Facebook Pixel Ολυμπιακός: Απόδοση... πρόκληση στο Ολυμπιακός-Ρεάλ - Τιμές αουτσάιντερ που τρελαίνουν - "Kάστρο" το ΣΕΦ!
Μπάσκετ
| 2021-10-08 16:22:00

Απόδοση... πρόκληση στο Ολυμπιακός-Ρεάλ - Τιμές αουτσάιντερ που τρελαίνουν - "Kάστρο" το ΣΕΦ!

Sportdog Team
Απόδοση... πρόκληση στο Ολυμπιακός-Ρεάλ - Τιμές αουτσάιντερ που τρελαίνουν - "Kάστρο" το ΣΕΦ!

Μεγάλο ντέρμπι για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκας στο Φάληρο, όπου ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης και θέλει να πάρει νέα νίκη μετά από αυτή κόντρα στη Μπασκόνια.

Ολυμπιακός: Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στην φετινή Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός, αφού επικράτησε άνετα με το εμφατικό 75-50 επί της Μπασκόνια στο ΣΕΦ.

Τρομερή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Σάσα Βεζένκοφ, που έρχεται με... φόρα από την περσινή απίθανη χρονιά, ενώ πολύ καλοί ήταν και οι Φαλ, Σλούκας.

Οι Ερυθρόλευκοι έκαναν καλή εκκίνηση και πλέον έχουν δεύτερο σερί παιχνίδι εντός έδρας, ωστόσο ο βαθμός δυσκολίας του είναι αρκετά αυξημένος, αφού αντιμετωπίζουν την Ρεάλ Μαδρίτης (8/10).

Οι Μαδριλένοι νίκησαν για... πλάκα την κάτοχο του τροπαίου, Εφές Αναντολού και έδειξαν ιδιαίτερα δυνατοί από την αρχή της σεζόν, έχοντας σε εξαιρετική κατάσταση του Ερτέλ, Γιαμπουσέλε, Ταβάρες, αλλά και έναν πρώην "ερυθρόλευκο", τον Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος.



Το παιχνίδι με τη Ρεάλ στο ΣΕΦ αναμένεται να είναι αμφίρροπο, εντούτοις ο Ολυμπιακός έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις του εντός έδρας, την οποία και θέλει να διαφυλάξει όσο τίποτα άλλο, έχοντας... τραυματική εμπειρία από πέρυσι, όπου το φαληρικό στάδιο μόνο "κάστρο" δεν ήταν.

Σε αυτή τη λογική η απόδοση που προσφέρει η Novibet για τη νίκη του Ολυμπιακού κόντρα στη Ρεάλ είναι δελεαστική, καθώς αυτή τη στιγμή τη βρίσκουμε στο 2.10, ενώ πολύ καλά "πληρώνει" και το στοίχημα να φτάσουν οι Πειραιώτες πρώτοι τους 70 πόντους, ήτοι 2.06.

Το σίγουρο είναι ότι όσο ο Ολυμπιακός δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ και παρότι παίζει με τη Ρεάλ Μαδρίτης, τόσο θα αξίζει να ποντάρεται, ειδικά όταν αγωνίζεται εντός έδρας και μάλιστα με την παρουσία του κόσμου στο πλευρό του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags