Facebook Pixel Betarades: Βούιξε ο τόπος για την Εθνική - Δεν την έχεις ξαναβρεί σε τέτοια απόδοση - Βάζεις 5, παίρνεις 100 plus!
| 2021-09-05 14:30:00

Βούιξε ο τόπος για Εθνική - Δεν την έχεις ξαναβρεί σε τέτοια απόδοση - Βάζεις 5, παίρνεις 100 plus!

Sportdog Team
Βούιξε ο τόπος για Εθνική - Δεν την έχεις ξαναβρεί σε τέτοια απόδοση - Βάζεις 5, παίρνεις 100 plus!

Πολύ ενδιαφέρον το Κυριακάτικο (05/09) κουπόνι με τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου φυσικά να πρωταγωνιστούν στο πρόγραμμα και το Betarades.gr έχει ξεχωρίσει τέσσερις δυνατές επιλογές για στοίχημα.

Παράλληλα, στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και πως μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.  

Εμπιστοσύνη στην Εθνική

Ξεκινάμε το στοιχηματικό ταξίδι από τον αγώνα της Εθνικής. Στις 21:45, το Κόσοβο υποδέχεται την Ελλάδα στην Πρίστινα, για την 4η αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου. 

Το Κόσοβο πήρε σπουδαία νίκη στην Τιφλίδα την περασμένη Πέμπτη, πέρασε με 1-0 απ' την έδρα της Γεωργίας και έδειξε ότι δε θα αποτελέσει το «εύκολο θύμα» του ομίλου. Το ματς ήταν πολύ «κλειστό», είχε ελάχιστες σοβαρές ευκαιρίες, το Κόσοβο σκόραρε με τον Μουρίκι και στη συνέχεια διαχειρίστηκε την κατάσταση, έδωσε την μπάλα στον αντίπαλο και περίμενε. Δεν απειλήθηκε τρομερά, ήταν σοβαρό ανασταλτικά και πήρε αυτό που ήθελε.

Μόλις δύο πόντους έχει η Ελλάδα, οφείλει να κερδίσει σήμερα αν θέλει να έχει ρεαλιστικές ελπίδες για διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη δυάδα του ομίλου. Έρχεται απ' τη φιλική ήττα 2-1 κόντρα στην Ελβετία την περασμένη Πέμπτη, σε ματς που ήταν καλή μετά το 20λεπτο, έβγαλε ευκαιρίες, ισοφάρισε και είχε ευκαιρίες ακόμη και για να προηγηθεί. Ήταν αφελής στην έναρξη του δεύτερου μέρους, στη φάση του 2-1 της Ελβετίας είχε 9 παίκτες πάνω απ' το κέντρο, σε προσπάθεια να πιέσει, ωστόσο έλειψε η συνοχή και η συνεννόηση.

Το Κόσοβο είναι σκληρή ομάδα, όμως σαφώς στερείται εμπειρίας και ποιότητας. Η Ελλάδα κέρδισε πέρυσι στην Πρίστινα, θεωρούμε ότι μπορεί να το κάνει ξανά, το ματς είναι πολύ καθοριστικό, μόνο με νίκη μπορεί να έχει ελπίδα για κάτι καλό στον προκριματικό όμιλο. Είχε καλή εικόνα σε μεγάλο κομμάτι του φιλικού με την Ελβετία, επιλέγουμε διπλό σε απόδοση 2.40.

Άνετα η Βουλγαρία

Παραμένουμε στα προκριματικά της ευρωπαϊκής ζώνης και μεταφερόμαστε στη γειτονική Σόφια, όπου στις 19:00 η Βουλγαρία υποδέχεται τη Λιθουανία για τον 3ο όμιλο. 

Η Βουλγαρία ξέρει ότι έχει δύσκολο έργο στην προσπάθειά της να φτάσει έως τη δεύτερη έστω θέση του ομίλου, με αντιπάλους τις Ιταλία, Ελβετία, Βόρεια Ιρλανδία, Λιθουανία. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι δε θα παλέψει τα παιχνίδια της. Αυτό έκανε και στην έδρα της Ιταλίας (1-1) στο πλαίσιο της προηγούμενης αγωνιστικής, όπου απέσπασε ισοπαλία. Δεν παρασύρθηκε από το γρήγορο τέρμα των γηπεδούχων, ισοφάρισε και κράτησε το αποτέλεσμα. Χωρίς νίκη έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές στον όμιλο, έχει δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.

Η Λιθουανία δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στην ανώτερη Βόρεια Ιρλανδία (1-4) εντός έδρας, για την προηγούμενη αγωνιστική του ομίλου των προκριματικών. Ήταν η τρίτη ήττα σε ισάριθμες αγωνιστικές, η οποία μάλιστα συνδυάστηκε με το ντεμπούτο στην τεχνική ηγεσία του Βάλντας Ιβανάουσκας, ο οποίος πήρε σκυτάλη από τον Βάλντας Ουρμπόνας στις αρχές καλοκαιριού. 

Η Βουλγαρία αναμένεται να πάρει τη νίκη στο συγκεκριμένο παιχνίδι, απέναντι στην αδύναμη Λιθουανία. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ακόμα νίκη στον όμιλο, όμως με οδηγό το 1-1 στην Ιταλία, μπορούν να τα καταφέρουν. Γι' αυτό θα πάμε με τη νίκη της Βουλγαρίας με -1 ασιατικό σε απόδοση 1.99.

Ανοιχτό ματς στην Ασουνσιόν

Παραμένουμε στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, αλλά μεταφερόμαστε στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού για την επόμενη επιλογή μας. Στη 01:00 το βράδυ η Παραγουάη φιλοξενεί την Κολομβία για την 6η αγωνιστική του ομίλου στη Νότια Αμερική. 

Είχε εξ αρχής δύσκολη αποστολή κόντρα στον Ισημερινό, η Παραγουάη δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω, γνωρίζοντας εκτός έδρας ήττα με 2-0 την προηγούμενη αγωνιστική. Άντεξε στην πίεση που δέχτηκε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, λύγισε στο τέλος, με τον Ισημερινό να διαμορφώνει το τελικό 2-0 με γκολ στο 88' και στις καθυστερήσεις. 

Δυσκολεύτηκε αρκετά κόντρα στη Βολιβία η Κολομβία και έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) από τη Λα Παζ την προηγούμενη αγωνιστική. Το υψόμετρο αλλά και οι απουσίες την επηρέασαν σημαντικά, κατάφερε να βρεθεί μπροστά στο σκορ στο 69' με τον Μαρτίνεζ, δεν μπόρεσε να "κλειδώσει" τη νίκη και στο 83' δέχτηκε το γκολ της ισοφάρισης.

Τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο θέλει να βάλει η Παραγουάη, κόντρα στην Κολομβία που θέλει να μείνει σε τροχιά πρόκρισης. Δυο ομάδες που χρειάζονται βαθμούς, παίζουν ανοιχτά και δέχονται γκολ, θα κρατήσουμε το Goal/Goal σε απόδοση 2,00.

Ανώτερη η Βαγιαδολίδ

Ολοκληρώνουμε τις σημερινές μας επιλογές από τη Σεγούντα Ντιβιζιόν. Στις 17:00, η Μπούργος υποδέχεται τη Βαγιαδολίδ για την 4η αγωνιστική. 

Η Μπούργος δεν έχει παρουσιάσει κάτι το αξιοσημείωτο ακόμα στη σεζόν, δείχνει να δυσκολεύεται στην προσαρμογή της στις απαιτήσεις της κατηγορίας. Με το πέρας τριών αγωνιστικών, δεν έχει σημειώσει νίκη, όμως το χειρότερο είναι ότι δεν έχει καν πετύχει γκολ. Στο πιο πρόσφατο ματς που έδωσε, η ομάδα του Χουλιάν Καλέρο, ηττήθηκε εντός έδρας από την Έιμπαρ (0-1). 

Η Βαγιαδολίδ έχει ξεκινήσει πολύ καλά τη νέα αγωνιστική περίοδο καθώς δεν έχει υποστεί ήττα στο πλαίσιο του πρωταθλήματος. Προέρχεται από την εκτός έδρας νίκη εναντίον της Λούγο (0-2), η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη. Δεύτερο σερί παιχνίδι επίσης, που διατηρεί το μηδέν στην άμυνα, αφού με το ίδιο σκορ 2-0 είχε επικρατήσει και της Σαραγόσα εντός έδρας, για τη δεύτερη "στροφή" της Σεγούντα Ντιβισιόν. 

Η Μπούργος δυσκολεύεται ακόμα και στο σκοράρισμα και δε θα έχει εύκολο έργο απέναντι στην ανώτερη Βαγιαδολίδ. Οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν υποστεί ήττα στη σεζόν, έχουν καλή ψυχολογία και παρά τις απουσίες, έχουν την ικανότητα να υπερισχύσουν του αντιπάλου. Ποντάρουμε στο διπλό σε απόδοση 2.27.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags