Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο παλμός των ντέρμπι χτυπά στα καταστήματα ΟΠΑΠ
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-11 16:17:00

Ο παλμός των ντέρμπι χτυπά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Sportdog Team
Ο παλμός των ντέρμπι χτυπά στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ μιλά για την αγωνιστική δράση του Σαββατοκύριακου και τις προσφορές του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς οι «μάχες» για τον τίτλο κορυφώνονται. Από το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου ξεχωρίζουν τρία ντέρμπι, με την προσοχή όλων να στρέφεται στην ελληνική μονομαχία του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ, αλλά και σε αυτές της Νάπολι απέναντι στην Ίντερ και της Αταλάντα κόντρα στην Γιουβέντους, για το ιταλικό πρωτάθλημα

Ο παλμός των ντέρμπι χτυπά δυνατά στα καταστήματα ΟΠΑΠ, με το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ να προσφέρει πλήθος στοιχηματικών επιλογών και το κοινό να σπεύδει να δοκιμάσει την τύχη του.

«Πάντα τα ντέρμπι και τα πολύ σημαντικά παιχνίδια προσελκύουν κόσμο στα καταστήματα ΟΠΑΠ. Το ενδιαφέρον εκτοξεύεται όταν το ποδοσφαιρικό πρόγραμμα περιλαμβάνει τέτοιου είδους αγώνες και οι πελάτες έρχονται από νωρίς για να μελετήσουν το κουπόνι και να συζητήσουν μεταξύ τους τις στοιχηματικές επιλογές που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Η κίνηση στον πάγκο αυξάνεται και εμείς προσπαθούμε να τους εξυπηρετούμε με ασφάλεια, τηρώντας πάντα τα μέτρα για τον κορωνοϊό», τονίζει ο κ. Στέφανος Νικόπουλος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Χολαργό.

Οι προσφορές από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Όπως εξηγεί ο κ. Νικόπουλος, «χρονικά, το πρώτο παιχνίδι που πιστεύω ότι θα εστιάσουν οι παίκτες, είναι αυτό του Σαββάτου ανάμεσα στη Νάπολι και την Ίντερ. Πρόκειται για ένα ντέρμπι μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου στο ιταλικό πρωτάθλημα. Έπειτα είναι τα δυο μεγάλα παιχνίδια της Κυριακής. Το Αταλάντα-Γιουβέντους για την Serie A και το ΑΕΚ-Ολυμπιακός για την Super League. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογές για τις αναμετρήσεις. Γι' αυτό και ο κόσμος έρχεται από σήμερα που βγαίνει το νέο κουπόνι, ώστε να το μελετήσει και να επιλέξει τα στοιχήματά του. Ανάμεσα στις επιλογές που προσφέρει το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ είναι το τελικό αποτέλεσμα & Over/Under, το τελικό αποτέλεσμα & Goal/No Goal, ο παίκτης που θα σκοράρει πρώτος/τελευταίος, ο παίκτης που θα σκοράρει & θα κερδίσει η ομάδα του, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες ή Over 2,5/3,5 γκολ, ο νικητής των κόρνερ, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, η νίκη με μηδέν παθητικό, πολλαπλά σκορ κ.ά.».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags