Facebook Pixel Super League: Το 2.40 που βγάζει μάτι στο Άρης-Ολυμπιακός - Επιλογή διπλασιασμού και στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-08 10:30:00

Το 2.40 που βγάζει μάτι στο Άρης-Ολυμπιακός - Επιλογή διπλασιασμού και στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

του Δημήτρη Σκούφου
Το 2.40 που βγάζει μάτι στο Άρης-Ολυμπιακός - Επιλογή διπλασιασμού και στο ΑΕΚ-Παναθηναϊκός!

Δες τι αξίζει να ποντάρεις στα σημερινά ντέρμπι των πλέι οφ.

Super League: Κρίσιμες μάχες για την Ευρώπη περιλαμβάνει απόψε η αγωνιστική των πλέι οφ, καθώς ΑΕΚ, Παναθηναϊκός και Άρης βρίσκονται στην... κόψη του ξυραφιού όσον αφορά στην εξασφάλιση ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου για τη νέα σεζόν.

Στο ΟΑΚΑ διεξάγεται το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της βραδιάς, με την ΑΕΚ να υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και να "καίγεται" για το τρίποντο που θα την φέρει πάνω από τους Πράσινους στη βαθμολογία.

Η έλευση του Ματίας Αλμέιδα έφερε μια άλλη... αύρα στην Ένωση, που φάνηκε και στο 1-1 με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, όμως απέναντί της βρίσκει έναν Παναθηναϊκό, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και φυσικά μόνο εύκολα δεν θα παραδοθεί απόψε.

Έτσι, για την αποφυγή σημείου θα καταφύγουμε στην λύση του γκολ/γκολ, που προσφέρεται σε πολύ καλή απόδοση 2.05 στη Betsson.

Όσο για το ματς του "Βικελίδης"; Ο Άρης θέλει πάση θυσία τη νίκη κόντρα στον αδιάφορο και πρωταθλητή πια Ολυμπιακό, ωστόσο η αδιαφορία των Ερυθρόλευκων δεν σημαίνει και ότι δεν θα... κατέβουν να αγωνιστούν.

Γι' αυτό το λόγο το ενδεχόμενο να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες προσφέρεται στο απίστευτο 2.40 στη Betsson, επιλογή που προκαλεί για ποντάρισμα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags