Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτή είναι η πρώτη ομάδα που πάει τελικό Champions League - Εφές για F4 - Tριάδα “φωτιά” στο 5.62!
| 2021-05-04 05:21:00

Αυτή είναι η πρώτη ομάδα που πάει τελικό Champions League - Εφές για F4 - Tριάδα “φωτιά” στο 5.62!

Sportdog Team
Αυτή είναι η πρώτη ομάδα που πάει τελικό Champions League - Εφές για F4 - Tριάδα “φωτιά” στο 5.62!

Μικρό σε αριθμό, αλλά δυνατό σε παιχνίδια το σημερινό (04/05) πρόγραμμα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρείς δυνατές επιλογές για στοίχημα από το Champions League, τη Β’ Γερμανίας και την Euroleague.

Παράλληλα, στο site μας μπορείτε να ενημερώνεστε αναλυτικά για τα Αποτελέσματα Σούπερ Λιγκ. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Ντουμπλάρει τις νίκες η Σίτι

Στις 22:00, η Μάντσεστερ Σίτι υποδέχεται την Παρί Σεν Ζερμέν με φόντο τον τελικό του Champions League, στη ρεβάνς του 1-2 στο Παρίσι. 

Η Μάντσεστερ Σίτι οδεύει ολοταχώς προς τη μαθηματική εξασφάλιση της φετινής Πρέμιερ Λιγκ!, Το Σάββατο πέρασε νικηφόρα με 2-0 και από την έδρα της Κρίσταλ Πάλας. Δεν έπιασε καλή απόδοση στο πρώτο ημίχρονο, έδωσε δικαιώματα, δεν απείλησε σοβαρά και πήγε με το 0-0 στην ανάπαυλα. Ανέβηκε στο δεύτερο 45λεπτο, μέσα σ’ ένα τρίλεπτο σκόραρε δύο φορές, δεν άφησε κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο και στο υπόλοιπο του αγώνα θα μπορούσε να μεγαλώσει τον δείκτη του σκορ.

Σε ό,τι αφορά το Τσάμπιονς Λιγκ, η ομάδα του Γκουαρδιόλα έκανε σπουδαίο βήμα για την πρόκριση στον τελικό -για πρώτη φορά στην ιστορία της- μετά τη νίκη με 2-1 στο πρώτο παιχνίδι στο Παρίσι. Δεν ήταν καλή στο πρώτο ημίχρονο, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο στο δεύτερο 45λεπτο, έκανε την ανατροπή και είχε τον πλήρη έλεγχο μετά την αποβολή του Γκεγιέ. Τυχερά πάντως και τα δύο τερματά της στο Παρίσι.

Η Παρί Σεν Ζερμέν δεν είχε περιθώρια για απώλειες εντός συνόρων, ξεπέρασε έστω και δύσκολα με 2-1 το εμπόδιο της μαχητικής Λανς και συνεχίζει να καταδιώκει την πρωτοπόρο Λιλ. Πραγματοποίησε γεμάτο πρώτο ημίχρονο, μπήκε μπροστά στο σκορ, θα μπορούσε να πετύχει ακόμη ένα τέρμα πριν την ανάπαυλα. Βρήκε το 2-0 στο δεύτερο 45λεπτο, άμεσα είδε την αντίπαλο να μειώνει το σκορ, αλλά στη συνέχεια ήλεγξε απόλυτα το ρυθμό του αγώνα (είχε δοκάρι και ακυρωθέν γκολ ως οφσάιντ).

Η Σίτι είναι πλέον με το ένα πόδι στον τελικό και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα της δίνει τη δυνατότητα να κάνει το παιχνίδι της. Να ελέγξει το ρυθμό με το εξαιρετικό passing game της και να χτυπήσει στους ανοιχτούς χώρους που θα βρει, αφού η Παρί καλείται να ρισκάρει. Θα ποντάρουμε σε μία ακόμη νίκη της Σίτι, επιλέγουμε τον άσο, σε απόδοση 1.72. 

 

Ανοιχτό ματς στο Κίελο

Η δεύτερη ποδοσφαιρική επιλογή της ημέρας έρχεται από το Κίελο, όπου στις 19:30 η τοπική Χολστάιν υποδέχεται την Σαντχάουζεν σε εξ αναβολής αναμέτρηση για τη 2.Bundesliga. 

Το όνειρο του Κυπέλλου τέλειωσε για τη Χολστάιν, το Σάββατο διασύρθηκε στην έδρα της Ντόρτμουντ (5-0) και δεν κατάφερε να φτάσει στον τελικό της διοργάνωσης. Πλέον στρέφεται και πάλι στον στόχο της ανόδου στη μεγάλη κατηγορία, όπου έχει καλές πιθανότητες. Είναι στην 5η θέση, στο -2 από τρίτο Αμβούργο και στο -7 από τη δεύτερη Γκρόιτερ, αλλά με τρία παιχνίδι λιγότερα κι απ’ τις δύο! Στον τελευταίο αγώνα πρωταθλήματος αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στην έδρα της Νυρεμβέργης. 

Η Σαντχάουζεν από την άλλη δίνει μεγάλη μάχη για την παραμονή, ούσα στην 15η θέση με 31 πόντους, έναν περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη. Στον τελευταίο της αγώνα ηττήθηκε στην έδρα της Γκρόιτερ με 3-2, ενώ και τα τρία τελευταία ήταν Goal/Goal & Over. Επίσης, τα 7/8 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια ήταν Goal/Goal.

Η Χολστάιν είναι το φαβορί, θα ρισκάρει για τη νίκη και περιμένουμε ανοιχτό ματς απέναντι σε μία Σαντχάουζεν που έχει έφεση σε μεγάλα σκορ. Επομένως, ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.75. 

 

Εφές για Final 4! 

Ολοκληρώνουμε τα σημερινά μας προγνωστικά με Euroleague και τον αγώνα Εφές - Ρεάλ Μαδρίτης, στο 5ο τους ραντεβού για τα playoffs της διοργάνωσης. 

Η σειρά είναι στο 2-2, με τους γηπεδούχους να επικρατούν και στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις της φάσης και ο αποψινός νικητής θα δώσει το παρών στο Final 4!

Η Ρεάλ κατάφερε να ισοφαρίσει τη σειρά, παρότι έχει λιγότερο ποιοτικό ρόστερ και χάρη στη “βαριά” της φανέλα, ωστόσο η Εφές είναι ανώτερη και αυτό έχει φανεί κατά διαστήματα και στις τέσσερις αναμετρήσεις. Στις δύο προηγούμενες στην Πόλη, οι Τούρκοι έκαναν περίπατο και εμείς περιμένουμε μία ακόμη άνετη επικράτηση. Επιλογή λοιπόν η Εφές με -7.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.87. 

 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags