Facebook Pixel Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: Αυτόν δίνουν φαβορί για κατάκτηση του Κυπέλλου οι στοιχηματικές!
Ποδόσφαιρο
| 2022-05-20 11:12:00

Παναθηναϊκός ή ΠΑΟΚ; Αυτόν δίνουν φαβορί για κατάκτηση του Κυπέλλου οι στοιχηματικές!

του Δημήτρη Σκούφου
Παναθηναϊκός ή ΠΑΟΚ; Αυτόν δίνουν φαβορί για κατάκτηση του Κυπέλλου οι στοιχηματικές!

Οι αποδόσεις του τελικού.

Με την κατάκτηση ενός τροπαίου θέλουν να κλείσουν τη φετινή σεζόν Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, που διασταυρώνουν τα ξίφη τους αύριο (21/5, 20:00) στο ΟΑΚΑ, σε έναν αμφίρροπο τελικό για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το παιχνίδι προ λίγων ημερών στην Τούμπα και η νίκη του Δικεφάλου με 2-0 για τα πλέι οφ της Super League, δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για τον τελικό, καθώς οι δύο ομάδες ήταν αδιάφορες, ενώ και οι Πράσινοι είχαν κατέβει με πολλές αλλαγές στη σύνθεσή τους.

Οι πιθανότητες για τον νικητή είναι αρκετά μοιρασμένες και αυτό φαίνεται και από τις αποδόσεις που δίνουν οι στοιχηματικές στις δύο ομάδες, ξεχωρίζοντας πάντως ένα φαβορί έστω και με μικρή διαφορά.

Συγκεκριμένα, όπως παρατηρούμε στη Novibet, φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου δίνεται ο ΠΑΟΚ σε απόδοση 1.87, έναντι 1.95 του Παναθηναϊκού, ενώ παρόμοιες είναι οι αποδόσεις και στην fonbet, όπου ο Δικέφαλος δίνεται σε ίδια απόδοση και το Τριφύλλι στο 1.93.

Τέλος, λίγες περισσότερες πιθανότητες στον ΠΑΟΚ δίνει η betshop, με την κατάκτηση του τροπαίου από τους Θεσσαλονικείς να προσφέρεται στο 1.84 και από τον Παναθηναϊκό στο 1.97.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags