Facebook Pixel Betarades: Η πρόταση της ημέρας από Αγγλία - Ευκαιρία να γεμίσεις το πορτοφόλι - Ταμείο με απόδοση 2.15!
| 2022-01-26 14:45:00

Η πρόταση της ημέρας από Αγγλία - Ευκαιρία να γεμίσεις το πορτοφόλι - Ταμείο με απόδοση 2.15!

Sportdog Team
Η πρόταση της ημέρας από Αγγλία - Ευκαιρία να γεμίσεις το πορτοφόλι - Ταμείο με απόδοση 2.15!

Μετρημένες οι επιλογές στο σημερινό ποδοσφαιρικό πρόγραμμα, δύο αναμετρήσεις διεξάγονται για τη φάση των "16" του Κόπα Άφρικα, ενώ μόλις ένα παιχνίδι θα διεξαχθεί για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την αναμέτρηση που ξεχωρίζει από το σημερινό κουπόνι, που έρχεται από το παιχνίδι Γουέστ Μπρομ - Πρέστον για την 25η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, με το οποίο θα ασχοληθούμε στοιχηματικά. Εσείς μπορείτε να διαβάζετε καθημερινά στο Betarades.gr προγνωστικά για τις μεγάλες διοργανώσεις αλλά και για το vistabet casino live.

Το αποτέλεσμα που είχε ανάγκη πήρε την προηγούμενη αγωνιστική η Γουέστ Μπρομ, που επικράτησε με 3-0 της Πιτέρμπορο. Έβαλε έτσι τέλος στο αρνητικό σερί έξι αναμετρήσεων που έτρεχε σε όλες τις διοργανώσεις, βρίσκεται στην 5η θέση της Τσάμπιονσιπ μετά το πέρασμα 27 αγωνιστικών. Θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει και σήμερα ιδανικά την έδρα της, όπου παραμένει φέτος αήττητη στο πρωτάθλημα. 

Από την πλευρά της η Πρέστον δεν μπόρεσε να αποσπάσει κάτι θετικό από τη Σουόνσι την προηγούμενη αγωνιστική, γνωρίζοντας την ήττα με 1-0. Έβαλε έτσι τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα, όπου μετά από 26 αγωνιστικές φιγουράρει στη 15η θέση. Πήρε νίκη ψυχολογίας την προηγούμενη αγωνιστική η Γουέστ Μπρομ, που εμφανίζεται ισχυρή εντός έδρας και έχει το προβάδισμα στο αποψινό ματς.

Δείτε τη σημερινή επιλογή στα Προγνωστικά Ποδόσφαιρο μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της ημέρας.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags