηκε κατώτερη των περιστάσεων στο εντός έδρας ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, ο αντίπαλος έπαιζε σ' ένα επίπεδο που δεν μπορούσε να πλησιάσει. Ήταν αδύνατον για την ομάδα του Ρότζερς να κρατήσει μπάλα, το πιο σημαντικό ήταν να αμυνθεί όσο καλύτερα μπορούσε και να ψάξει τις αντεπιθέσεις, δεν της δόθηκαν πολλές τέτοιες ευκαιρίες. Στο δεύτερο μέρος «λύγισε», δέχτηκε δύο γκολ, το σκορ θα μπορούσε να είναι υψηλότερο. Παραμένει στην 3η θέση με 56 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από τη σημερινή της αντίπαλο. 

Δημιουργικές ομάδες αμφότερες, αναμένεται να δημιουργήσουν πολλούς κινδύνους στις αντίπαλες περιοχές και αν είναι εύστοχες θα επιβεβαιώσουν το Over 2.5, που είναι η επιλογή μας σε απόδοση 2.05. 

"Καίγεται" η Νάπολι

Ταξιδεύουμε νότια για την επόμενη επιλογή μας, στη Γένοβα. Στις 16:00, η Σαμπντόρια υποδέχεται τη Νάπολι για την 30η αγωνιστική της Σέριε Α. 

Η Σαμπντόρια έφτασε πολύ κοντά σε μία σπουδαία νίκη επί της Μίλαν στο "San Siro", τελικά οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό (1-1) την προηγούμενη βδομάδα. Στο 58' οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλεύτηκαν την αμυντική αδράνεια των αντιπάλων τους επιτρέποντας στον Κουαλιαρέλα να σκοράρει ένα υπέροχο γκολ. Δύο λεπτά αργότερα έμειναν με δέκα ποδοσφαιριστές, εντείνοντας τις προσπάθειες των γηπεδούχων για ισοφάριση.Αυτή ήρθε στο 87' με τον Χάουγκε. Στη 10η θέση η Σαμπντόρια, δίχως ουσιαστικό βαθμολογικό κίνητρο. 

Η Νάπολι, προερχόμενη από τέσσερις σερί νίκες, ταξίδεψε με ανεβασμένη ψυχολογία για την σπουδαία μάχη με τη Γιουβέντους στο Τορίνο, από το οποίο αποχώρησε με σκυμμένο κεφάλι γνωρίζοντας την ήττα μεσοβδόμαδα (2-1). Κυρίαρχοι ήταν οι γηπεδούχοι στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτο ημιχρόνου ανοίγοντας το σκορ στο 13'. Στο δεύτερο οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν στροφές και δημιούργησαν δύο καλές ευκαιρίες, προτού ο Ντιμπάλα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους με γκολ για το 2-0 "κόβοντας" τα πόδια τους. Στην 5η θέση η Νάπολι και το -2 από την πρώτη 4αδα, που αποτελεί το μεγάλο της στόχο. 

Βαθμολογικό κίνητρο και ποιότητα μας οδηγούν στους φιλοξενούμενους, τους οποίους θα επιλέξουμε στο διπλό με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 2.20. 

Με τα γκολ στο "Μπολάρ"

Μεταφερόμαστε στο γαλλικό Βορρά για την επόμενη επιλογή μας. Στις 16:00, η Λανς υποδέχεται τη Λοριάν για την 32η αγωνιστική της Ligue 1. 

Αήττητη στα 10 τελευταία παιχνίδια πρωταθλήματος η Λανς, βρίσκεται στην 5η θέση και δίνει μεγάλη μάχη για ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Την προηγούμενη αγωνιστική αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 εντός έδρας με τη Λυών στο 8ο σερί Goal/Goal της!

Η Λοριάν από τη μεριά της παίζει για την παραμονή στην κατηγορία και μετά τη νίκη με 1-0 επί της Μπρεστ πήρε αέρα τριών βαθμών από την επικίνδυνη ζώνη. Μαχητικοί οι φιλοξενούμενοι έχουν σκοράρει στις 5/6 τελευταίες τους εξόδους. 

Η στατιστική και η εικόνα των δύο ομάδων μας οδηγούν στην επιλογή των γκολ. Ποντάρουμε λοιπόν στο Goal/Goal, σε απόδοση 1.95. 

Μαχητικοί γηπεδούχοι

Παραμένουμε στην ίδια ώρα (16:00), αλλά ταξιδεύουμε νοτιοανατολικά για την τελευταία ποδοσφαιρική μας επιλογή. Η Καϊσέρισπορ υποδέχεται την Αντάλιασπορ , για την 34η αγωνιστική της Super Lig Τουρκίας. 

Οι γηπεδούχοι παλεύουν για την παραμονή, είναι ισόβαθμοι στο όριο της επικίνδυνης ζώνης και προέρχονται από δύο "καλές" ισοπαλίες απέναντι σε Γκέζτεπε και Τραμπζονσπόρ. Σκληροί στο γήπεδό τους με μόνο μία ήττα στα έξι τελευταία ματς, θα τους στηρίξουμε απέναντι σε μία Αντάλια που έρχεται από δύο σερί ήττες και 3/4 εξόδους δίχως γκολ. Επιλογή ο άσος DNB, σε απόδοση 1.83. 

Στήριξη στις "νυχτερίδες"

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ από την ισπανική λίγκα και τον αγώνα Σαραγόσα - Βαλένθια (21:00). 

Από τέσσερις σερί ήττες στο πρωτάθλημα έρχονται οι γηπεδούχοι, που πολύ δύσκολα θα προλάβουν τα playoffs με ρεκόρ 10-17. 

Από την άλλη, η Βαλένθια (17-11) πήρε ψυχολογία με τη νίκη επί της Μπασκόνια στην Euroleague και θέλει να κλειδώσει την παρουσία της στα playoffs. 

Ανώτεροι οι φιλοξενούμενοι, θα ποντάρουμε στο διπλό της Βαλένθια με -4.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.93. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags