Οι μπουκ έχουν μετατρέψει τις αποδόσεις για το να κατακτήσει την Ευρωλίγκα της επόμενης χρονιάς ο Παναθηναϊκός σε... ασανσέρ!

Γιατί το λέμε αυτό; Διότι οι πράσινοι στο αρχικό σετ αποδόσεων είχαν ανοίξει στο 60.00 απόδοση, το οποίο είχε γίνει 35.00, όταν είχε γίνει γνωστό ότι ουσιαστικά ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα έχει πιο ενεργό ρόλο στην ομάδα, από αυτόν που είχε την τελευταία διετία. 

Στο μεσοδιάστημα βέβαια οι πράσινοι απέκτησαν ως προπονητή τον Ράντονιτς, ενώ στους κλεισμένους Λι και Καλαϊτζάκη προστέθηκαν και οι μεταγραφές των Γουόλτερς, Γκριγκόνις, Γουίλιαμς και Άντριους, αλλά και φυσικά η φυγή των Νέντοβιτς και Παπαπέτρου. 

Μάλιστα, οι δύο τελευταίες αποχωρήσεις που έχουν γίνει την τελευταία εβδομάδα έχουν ως αποτέλεσμα να εκτοξευτεί ξανά το Τριφύλλι στο 50.00! Και όλα αυτά, την ώρα που ο Ολυμπιακός είναι σταθερά το 4ο φαβορί, πίσω μόνο από Εφές, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης!

Με εξαίρεση τη φυγή Ντόρσεϊ που αντικαταστάθηκε επάξια από τον Κάνααν, ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει να διατηρήσει τον κορμό που τον έστειλε πέρυσι στο φάιναλ φορ και για αυτό δίνεται στο 8.00.