Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ούνικς Καζάν: Να θυμίσει... Εφές σήμερα ο ΠΑΟ, έτσι νικάει Ούνικς - Ο "τρακαρισμένος" Χεζόνια και το απίθανο under!
Μπάσκετ
| 2021-11-11 17:06:00

Να θυμίσει... Εφές σήμερα ο ΠΑΟ, έτσι νικάει Ούνικς - Ο "τρακαρισμένος" Χεζόνια και το απίθανο under

Sportdog Team
Να θυμίσει... Εφές σήμερα ο ΠΑΟ, έτσι νικάει Ούνικς - Ο "τρακαρισμένος" Χεζόνια και το απίθανο under

Να δώσουν απαντήσεις θέλουν απέναντι στην Ούνικς οι Πράσινοι μετά την βαριά ήττα από τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι. Η επιστροφή του Χεζόνια στο ΟΑΚΑ και τα ψηλά σκορ των παικτών του Πρίφτη.

Παναθηναϊκός - Ούνικς Καζάν: Να επιστρέψει στις νίκες μετά το στραπάτσο της προηγούμενης αγωνιστικής από τον Ερυθρό Αστέρα θέλει απόψε στις 21:00 ο Παναθηναϊκός, που υποδέχεται την Ούνικς Καζάν του Μάριο Χεζόνια στο ΟΑΚΑ.

Οι Πράσινοι βρίσκονται σε δύσκολο μονοπάτι στην Ευρωλίγκα, μετρώντας μόλις δύο νίκες σε οκτώ αγώνες, όχι ότι η ρωσική ομάδα πάει πολύ καλύτερα, καθώς έχει ρεκόρ 3-5. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη θέλει να κάνει μια μεγάλη εμφάνιση μπροστά στο κοινό της μετά το ονειρικό 95-69 επί της Εφές και φυσικά να πάρει ψυχολογία για την συνέχεια.

Στα τρία εντός έδρας παιχνίδια του ο Παναθηναϊκός έχει "γράψει" αρκετά υψηλά σκορ, τόσο σε επίθεση, όσο και στην άμυνα, την ώρα που και η Ούνικς θα έρθει στην Αθήνα με άγνοια κινδύνου γνωρίζοντας μάλιστα ότι το Τριφύλλι δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάστασή του.

Έτσι, μια επιλογή που αξίζει ποντάρισμα στο σημερινό παιχνίδι είναι το ενδεχόμενο να σημειωθούν συνολικά πάνω από 150 πόντοι (όβερ 150,5), που προσφέρεται σε απόδοση 1.72 στη Novibet.

Ειδική μνεία πρέπει να γίνει και στην επιστροφή του Μάριο Χεζόνια στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού και θα έχει σίγουρα ενδιαφέρον να δούμε πώς θα τον υποδεχθούν οι οπαδοί του Τριφυλλιού.

Η όλη ατμόσφαιρα για τον Κροάτη φόργουορντ και το γεγονός πως μπορεί να παρουσιαστεί ιδιαίτερα "τρακαρισμένος" απέναντι στο αγαπημένο του κοινό, ίσως τον... κομπλάρουν και τον αποτρέψουν από το να κάνει μεγάλο ματς, κάτι που σημαίνει ότι η επιλογή να βάλει κάτω από 13 πόντους (under 13,5), σε απόδοση 2.10 από τη Novibet, έχει μεγάλες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο μεγάλος κίνδυνος για ΠΑΟ - Αυτό είναι το σχέδιο Πρίφτη για Χεζόνια - Τι ετοιμάζει ο Παπαπέτρου

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags