Facebook Pixel Sportdog.gr | Το καλύτερο σημείο στο σημερινό κουπόνι - Έξυπνη... βόμβα, διπλασιάζεις τα λεφτά σου!
| 2022-01-28 16:25:00

Το καλύτερο σημείο στο σημερινό κουπόνι - Έξυπνη... βόμβα, διπλασιάζεις τα λεφτά σου!

Το καλύτερο σημείο στο σημερινό κουπόνι - Έξυπνη... βόμβα, διπλασιάζεις τα λεφτά σου!

Σούπερ απόδοση στο παιχνίδι που ξεχωρίσαμε από το σημερινό κουπόνι

Ανεβαίνουν οι ρυθμοί στο κουπόνι της Παρασκευής (28/01) με αρκετούς και ενδιαφέροντες αγώνες λίγο πριν το Σαββατοκύριακο. Η πιο δυνατή στοιχηματική πρόταση σήμερα έρχεται από τα προκριματικά Παγκοσμίου Κυπέλλου Νότιας Αμερικής και την αναμέτρηση μεταξύ Βενεζουέλας και Βολιβίας. Το παιχνίδι, όπως και τα υπόλοιπα της ημέρας, προσφέρεται με πλήθος επιλογών στην πλατφόρμα της betshop

Στις 00:00, η Βενεζουέλα κοντράρεται με τη Βολιβία για τη 15η αγωνιστική στα Προκριματικά Μουντιάλ της Νότιας Αμερικής.

Δεν βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση η Βενεζουέλα, καθώς ηττήθηκε για τρίτο σερί παιχνίδι, αυτή τη φορά (1-2) στην έδρα της από το Περού. Παιχνίδι που αποτέλεσε και το κύκνειο άσμα του Γκονσάλες στη τεχνική ηγεσία, ενώ αντικαταστάτης του είναι ο Αργεντινός Πέκερμαν. Η ανασταλτική λειτουργία αποτελεί το βασικό πρόβλημά της, καθώς δεν έχει καταφέρει να διατηρήσει ανέπαφη την εστία της στους δέκα πιο προσφατους αγώνες. 

Έδειξε χαρακτήρα η Βολιβία και μετά την ήττα (3-0) από το Περού, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας με 3-0 επί της Ουρουγουάης. Δεν τα καταφέρνει, όμως, μακριά από την έδρα της, καθώς στα εφτά τελευταία παιχνίδια, έχει απολογισμό πέντε ήττες και δύο ισοπαλίες. Τη νίκη θα κυνηγήσουν οι δύο ομάδες, για να εξαντλήσουν τις οποίες πιθανότητες πρόκρισης, ενώ αναμένεται ένα ανοιχτό ματς.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Παγκοσμίου Κυπέλλου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία της Παρασκευής!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags