Facebook Pixel Sportdog.gr | O κόσμος το έχει τούμπανο! "Κλείδωσαν" αποτελέσματα σήμερα - Με ένα 10άρικο θα πάρεις πίσω 68 ευρώ
| 2021-05-07 14:17:00

O κόσμος το έχει τούμπανο! "Κλείδωσαν" αποτελέσματα σήμερα - Με ένα 10άρικο θα πάρεις πίσω 68 ευρώ

Sportdog Team
O κόσμος το έχει τούμπανο! "Κλείδωσαν" αποτελέσματα σήμερα - Με ένα 10άρικο θα πάρεις πίσω 68 ευρώ

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι παμε στοιχημα της Παρασκευής (07/05) με δυνατές αναμετρήσεις. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία προγνωστικά που αξίζουν προσοχής. Θα αναλύσουμε παιχνίδια ποδοσφαίρου από τη Γαλλία και τη Γερμανία, όπως και μπάσκετ από το FIBA Champions League. Πάμε να δούμε τι επιλέξαμε!

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κουπόνι παμε στοιχημα της Παρασκευής (07/05) με δυνατές αναμετρήσεις. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τρία προγνωστικά που αξίζουν προσοχής. Θα αναλύσουμε παιχνίδια ποδοσφαίρου από τη Γαλλία και τη Γερμανία, όπως και μπάσκετ από το FIBA Champions League. Πάμε να δούμε τι επιλέξαμε!

Διπλό πρωταθλήματος για τη Λιλ

Αρχίζουμε τις προτάσεις μας με τη Γαλλία και τη Ligue 1, με τη Λανς να υποδέχεται τη Λιλ στις 22:00 στο πλαίσιο της 36ης αγωνιστικής.

Το αήττητο σερί των έξι αγώνων που "έτρεχαν" οι γηπεδούχοι έσπασε στην αναμέτρηση με την Παρί Σεν Ζερμέν, όπου και ηττήθηκαν με 2-1, πραγματοποιώντας, πάντως, καλή εμφάνιση. Η Λανς παρουσιάζεται πολύ δυνατή στην έδρα της, ενώ προέρχεται από δύο συνεχόμενες νίκες, επί της Λοριάν (4-1) και της Νιμ (2-1). Ισοβαθμεί στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας με τη Μαρσέιγ, έχοντας όμως καλύτερη διαφορά τερμάτων. Δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στους 13 πιο πρόσφατους αγώνες της.

Συνέχισε την εκπληκτική της πορεία η Λιλ, η οποία επικράτησε με 2-0 στην έδρα της επί της Νις και παρέμεινε στη κορυφή της βαθμολογίας, με έναν πόντο περισσότερο από τη δεύτερη Παρί Σεν Ζερμέν. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη για τους "λιλουά" στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις τους, ενώ έχουν κερδίσει τα τρία τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια τους. Μεγάλο "όπλο" τους παραμένει και η ανασταλτική λειτουργία τους, καθώς έχουν δεχτεί μόλις 22 γκολ σε 35 αγώνες.

Αν η Λιλ καταφέρει να φύγει με το διπλό από τη συγκεκριμένη έδρα θα κάνει μεγάλο βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Η πρόκλησή της είναι τεράστια και μπορεί να τα καταφέρει, απέναντι στη Λανς που και αυτή, πάντως, χρειάζεται βαθμούς για να εξασφαλίσει τη έξοδο στην Ευρώπη. Θα προτιμήσουμε το διπλό σε απόδοση 2.03.

Με το κίνητρο της Άουγκσμπουργκ

Συνέχεια στις επιλογές μας με τη Γερμανία και την Μπουντεσλίγκα, εκεί όπου στις 21:30 Στουτγκάρδη και Άουγκσμπουργκ κοντράρονται για την 32η αγωνιστική.

Δεν βρίσκονται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση οι γηπεδούχοι, που προέρχονται από τέσσερις συνεχόμενες ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή (2-0) από τη Λειψία. Η έλλειψη στόχων φαίνεται ότι έχει φέρει χαλάρωση στην ομάδα του Ματαράτσο, που έχει παθητικό 13 γκολ στις έξι τελευταίες αναμετρήσεις της και διαθέτει μια από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος. Τελευταία φορά που νίκησε στην έδρα της ήταν στις 4 Απριλίου, με 1-0 επί της Βέρντερ Βρέμης.

Από δύο συνεχόμενες ήττες, από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης (2-0) και την Κολωνία (2-3) προέρχεται η Άουγκσμπουργκ. Αποτελέσματα που οδήγησαν στην απόλυση του προπονητή Χάικο Χέρλιχ, τον οποίο και διαδέχτηκε ο Μάρκους Βαϊνζίερλ. Έχει αρνητικό σερί τεσσάρων ηττών μακριά από το γήπεδό της, ενώ κέρδισε τελευταία φορά εκτός τη Μάιντς για την 23η αγωνιστική. Ακόμη, δεν έχει καταφέρει να σκοράρει στα τρία τελευταία παιχνίδια της.

Μονόπλευρο το βαθμολογικό ενδιαφέρον στο παιχνίδι, καθώς η Άουγκσμπουργκ χρειάζεται βαθμό ή βαθμούς στη προσπάθειά της να μεγαλώσει τη διαφορά της από την επικίνδυνη ζώνη. Μπορεί να τα καταφέρει σε μια έδρα που έχει καλή παράδοση. Επιλέγουμε Χ2 σε απόδοση 1.85.

Κυρίαρχη η Σαραγόσα

Ολοκληρώνουμε για σήμερα με μπασκετική πρόταση από το FIBA Champions League και το Σαραγόσα - Καρσίγιακα, που είναι προγραμματισμένο για τις 19:00.

Σε πολύ καλό "φεγγάρι" είναι η Σαραγόσα, κάτι που φάνηκε στο προηγούμενο ματς της με τη Νίζνι. Την κέρδισε με 86-78 και την απέκλεισε από τη συνέχεια, με φοβερή αμυντική λειτουργία. Πήρε το πάνω χέρι ξεκάθαρα στα δύο τελευταία δεκάλεπτα.

Πάτησε... γκάζι στο τέλος στο πιο πρόσφατο παιχνίδι που έδωσε η Καρσίγιακα, κόντρα στη Νίμπουρκ. Την κέρδισε με 84-73 και γύρισε τελείως την εικόνα στο τέταρτο δεκάλεπτο. Μάλιστα, έχανε με δύο πόντους και τελικά πέρασε μπροστά με 11. 

Η πολύ καλή κατάσταση της Σαραγόσα είναι ο οδηγός μας για τον αγώνα. Δείχνει απόλυτα ικανή να κερδίσει και αυτό το παιχνίδι απέναντι στην Καρσίγιακα. Θα πάμε με τον άσο σε απόδοση 1.83.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags