Facebook Pixel Betarades: Δυνατά σημεία σήμερα από το EURO - Στήριγμα στο 1.87 - Παρολί που φτάνει στο... 20.74!
| 2021-06-12 15:30:00

Δυνατά σημεία σήμερα από το EURO - Στήριγμα στο 1.87 - Παρολί που φτάνει στο... 20.74!

Sportdog Team
Δυνατά σημεία σήμερα από το EURO - Στήριγμα στο 1.87 - Παρολί που φτάνει στο... 20.74!

Το Σάββατο (12/06) έφτασε και το κουπόνι πάμε στοίχημα περιλαμβάνει ωραία ματς! Το Betarades.gr εντόπισε ξανά τα πιο «καυτά» προγνωστικά στοιχήματος.

Εννοείται ότι όλη η προσοχή στρέφεται στα προγνωστικα euro με τη διοργάνωση να κάνει ποδαρικό χθες.

Σήμερα, έχουμε τρεις επιλογές από όλα τα σαββατιάτικα ματς του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Δεν θα μείνουμε όμως μόνο σε αυτά, αφού υπάρχει και... μπασκετική «πινελιά». Τέσσερα σημεία συνολικά από το κουπόνι του Σαββάτου, πάμε να τα δούμε!

Ανώτερη η Ελβετία

Οι προτάσεις στοιχήματος σήμερα αρχίζουν από τον αγώνα της Ουαλίας με την Ελβετία. Διεξάγεται στις 16:00, στο Μπακού. Υπάρχει φαβορί και θα το στηρίξουμε.

Η Ουαλία αρχικά, δεν φαίνεται να βρίσκεται και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση. Στα δύο φιλικά πριν το EURO δεν τα πήγε καλά. Έχασε εύκολα με 3-0 από τη Γαλλία και έμεινε στο 0-0 με την Αλβανία. Στηρίζει τα πάντα στην ποιότητα των Μπέιλ και Ράμσεϊ. Έτσι, δύσκολα θα πάει μπροστά στη διοργάνωση. Της λείπει ποιότητα σε πολλές θέσεις, σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες. Δεν είναι τυχαίο ότι οι μπουκ την έχουν ως φαβορί για την... τελευταία θέση του ομίλου.

Από την άλλη, η Ελβετία είναι μια εθνική ομάδα που βγάζει σταθερότητα τα τελευταία χρόνια. Διαθέτει καλούς ποδοσφαιριστές και συνήθως παίρνει τα ματς που πρέπει να πάρει. Αν θέλει να περάσει τον όμιλο, οφείλει να κερδίσει την Ουαλία. Σακίρι, Τσάκα, Ροντρίγκες και Σεφέροβιτς, είναι ίσως οι πιο ποιοτικοί παίκτες της και είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά. Έδειξε σε φόρμα στα φιλικά, όπου έκανε το 3Χ3. Τα πιο δυνατά ήταν αυτά με Φινλανδία και ΗΠΑ. Must win το σημερινό ματς για τους Ελβετούς.

Οι στοιχηματικές δίνουν προβάδισμα στην Ελβετία και πιστεύουμε ότι έχουν δίκιο. Είναι σαφώς πιο πλήρεις, έχουν περισσότερες αξιόπιστες λύσεις και εύκολα ή δύσκολα θεωρούμε ότι θα πάρουν το τρίποντο. Πάμε με το «διπλό» στο 2.20!

Και με την έδρα η Δανία

Αργότερα, στις 19:00, η Δανία παίζει με τη Φινλανδία. Το ματς θα γίνει στην Κοπεγχάγη και αυτό είναι πλεονέκτημα για τους Δανούς.

Ούτως ή άλλως, η Δανία είναι μια ομάδα που βρίσκεται σε πολύ καλό επίπεδο. Έχει παίκτες όπως ο Σμάιχελ, ο Κρίστενσεν, ο Έρικσεν, ο Πόουλσεν, κ.α., που μπορούν να σταθούν και στα... δύσκολα. Οι Δανοί παρέμειναν αήττητοι στα οκτώ ματς των προκριματικών, ενώ στα φιλικά πριν το EURO είχαν μια νίκη (2-0 τη Βοσνία), και μια ισοπαλία (1-1 με Γερμανία). Ειδικά απέναντι στα «πάντσερ» η Δανία έδειξε ότι δεν... αστειεύεται. Θεωρητικά, η ομάδα του Γιούλμαν δίνει το πιο βατό παιχνίδι του ομίλου απόψε και οφείλει να το πάρει.

Η Φινλανδία με τη σειρά της, είναι η πιο αδύναμη ομάδα του δευτέρου ομίλου και πρέπει να ξεπεράσει τον εαυτό της για να κάνει κάτι καλό. Βασίζεται κυρίως στον Πούκι και τα γκολ του, αλλά αυτό δεν αρκεί στο EURO. Ήταν κακή στα φιλικά, όπου έκανε δύο ήττες σε ισάριθμα ματς, από Σουηδία και Εσθονία. Μάλιστα, δεν κατάφερε ούτε να σκοράρει. Στα προκριματικά πήρε την πρόκριση ως δεύτερη, στο γκρουπ που ήταν και η Ελλάδα, τερματίζοντας πίσω από την Ιταλία. Δείχνει να έχει ακουμπήσει το ταβάνι της με τη συμμετοχή στην τελική φάση του EURO.

Είναι καλύτερη ομάδα η Δανία, παίζει στην Κοπεγχάγη και πιστεύουμε ότι θα κερδίσει, και γιατί όχι σχετικά εύκολα. Αξίζει το Δανία -1 ασιατικό σε απόδοση 1.84 (το ποντάρισμα επιστρέφεται αν η Δανία κερδίσει με 1 γκολ διαφορά).

Άλλη κλάση το Βέλγιο

Το τελευταίο παιχνίδι του Σαββάτου για το EURO, είναι το Βέλγιο - Ρωσία. Μπορεί να γίνεται στην Αγία Πετρούπολη, αλλά οι Βέλγοι δεν πτοούνται...

Το Βέλγιο λοιπόν, είναι το φαβορί για τη νίκη. Είναι από τις κορυφαίες εθνικές ομάδες στον κόσμο τελευταία και θέλει να κάνει το ξεπέταγμα σε μια μεγάλη διοργάνωση. Θα λείψει ο Ντε Μπρούινε σήμερα, αλλά ο Μαρτίνεθ έχει ποιοτικές λύσεις... παντού. Ξεχωρίζει ο Λουκάκου, που σκόραρε και στη νίκη με 1-0 επί της Κροατίας, στην πρόβα τζενεράλε πριν το EURO. Το ρόστερ του Βελγίου είναι εξαιρετικό και ανώτερο από των Ρώσων. Το Βέλγιο θέλει να μπει πάση θυσία με το δεξί στο τουρνουά και έχει όλα τα φόντα για να τα καταφέρει.

Η Ρωσία είναι μια δυνατή ομάδα και το αποδεικνύει τα τελευταία χρόνια. Ήταν καλή η παρουσία της και στο Μουντιάλ του 2018, το οποίο φιλοξένησε. Τότε έφτασε μέχρι τους «8», αποκλείοντας στους «16» την Ισπανία. Βέβαια, φέτος στερείται ποιότητας σε κάποιες θέσεις και βασίζεται κυρίως στη συγκέντρωσή της, και την πίστη στο πλάνο του προπονητή Τσερτσέσοφ. Υπάρχουν προβληματάκια, με τον στόπερ Κουντριάσοφ να τραυματίζεται και να μην παίζει σήμερα. Επίσης, ο Μοστοβόι αποκλείστηκε από την αποστολή αφού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό. Αυτά τα θέματα δεν αποκλείεται να αποσυντόνισαν σε κάποιο βαθμό τη Ρωσία.

Οι αποδόσεις στη νίκη του Βελγίου είναι ικανοποιητικές. Μάλλον λόγω της απουσίας του Ντε Μπρούινε και της... έδρας, οι μπουκ έχουν ανεβάσει για την επικράτηση των Βέλγων. Εμείς θεωρούμε ότι είναι πολύ ανώτεροι της Ρωσίας και θα το αποδείξουν στο χορτάρι. Ποντάρουμε στον «άσο» σε απόδοση 1.87.

Με την Μπάγερν σε... ματσάρα

Από το ποδόσφαιρο μεταφερόμαστε στο μπάσκετ και το πρωτάθλημα Γερμανίας. Η Μπάγερν υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου στον τρίτο τελικό. Η σειρά είναι στο 1-1 και κρίνεται στις τρεις νίκες!

Η Μπάγερν Μονάχου... συνήλθε, έπαιξε άμυνα και πήρε σπουδαία νίκη στον δεύτερο τελικό. Ειδικότερα, την Πέμπτη, κέρδισε με 76-66 την Άλμπα, περιορίζοντας τα ατού των αντιπάλων. Προβλημάτισαν ξανά σε κάποια σημεία οι «Βαυαροί», που δέχτηκαν π.χ. Μέσα στην τρίτη περίοδο σερί 12-0. Ωστόσο, τέλος καλό, όλα καλά για την Μπάγερν που ισοφάρισε τη σειρά. Πρωταγωνιστής ο Λούτσιτς που είχε 26 πόντους, βοήθησε με τα τρίποντά του ο Σίλι. Έχει κάποιες απουσίες η Μπάγερν, αλλά δείχνει να βρίσκει ρυθμό και έχει το πάνω χέρι σήμερα.

Στην αντίπερα όχθη, η Άλμπα Βερολίνου είναι «πληγωμένη» από την απώλεια του πλεονεκτήματος έδρας. Τώρα, έχει υποχρέωση να κερδίσει σε έναν από τους δύο επόμενους τελικούς, για να μείνει ζωντανή. Βέβαια, αν διαψεύσει όλα τα προγνωστικά και πάρει και τα δύο εκτός έδρας ματς, σηκώνει την κούπα. Της στοίχισε η αστοχία από την περιφέρεια στον δεύτερο τελικό. Δύσκολα θα κάνει πάλι... 5/20 τρίποντα. Είναι καλή ομάδα και περιμένουμε να βγάλει αντίδραση, ανεξαρτήτως αποτελέσματος.

Όπως και να έχει, η Μπάγερν είναι ανώτερη, και με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βλέπουμε να κάνει το 2-1. Προβλέπουμε ότι η Άλμπα θα είναι πιο εύστοχη και θα βοηθήσει να ανέβει το σκορ. Πάμε με το combo του «άσου» με το  Over 161,5 πόντοι, στο 2.74.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags