Facebook Pixel Betarades: Πληρώνουν τα γκολ στη Serie A - Σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες - Αυτό το ματς θα ποντάρεις!
Ποδόσφαιρο
| 2022-02-21 15:05:00

Πληρώνουν τα γκολ στη Serie A - Σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες - Αυτό το ματς θα ποντάρεις!

Sportdog Team
Πληρώνουν τα γκολ στη Serie A - Σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες - Αυτό το ματς θα ποντάρεις!

Περιορισμένο σε παιχνίδια το σημερινό πρόγραμμα με το ενδιαφέρον να στρέφεται σε Ισπανία και Ιταλία, τη στιγμή που υπάρχει δράση και σε αρκετά πρωταθλήματα.

Το Betarades.gr έψαξε και βρήκε την πιο δυνατή από τις σημερινές προτάσεις, που έρχεται από την αναμέτρηση του "Renato Dall'Ara", όπου η Μπολόνια υποδέχεται τη Σπέτσια για την 26η αγωνιστική της Serie A. Εσείς μπορείτε να βρίσκετε καθημερινά στο Betarades.gr προγνωστικά για όλες τις μεγάλες διοργανώσεις και προγνωστικά NBA

Σε ελεύθερη πτώση η Μπολόνια γνώρισε την προηγούμενη αγωνιστική ακόμη μια ήττα αυτή τη φορά με 3-0 από τη Λάτσιο. Τέταρτη ήττα στα πέντε τελευταία παιχνίδια της, έχει καταφέρει να πετύχει ένα γκολ στα τέσσερα πιο πρόσφατα ματς. Βρίσκεται στη 13η θέση και στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη και έρχεται χωρίς περιθώρια λάθους στο σημερινό παιχνίδι. 

Από την άλλη η Σπέτσια δεν τα κατάφερε κόντρα στη Φιορεντίνα, από την οποία ηττήθηκε με 2-1 εντός έδρας την προηγούμενη αγωνιστική. Έβαλε έτσι τέλος στο αήττητο σερί τεσσάρων αναμετρήσεων που έτρεχε στο πρωτάθλημα (3-1-0), βρίσκεται στη 15η θέση και στο +5 από την επικίνδυνη ζώνη. Δύο ομάδες που χρειάζονται βαθμούς, η Μπολόνια θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα της, από την άλλη η Σπέτσια έχει αποδείξει ότι μπορεί να γίνει ιδιαίτερα ανταγωνιστική. Περιμένουμε ότι το παιχνίδι θα έχει γκολ. 

Δείτε τα προγνωστικά Δευτέρας στις σημερινές αναλύσεις μαζί με τα υπόλοιπα παιχνίδια της ημέρας. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags