Facebook Pixel Betarades: Θα μπορούσε να είναι και "στανταράκι" - Απόδοση για τρελό χρήμα στο Άρσεναλ-Τσέλσι - Πας ταμείο!
| 2021-08-22 15:45:00

Θα μπορούσε να είναι και "στανταράκι" - Απόδοση για τρελό χρήμα στο Άρσεναλ-Τσέλσι - Πας ταμείο!

Sportdog Team
Θα μπορούσε να είναι και "στανταράκι" - Απόδοση για τρελό χρήμα στο Άρσεναλ-Τσέλσι - Πας ταμείο!

Δυνατό το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα της Κυριακής (22/08), με δράση σε όλα τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερις δυνατές επιλογές για στοίχημα, μεταξύ αυτών και προγνωστικά Ιταλίας. Πάμε στην ανάλυση των προγνωστικών μας. 

Ανοιχτό ματς στο "Μοσόν"

Ξεκινάμε τις επιλογές μας στις 16:00 από τη Ligue 1. Η Μονπελιέ υποδέχεται τη Λοριάν για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική που αγώνας της Μονπελιέ γίνεται ροντέο, αυτή την φορά στο εκτός έδρας με την Ρεμς στην ισοπαλία με 3-3. Πολλά και εύκολα τα αμυντικά λάθη, σε ένα τέτοιο υπέπεσε και ο έμπειρος στόπερ Μαμαντού Σακό, στον πρώτο αγώνα μετά την επιστροφή του στην Γαλλία έπειτα από 8 χρόνια παρουσίας στα αγγλικά γήπεδα. Ματς που μπορούσε να πάει παντού, τυχερή προς το τέλος όταν η αντίπαλός της έχασε ανεπανάληπτη ευκαιρία για να πάρει τελικώς την νίκη. 

Σπουδαία νίκη πέτυχε η Λοριάν την περασμένη αγωνιστική σε βάρος της Μονακό, την οποία κέρδισε με 1-0 στην έδρα της. Δεν έβγαλε μάτια, πιο πολύ πήρε την νίκη επειδή βρέθηκε σε κακή μέρα η αντίπαλος παρά σε καλή μέρα η ίδια. Προηγήθηκε νωρίς σχετικά σε μία από τις λιγοστές φάσεις που δημιούργησε με τον αρχισκόρερ Μοφί να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι που κέρδισε. Από εκείνο το σημείο και μετά, κράτησε με άνεση το υπέρ της προβάδισμα χωρίς ουσιαστικά να απειληθεί καθόλου.

Δύο ομάδες με αντίθετη φιλοσοφία, από την μία η Μονπελιέ που παίζει πολύ επιθετικά αλλά είναι ευάλωτη αμυντικά, από την άλλη η κυνική Λοριάν που κλείνει τα παιχνίδια της. Η αυτοπεποίθηση των φιλοξενούμενων σε συνδυασμό με την κάκιστη αμυντική λειτουργία των γηπεδούχων δίνουν αξία στο Over 2,5 σε απόδοση 1.83.

Το Λονδίνο βάφεται μπλε

Μεταφερόμαστε στο Emirates, όπου στις 18:30 διεξάγεται το λονδρέζικο ντέρμπι ανάμεσα στην Άρσεναλ και την Τσέλσι. 

Μια απ' τα ίδια η Άρσεναλ, έκανε κακή εμφάνιση στην εκτός έδρας πρεμιέρα με την Μπρέντφορντ και ηττήθηκε δίκαια. Ο αντίπαλος έβγαλε τρομερή ενέργεια στο χορτάρι, πήρε ώθηση και απ' τον κόσμο, έτρεξε πολύ, μόχθησε, πάλεψε και επικράτησε καθαρά. Σκόραρε δύο φορές και δεν επέτρεψε στην Άρσεναλ πολλές καλές στιγμές, είχε και τον γκολκίπερ Ράγια σε καλή ημέρα, επενέβη στις λίγες καλές στιγμές των Λονδρέζων.

Σούπερ πρεμιέρα για την Τσέλσι, έκανε μια καλή... προπόνηση κόντρα στην Κρίσταλ Πάλας την περασμένη εβδομάδα. Ήταν απόλυτη κυρίαρχος καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα, ο αντίπαλος δεν προκάλεσε το παραμικρό πρόβλημα, οι "μπλε" έκαναν ό,τι ήθελαν στο χορτάρι, ειδικά μετά το 1-0 η κατάσταση ήταν πολύ εύκολα διαχειρίσιμη για την ομάδα του Τούχελ. Μόλις μια τελική εντός στόχου έβγαλε η Πάλας, κι αυτή ήρθε μετά το 3-0.

H Άρσεναλ ήταν κάκιστη στην πρεμιέρα, με τα γνωστά αμυντικά της προβλήματα. Άνευρη, δίχως ηγέτες, φαίνεται πως θα ζήσει μία ακόμη δύσκολη χρονιά. Από την άλλη η Τσέλσι μπήκε με φόρα στη σεζόν, βγάζει υγεία στο παιχνίδι της και περιμένουμε να πάρει το ντέρμπι στην πορεία πρωταθλητισμού που θα κάνει φέτος. Επιλογή το διπλό στο 1.85.

Με τα γκολ στο Τέρνι

Κατηφορίζουμε στην Ιταλία, όπου στις 19:00 η Τερνάνα υποδέχεται την Μπρέσια για την πρεμιέρα της Serie B. 

Στη δεύτερη κατηγορία ποδοσφαίρου της Ιταλίας επέστρεψε μετά από τρία χρόνια η Τερνάνα. Απέδειξε πως ήταν μακράν η καλύτερη ομάδα στον 3ο όμιλο της Serie C, συγκέντρωσε 90 βαθμούς (28-6-2) αφήνοντας στο -22 την 2η Καταντζάρο και την 3η Αβελίνο. Στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου συνεχίζει από το προηγούμενο καλοκαίρι ο Κριστιάνο Λουκαρέλι.Την προηγούμενη εβδομάδα επικράτησε 4-5 στην έδρα της Μπολόνια για το Κύπελλο!

Η Μπρέσια πραγματοποίησε στο μεγαλύτερο μέρος της σεζόν μέτρια πορεία, ανέβασε κατακόρυφα ρυθμούς από τις αρχές Μαρτίου κερδίζοντας στο τέλος μία θέση (7η) στα πλέι οφ της Σέριε Β. Τέθηκε νοκ άουτ από τα προημιτελικά γνωρίζοντας ήττα με 1-0 στην έδρα της Τσιταντέλα. Γεμάτο γκολ και το δικό της παιχνίδι στο Κύπελλο, αποκλείστηκε στα πέναλτι από την Κροτόνε μετά το 2-2 της κανονικής διάρκειας. 

Και οι δύο ομάδες διαθέτουν ποιότητα μεσοεπιθετικά, ωστόσο αντιμετωπίζουν σοβαρά αμυντικά προβλήματα, κάτι που απέδειξαν περίτρανα την προηγούμενη βδομάδα στο κύπελλο Ιταλίας. Επιλέγουμε το over 2,5 σε απόδοση 2.00.

Στήριξη στην ΑΪΚ 

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από τη Σουηδία. Στις 18:30 η ΑΪΚ υποδέχεται τη Χάκεν για την 16η αγωνιστική της Allsvenskan. 

Αήττητη εδώ και έξι αναμετρήσεις για το πρωτάθλημα η ΑΪΚ, μετρώντας πέντε νίκες και μια ισοπαλία. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Μπάρτος Γκρζέλακ φιλοξενήθηκε από τη Σίριους, της οποίας και επικράτησε με 0-1. Καλύτερη στον αγωνιστικό χώρο, οπότε και το τελικό αποτέλεσμα ήταν και το πιο δίκαιο, ενώ αν ήταν λίγο περισσότερο εύστοχη τότε το σκορ θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Επιστροφή στα αρνητικά αποτελέσματα για τη Χάκεν στο πρωτάθλημα, μετά την εντυπωσιακή νίκη 5-0 επί της Έστερσουντ. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Περ Ματίας Χέγκμο φιλοξενήθηκε από τη Ντέγκερφορς, στην έδρα της οποίας ηττήθηκε με 3-0. Κατώτερη των προσδοκιών η εμφάνισή της, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, όταν και δέχθηκε και τα τρία τέρματα. 

Σε πολύ καλύτερη κατάσταση βρίσκεται η ΑΪΚ, δείχνει σταθερότητα στην απόδοσή της και παίρνει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει ακόμη μια νίκη απόψε και να παραμείνει εντός τριάδος. Επιλογή μας, ο Άσσος σε απόδοση 2.00.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags