Facebook Pixel Betarades: Χαμός με τον άσο του 1.95 στο σημερινό κουπόνι - Πληρώνει Γερμανία-Ιταλία - Τριάδα σοκ στο 8.15!
| 2021-05-10 16:11:00

Χαμός με τον άσο του 1.95 στο σημερινό κουπόνι - Πληρώνει Γερμανία-Ιταλία - Τριάδα σοκ στο 8.15!

Sportdog Team
Χαμός με τον άσο του 1.95 στο σημερινό κουπόνι - Πληρώνει Γερμανία-Ιταλία - Τριάδα σοκ στο 8.15!

Πολλές ευκαιρίες παρουσιάζει το κουπόνι της Δευτέρας (10/05), με αγώνες να διεξάγονται σε όλη την Ευρώπη.Το Betarades.gr έχει επιλέξει τρεις σούπερ προτάσεις για ταμείο!

Οι ποδοσφαιρικές έρχονται από τη Γερμανία και την Ιταλία, ενώ θα παραμείνουμε στη δεύτερη χώρα για προγνωστικό μπάσκετ. Επιπλέον, στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε την ενημερώμενη βαθμολογία Γ' Εθνικής και όλων των διοργανώσεων. Περνάμε στις σημερινές αναλύσεις μας!

Με το κίνητρο της Χόλσταϊν

Η αρχή στις προτάσεις μας γίνεται με τη δεύτερη κατηγορία του γερμανικού πρωταθλήματος, για την οποία στις 19:00 η Χόλσταϊν Κίελ υποδέχεται το Ανόβερο, στο πλαίσιο της εξ αναβολής 26ης αγωνιστικής.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και προέρχονται από δύο συνεχόμενες νίκες, επί της Σαντχάουζεν (2-0) και της Σαν Πάουλι (4-0). Διαθέτουν τη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος, έχοντας δεχτεί μόλις 27 γκολ σε 30 αγώνες. Η Χόλσταϊν είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και μετράει πέντε συνεχόμενες νίκες για το πρωτάθλημα. Βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας, στο -2 από τη δεύτερη Γκρόιτερ Φιρτ, έχοντας όμως και δύο παιχνίδια λιγότερα.

Η εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Ρέγκενσμπουργκ, αποδείχθηκε απλά ένα ευχάριστο... διάλειμμα για το Ανόβερο. Επέστρεψε στα αρνητικά αποτελέσματα και γνώρισε δύο συνεχόμενες ήττες, από τη Σαντχάουζεν (4-2) και τη Ντάρμσταντ (1-2). Στα τελευταία οκτώ εκτός έδρας παιχνίδια της δεν έχει καταφέρει να κρατήσει ανέπαφη την εστία της. Παρ' όλα αυτά, πάντως, έχει διατηρήσει διαφορά ασφαλείας (+8) από την 16η Μπράουνσβαϊγκ και την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας.

Η Χόλσταϊν Κίελ θέλει τη νίκη προκειμένου να ανέβει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, που δίνει και απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα. Είναι καλύτερη ομάδα και μπορεί να τα καταφέρει απέναντι στο Ανόβερο. Θα προτιμήσουμε τον άσο στο 1.95.

Βρίσκουν δίχτυα στην Ιταλία

Προχωράμε στις επιλογές με την Ιταλία και τη Serie B, εκεί όπου στις 15:00 η Κιέβο υποδέχεται την Άσκολι για την 38η αγωνιστική.

Τέσσερις αναμετρήσεις μακριά από τις νίκες ήταν πολλές για ην Κίεβο, που κατάφερε να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας (1-3) εκτός έδρας επί της Εντέλα. Αποτέλεσμα που την κράτησε εντός στόχων, σε ό,τι αφορά την εξασφάλιση μιας θέσης στα πλέι οφ ανόδου. Έχει έφεση στις ισοπαλίες στην έδρα της το τελευταίο χρονικό διάστημα, καθώς μετράει τρεις στους τέσσερις πιο πρόσφατους αγώνες της. 

Το εντυπωσιακό αήττητο σερί της των εξι αγώνων συνέχισε η Άσκολι, με απολογισμό μια ισοπαλία, με 2-2 απέναντι στην Ρετζίνα, και πέντε νίκες. Με πιο πρόσφατη αυτή (2-0) στην έδρα της επί της Τσιταντέλα. Αποτελέσματα που την έφεραν σε ίση ισχύος για την υπόθεση απευθείας παραμονή, καθώς βρίσκεται στο +2 από την Πορντενόνε και την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας. Έχει βελτιώσει την ανασταλτική λειτουργία της, έχοντας δεχτεί τέρμα μόνο στο ένα από τα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Με καλή ψυχολογία θα παραταχθούν στο παιχνίδι οι δύο ομάδες, που θα κυνηγήσουν τη νίκη, για να πετύχουν τους στόχους τους. Θα πάμε με το Goal/Goal σε απόδοση 2.20.

Μπορεί να αντέξει η Κρεμόνα

Κλείνουμε σήμερα ως συνήθως με μπάσκετ και το πρωτάθλημα Ιταλίας, για το οποίο διεξάγεται στις 21:45 το Μιλάνο - Κρεμόνα.

Η προσοχή της Μιλάνο πλέον έχει περάσει στο Final 4 της Euroleague και τον αγώνα με την Μπαρτσελόνα στα τέλη του μήνα. Από τη νίκη εντός έδρας επί της Μπάγερν έρχεται με 92-89. Εξάλλου, στο ιταλικό πρωτάθλημα έχει εξασφαλίσει την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο μετά τα στραβοπατήματα της Μπρίντιζι.

Ζόρικη είναι η κατάσταση στην Κρεμόνα, που έχασε τελευταία εντός έδρας με 94-89 από την Μπρέσια. Βλέπει έτσι τις ελπίδες της για συμμετοχή στα πλέι οφ να λιγοστεύουν. Χρειάζεται να κερδίσει προκειμένου να έχει βλέψεις για την 8αδα, με προϋπόθεση να ηττηθεί η Μπολόνια από την Τρέντο.

Δεν θα ρισκάρει η Μιλάνο σήμερα, έχοντας μπροστά της τόσο σημαντικό ματς για την Ευρωλίγκα. Επιπλέον, η Κρεμόνα αναμένεται να ακταβάλει προσπάθεια, αφου έχει ξεκάθαρο στόχο να κρατηθεί ζωντανή για τα πλέι οφ. Έτσι, θα επιλέξουμε το διπλό στο +12.5 σε απόδοση 1.90. 

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags