Facebook Pixel Betarades: Ποιες εθνικές; Δυάδα-"κόλαση" πάνω από 4 απόδοση - "Κλείδωσε" τρελό όβερ από Αγγλία!
| 2021-09-06 16:13:00

Ποιες εθνικές; Δυάδα-"κόλαση" πάνω από 4 απόδοση - "Κλείδωσε" τρελό όβερ από Αγγλία!

Sportdog Team
Ποιες εθνικές; Δυάδα-"κόλαση" πάνω από 4 απόδοση - "Κλείδωσε" τρελό όβερ από Αγγλία!

Μετά από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο με τα προκριματικά του Παγκοσμιου Κυπέλλου στο προσκήνιο, το σημερινό πρόγραμμα είναι αναμενόμενα περιορισμένο, ενόψει των αυριανών και μεθαυριανών αναμετρήσεων.

Το Betarades.gr ωστόσο έχει ξεχωρίσει και σήμερα δύο αξιόλογες στοιχηματικές προτάσεις από Αγγλία & Σουηδία.Επιπλέον, στο site μας μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και πως μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας. Πάμε τώρα στην ανάλυση των προγνωστικών μας.  

Ανοιχτό ματς στο Μπόλτον!

Ξεκινάμε το σημερινό στοιχηματικό ταξίδι από την Αγγλία. Στις 22:00, η Μπόλτον υποδέχεται την Μπέρτον για την 6η αγωνιστική της League One. 

Προβλημάτισε παρά το θετικό αποτέλεσμα η εντός έδρας εμφάνιση της Μπόλτον με αντίπαλο την Πορτ Βέιλ. Είχε την κατοχή της μπάλας, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες και κατάφερε να απειλήσει αρκετές φορές την αντίπαλη εστία με αξιώσεις. Στο αμυντικό της κομμάτι συνεχίζει να δείχνει τα πολλαπλά προβλήματά της, αφού δεν μπόρεσε να αποσοβήσει τους κινδύνους που προκάλεσε η επίθεση των φιλοξενούμενων. Έχει καταφέρει να παραμείνει αήττητη στην έδρα της μέχρι στιγμής και είναι φανερό πως παίζει με αυτοπεποίθηση μπροστά στο κοινό της, όμως τότε είναι που βγάζει και τα προβλήματα στην αμυντική της λειτουργία.

Συνέχεια στις κακές εμφανίσεις έδωσε η Μπέρτον στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τη Μίλτον Κέινς Ντονς. Δεν είχε τον έλεγχο της μπάλας, προσπάθησε να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες, όμως δεν κατάφερε στην ουσία να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη άμυνα. Η αμυντική της λειτουργία έδειξε και πάλι προβλήματα και δεν κατάφερε να διατηρήσει το μηδέν παθητικό.

Αναμένουμε να παίξουν σημαντικό ρόλο οι επιθέσεις στην έκβαση του αγώνα, προσπαθώντας να σκοράρουν, καθώς οι άμυνες των δύο ομάδων δεν δείχνουν άξιες εμπιστοσύνης. Επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.98.

Με φόρα η Σούντσβαλ!

Μεταφερόμαστε στη Σουηδία για τη δεύτερη στοιχηματική μας επιλογή. Στις 20:00, η Σούντσβαλ υποδέχεται την Έργκριτε για την 19η αγωνιστική της Β' κατηγορίας. 

Από ένα αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων προέρχεται η Σούντσβαλ, μετρώντας κατά σειρά από δύο ισοπαλίες και νίκες. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Τζορτζ Μουσάλι υποδέχθηκε την Εσκιλστούνα, της οποίας και επικράτησε με 3-1. Ευκαιρίες και από τις δύο πλευρές στην αναμέτρηση, ωστόσο η ίδια αποδείχθηκε πιο εύστοχη στην τελική προσπάθεια, για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Με τους τρεις βαθμούς που πήρε, έφτασε τους 28 συνολικά και βρίσκεται στην έκτη θέση της κατάταξης. 

Μακριά από τα νικηφόρα αποτελέσματα είναι εδώ και τέσσερις αναμετρήσεις η Έργκριτε, σε ένα σερί όπου και μετράει τρεις ισοπαλίες και μια ήττα. Την προηγούμενη αγωνιστική, η ομάδα του Ντάνε Άιβαρσον υποδέχθηκε τη Νόρμπι, με την οποία αναδείχθηκε 2-2. Ευκαιρίες και από τις δυο πλευρές, με την ίδια να παίρνει σαφές προβάδισμα στο σκορ και στην πορεία να δείχνει χαλαρότητα, με αποτέλεσμα να δεχθεί την ισοφάριση με δυο τέρματα στα τελευταία λεπτά. Τρίτη διαδοχική ισοπαλία, μετά και από εκείνες με Μπράγκε (1-1 εντός) και Έστερ (0-0 εκτός), έφτασε τους 20 βαθμούς και βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης.

Σε ανοδική πορεία βρίσκεται η Σούντσβαλ, έρχεται από σερί νικών, το οποίο έχει την ευκαιρία να διευρύνει απόψε και να μειώσει τη διαφορά από τις παραπάνω θέσεις. Στα υπέρ της και η προϊστορία κόντρα στην Έργκριτε. Επιλογή μας, το Σούντσβαλ -1 (AH) σε απόδοση 2.20.

ΜΠΕΣ ΤΩΡΑ στο Betarades.gr για να δεις τα κορυφαία Προγνωστικά Στοιχήματος στο ποδόσφαιρο και σε όλα τα αθλήματα. Επίσης, διαβάζεις αναλυτικές Κριτικές για όλες τις Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα και βρίσκεις ποια σου ταιριάζει, για εύκολη και γρήγορη Εγγραφή.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags