Facebook Pixel Sportdog.gr | Ψαγμένο ποντάρισμα για σήμερα - Σταμπαρισμένα ματσάκια - Τριάδα για ταμείο στο 7Χ!
| 2021-06-04 16:40:00

Ψαγμένο ποντάρισμα για σήμερα - Σταμπαρισμένα ματσάκια - Τριάδα για ταμείο στο 7Χ!

Sportdog Team
Ψαγμένο ποντάρισμα για σήμερα - Σταμπαρισμένα ματσάκια - Τριάδα για ταμείο στο 7Χ!

Σε ρυθμούς προετοιμασίας Euro κινείται και το σημερινό (04/06) στοιχηματικό κουπόνι, με δυνατά διεθνή φιλικά και playoffs στο μπασκετικό πρόγραμμα. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές για ποντάρισμα.

Σε ρυθμούς προετοιμασίας Euro κινείται και το σημερινό (04/06) στοιχηματικό κουπόνι, με δυνατά διεθνή φιλικά και playoffs στο μπασκετικό πρόγραμμα. Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει και σήμερα τρεις δυνατές επιλογές για ποντάρισμα. Παράλληλα, στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε για το Euro 2021 πρόγραμμα, με αναλυτικούς πίνακες για την επερχόμενη διοργάνωση. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Πρόβα τζενεράλε για τη "σκουάντρα ατζούρα"

Στις 21:45, η Ιταλία υποδέχεται στο Renato Dall Ara της Μπολόνια την Τσεχία σε φιλική αναμέτρηση προετοιμασίας. 

Την ευκαιρία να δοκιμάσει ποδοσφαιριστές είχε ο Ρομπέρτο Μαντσίνι στη φιλική αναμέτρηση της Ιταλίας με το Σαν Μαρίνο στις 28 Μαΐου. Οι τέσσερις φορές πρωταθλητές κόσμου δεν αντιμετώπισαν καμία δυσκολία, πανηγυρίζοντας μία πέρα για πέρα εμφατική νίκη με 7-0 στη Σαρδηνία. "Είδα αυτά που ήθελα από τους ποδοσφαιριστές μου, ήμασταν επιθετικοί και γρήγοροι, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο", υπογράμμισε μεταξύ άλλων ο 56χρονος ομοσπονδιακός τεχνικός στο Twitter. Ήταν η έβδομη σερί νίκη για την Ιταλία (κράτησε το μηδέν σε όλες), την ώρα που παραμένει αήττητη σε 26 αναμετρήσεις (21-5-0).

Δύο φιλικές αναμετρήσεις κόντρα σε Ιταλία και Αλβανία θα δώσει η Τσεχία ενόψει της τελικής φάσης του Euro 2020. Στην εναρκτήρια μάχη αυτού θα διασταυρώσει ξίφη με την Σκωτία στις 14 Ιουνίου στο "Hampden Park" της Γλασκώβης. Προκρίθηκε ως δεύτερη από τον 1ο όμιλο συγκεντρώνοντας 15 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από το Κόσοβο και έξι λιγότερους από την Αγγλία. Δίνει το παρών στα τελικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος από το 1996, πριν από πέντε χρόνια στα γήπεδα της Γαλλίας γνώρισε τον αποκλεισμό από τους ομίλους.

Η Ιταλία είναι σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση και απόψε την περιμένουμε να φορτσάρει στην πρόβα τζενεράλε πριν την πρεμιέρα του Euro. Θα ποντάρουμε επομένως στον άσο των Ιταλών με -1 ασιατικό χάντικαπ, σε απόδοση 2.10. 

Δίχως όρεξη για άμυνα

Νωρίτερα στις 19:00, Μάλτα και Κόσοβο αναμετρώνται σε φιλική αναμέτρηση στην Αυστρία. 

Η Μάλτα αποτελεί το μεγάλο αουτσάιντερ του ομίλου της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Τα τέλη του περασμένου Μάρτη, η ομάδα του Ιταλού κόουτς Μάγκια πήρε έναν πόντο σε τρία παιχνίδια (0-1-2). Στην πρεμιέρα του ομίλου ηττήθηκε 3-1 εντός έδρας από τη Ρωσία, την 2η αγωνιστική έκανε την έκπληξη και αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τη Σλοβακία εκτός έδρας και στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι υπέκυψε στην ανωτερότητα της Κροατίας γνωρίζοντας την ήττα με 3-0 εκτός έδρας.

Άσχημο ξεκίνημα πραγματοποιεί το Κόσοβο στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022. Είχε εξαιρετικά δύσκολο έργο στα δύο πρώτα παιχνίδια του ομίλου, στην πρεμιέρα ηττήθηκε 3-0 από τη Σουηδία εντός έδρας, ενώ την 2η αγωνιστική υπέστη την ήττα με 3-1 από την Ισπανία. Συμμετέχει στον 2ο όμιλο, δεν μπορεί να έχει υψηλούς στόχους σε αυτόν και η λογική λέει πως θα τερματίσει στην τελευταία θέση.

Ευκαιρία για δοκιμές είναι το σημερινό παιχνίδι για αμφότερες τις ομάδες, άρα δεν περιμένουμε ιδιαίτερη σκοπιμότητα και όρεξη για άμυνα. Ποντάρουμε στο Over 2.5, σε απόδοση 1.83. 

Ποντάρισμα στην έδρα

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές με μπάσκετ από την Ισπανία. Στις 23:00, Βαλένθια και Μπασκόνια αναμετρώνται στον τρίτο προημιτελικό των playoffs, με τη σειρά να είναι στο 1-1. 

Από μία εντός έδρας νίκη μέτρησαν στα δύο πρώτα παιχνίδια οι δύο ομάδες και η τάση αυτή περιμένουμε να συνεχιστεί και σήμερα. Θα ποντάρουμε στη γηπεδούχο Βαλένθια με -2.5 χάντικαπ, σε απόδοση 1.83.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags