Facebook Pixel Εθνική Ελλάδας: "Τελικός" με γκολ στη Σόλνα - Αυτό ποντάρουν οι... τολμηροί - Ποιοι σκοράρουν για Εθνική!
| 2021-10-12 12:10:00

"Τελικός" με γκολ στη Σόλνα - Αυτό ποντάρουν οι... τολμηροί - Ποιοι σκοράρουν για Εθνική!

Sportdog Team
"Τελικός" με γκολ στη Σόλνα - Αυτό ποντάρουν οι... τολμηροί - Ποιοι σκοράρουν για Εθνική!

Ματς-τελικό δίνει σήμερα εναντίον της Σουηδίας η Εθνική Ελλάδας και ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει σε ακόμα καλύτερη θέση όσον αφορά στην πρόκρισή της στα τελικά του Κατάρ.

Εθνική Ελλάδας: Ώρα... τελικού για την Εθνική μας ομάδα, η οποία φιλοξενείται απόψε (21:45) στην Σόλνα από την Σουηδία σε έναν αγώνα, που ενδεχομένως να κρίνει πολλά για την πρόκριση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ.

Μετά τη νίκη επί της Γεωργίας η Εθνική Ελλάδας έμεινε στο -3 από τους δεύτερους Σουηδούς και πλέον στο σημερινό αγώνα θα ήθελε ιδανικά τη νίκη για να αποκτήσει ακόμα περισσότερες ελπίδες για να προκριθεί, ωστόσο καλό θα ήταν τουλάχιστον να μη χάσει, καθώς ακολουθούν ακόμα δύο αγώνες, αν και σε τέτοια περίπτωση θα δυσκολέψουν αφάνταστα τα πράγματα.

Φυσικά, ο Τζον Φαν'τ Σχιπ ξέρει ότι η "γαλανόλευκη" πρέπει να βρει το γκολ, καθώς η Σουηδία δεν είναι ομάδα που εύκολα κρατάς στο μηδέν, κάτι που σημαίνει ότι αυτομάτως αποκτά αξία το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες που δίνεται από τη Novibet σε απόδοση 2.09.

Για τους τολμηρούς, η νίκη της Ελλάδας μέσα στη Σόλνα προσφέρεται σε απόδοση 5.15, ενώ μην ξεχνάμε ότι η Εθνική μας επικράτησε στο ματς του ΟΑΚΑ των Σουηδών, δείχνοντας ότι το... έχει περισσότερο στα δύσκολα και όταν το πράγμα ζορίζει. Για όσους πιστεύουν στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, αλλά θέλουν να πάνε πιο... safe υπάρχει και η διπλή ευκαιρία (Χ2) στο 1.99.

Τέλος, για όσους αρέσκονται στα fun bet, υπάρχουν... άπειρες επιλογές από τη Novibet. Ορισμένες που δείχνουν να αξίζουν ποντάρισμα είναι το ενδεχόμενο να σκοράρει ο Μασούρας σε απόδοση 5.00, είτε ο Μπακασέτας στο 5.50, καθώς αμφότεροι βρίσκονται σε εξαιρετική φόρμα και αποτελούν τους πιο αξιόπιστους παίκτες της ελληνικής ομάδας αυτό το διάστημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έτσι κόλλησαν στην Εθνική κορωνοϊό - Μεγάλη περιπέτεια στην Πόλη - "Καμπανάκι" για το πρωτάθλημα
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags