Facebook Pixel Ολυμπιακός - Μονακό: Ειδικά παικτών που θα σε στείλουν ταμείο!
Μπάσκετ
| 2022-05-04 17:48:00

Ειδικά παικτών που θα σε στείλουν ταμείο από το Ολυμπιακός-Μονακό!

του Δημήτρη Σκούφου
Ειδικά παικτών που θα σε στείλουν ταμείο από το Ολυμπιακός-Μονακό!

Οι επιλογές που αξίζουν ποντάρισμα από το 5ο ματς του Ολυμπιακού στα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Ολυμπιακός - Μονακό: Το πιο κρίσιμο παιχνίδι της χρονιάς μέχρι το... επόμενο δίνει απόψε ο Ολυμπιακός στο ΣΕΦ (21:30) κόντρα στην σκληροτράχηλη Μονακό.

Το σκορ της σειράς είναι στο 2-2, με τους Ερυθρόλευκους να απαντούν με ένα break στο break των Γάλλων και να παίρνουν ξανά το πλεονέκτημα στα χέρια τους, αυξάνοντας έτσι τις πιθανότητες πρόκρισης στο Final Four του Βελιγραδίου.

Ο Ολυμπιακός είναι το λογικό φαβορί στην αποψινή αναμέτρηση, έχοντας και την βοήθεια του κόσμου του, ωστόσο οι αποδόσεις που κυκλοφορεί ο άσος είναι πολύ μικρές, κάτι που μας οδηγεί σε ποντάρισμα ειδικών στοιχημάτων.

Μια επιλογή που χρίζει της προσοχής μας είναι το να μοιράσει τις περισσότερες ασίστ στο ματς ο Κώστας Σλούκας σε απόδοση 2.25 στη Novibet, ενώ πιο safe μπορεί να πονταριστεί να μοιράσει απλά over 4,5 ασίστ, που προσφέρεται σε απόδοση 1.65.

Τέλος, ενδιαφέρον προκαλεί η απόδοση του πολύ φορμαρισμένου Ντουέιν Μπέικον της Μονακό, στο ενδεχόμενο να σκοράρει οver 1,5 τρίποντα, που συναντάμε στο εξαιρετικό 2.15 στη Novibet.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags