Facebook Pixel Betarades: "Βουίζει" η Premier League για αυτό το ματσάκι - Επιλογή που σε στέλνει ταμειάρα - Δες τι θα παίξεις!
Ποδόσφαιρο
| 2022-04-09 16:16:00

"Βουίζει" η Premier League για αυτό το ματσάκι - Επιλογή που σε στέλνει ταμειάρα - Δες τι θα παίξεις

Sportdog Team
"Βουίζει" η Premier League για αυτό το ματσάκι - Επιλογή που σε στέλνει ταμειάρα - Δες τι θα παίξεις

Γεμάτο με ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις είναι το σαββατιάτικο (09/04) κουπόνι και το Betarades.gr έκανε την έρευνά του για τη δυνατή πρόταση της ημέρας.

Αυτή έρχεται από την Πρέμιερ Λιγκ και την αναμέτρηση μεταξύ Άστον Βίλα και Τότεναμ. Φυσικά, όπως πάντα, θα βρείτε στην ιστοσελίδα μας όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες, ώστε να ποντάρετε με ασφάλεια. Πάμε να δούμε τι επιλέξαμε σήμερα.

Στη 19:30, η Άστον Βίλα υποδέχεται την Τότεναμ για την 32η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ.

Δεν διανύει περίοδο φόρμας η Άστον Βίλα, που προέρχεται από τρεις σερί ήττες, με πιο πρόσφατη αυτή (2-1) στην έδρα της Γουλβς. Θα πρέπει να βελτιώσει την ανασταλτική της λειτουργία, καθώς έχει δεχτεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία εντός έδρας ματς, εκ των οποίων, μάλιστα έχει κερδίσει μόλις το ένα. 

Αντίθετα, σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση βρίσκεται η Τότεναμ, που συνέτριψε με 5-1 την Νιουκάστλ. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις της. Ξεχωρίζει για την παραγωγικότητά της, έχοντας σημειώσει 10 γκολ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια. Στα τρία από τα τέσσερα τελευταία, πάντως, δεν κράτησε ανέπαφη την εστία της. Κάτι ανάλογο μπορεί να γίνει και στο παιχνίδι με την Άστον Βίλα, και το σκορ αναμένεται να είναι υψηλό.

Δείτε τη σημερινή πρόταση στα Προγνωστικά Ποδοσφαίρου μαζί με τα υπόλοιπα σημεία του Σαββάτου!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags