Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Προκαλούν οι αποδόσεις στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ - Διπλό... σοκ - Τι αξίζει να ποντάρεις για Νέντοβιτς!
Μπάσκετ
| 2021-11-22 10:14:00

Προκαλούν οι αποδόσεις στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ - Διπλό... σοκ - Τι αξίζει να ποντάρεις για Νέντοβιτς!

του Δημήτρη Σκούφου
Προκαλούν οι αποδόσεις στο Ολυμπιακός-ΠΑΟ - Διπλό... σοκ - Τι αξίζει να ποντάρεις για Νέντοβιτς!

Σπουδαίο παιχνίδι διεξάγεται απόψε στο ΣΕΦ (19:30) ανάμεσα στους δύο "αιώνιους" αντιπάλους, που διάγουν τελείως διαφορετικές πορείες το τελευταίο διάστημα. Η απόδοση-πρόκληση στο διπλό, το φαβορί και το ποντάρισμα-"φωτιά" για Νέντοβιτς.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ώρα ντέρμπι σήμερα στο ΣΕΦ! Οι δύο "αιώνιοι" διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από 1.100 ημέρες, λόγω της παρουσίας των Ερυθρόλευκων στην Α2, στο ματς που θα ξεκινήσει στις 19:30 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Σε εμφανώς καλύτερη κατάσταση βρίσκεται ο Ολυμπιακός, που προέρχεται από την ισοπεδωτική νίκη του εναντίον της Μακάμπι, την ώρα που ο Παναθηναϊκός υπέστη ακόμη μία ήττα από την Μπάγερν, παρότι έδειξε αρκετά βελτιωμένος σε σχέση με προηγούμενα παιχνίδια του.

Φυσικά, σε τέτοια ντέρμπι δεν παίζει τόσο ρόλο η κατάσταση των δύο ομάδων, καθώς πάντα αυτοί οι αγώνες είναι ειδικών συνθηκών κι έτσι οποιαδήποτε πρόβλεψη κρίνεται δύσκολη. Με μια πρώτη ματιά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί λόγω φόρμας και έδρας, ωστόσο οι αποδόσεις των book για τον Παναθηναϊκό... προκαλούν.

Χαρακτηριστικά στη Novibet το διπλό του Τριφυλλιού προσφέρεται στο απίστευτο 4.40, ενώ για κάποιους που θέλουν να πάνε πιο... safe και πιστεύουν ότι οι Πράσινοι θα μείνουν μέχρι τέλους στο ματς και θα το παλέψουν, αξίζει ποντάρισμα στο διπλό με αβαντάζ +8.5 πόντους για τους φιλοξενούμενους σε απόδοση 1.90.

Τέλος, αξίζει να δει κανείς το ποντάρισμα στο να πετύχει ο Νεμάνια Νέντοβιτς όβερ 1,5 τρίποντα σε απόδοση 1.87. Με την λογική πάντα πως ο Σέρβος θα πάρει αρκετό χρόνο συμμετοχής, ενώ γνωρίζει την ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ έχοντας πετύχει παλιότερα "20άρα" μέσα εκεί, όταν αγωνιζόταν με τα χρώματα της Αρμάνι Μιλάνο.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags